Gratuit

INFCON SA

Descriere companie:

Societatea INFCON S.A. Constanta a fost infiintata in anul 1991, facandu-se repede cunoscuta ca una dintre cele mai importante firme dobrogene avand ca obiect de activitate producerea de tiparituri. Adaptandu-se din mers la cerintele pe zi ce trece mai complexe si mai exigente ale economiei de piata, punand un accent deosebit pe calitatea produselor si pe respectarea cu strictete a prevederilor si termenelor contractuale de executie, firma a reusit an de an sa-si mareasca numarul clientilor.

Dupa trei ani de ascensiune continua, beneficiind de utilaje si echipamente moderne, de un colectiv tanar si ambitios, cu o foarte buna pregatire profesionala, activitatea INFCON S.A. Constanta se diversifica si ia amploare. Pe langa numeroasele produse tipografice realizate la inalte standarde calitative (reviste, cataloage, brosuri, calendare, mape, fluturasi, afise, pliante, agende, foi cu antet, invitatii, felicitari, tipizate, tipizate autocopiative, etichete, etichete autoadezive, meniuri pentru restaurante, stegulete, ecusoane, o gama foarte diversa de formulare etc.), se trece la productia de carte, cursuri universitare si manuale prin infiintarea in toamna anului 1995 a Editurii EX PONTO. Aceasta se remarca inca din primii ani de activitate printr-un coerent si valoros program editorial, care ii aduce numeroase si prestigioase premii nationale, precum si o rapida recunoastere pe plan regional, national si international.

SERVICII

Carti
Tiparirea cartilor se face dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica.

La cerere, coperta se poate plastifia mat sau lucios pentru un cost suplimentar.
Impreuna cu partenerii nostri, putem asigura urmatoarele servicii de tipografie aditionale:

Lacuire UV totala sau selectiva: se foloseste in special lacuirea UV partiala serigrafica ce are menirea de a scoate in evidenta logo-uri sau poze si nu numai.
Cusut cu ata: prinderea colilor de carte, pentru a permite o mai buna deschidere a cartii.

Pliante
Pliantele publicitare ofera informatii despre serviciile si produsele companiilor.
Tiparirea pliantelor se face dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica.

Afise
Afisele sunt produse cu impact puternic de promovare, metoda deosebita pentru a produce o impresie puternica, ideale pentru lipirea in vitrine pentru promotii sau in spatii publice pentru diverse evenimente.
Tiparirea afiselor se face dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica.

Flyere
Flyerele sunt produse cu impact major, destinate in special pentru promovarea ofertelor.
Tiparirea flyerelor se face dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica.

Mape
Mapele va promoveaza imaginea, lasandu-va posibilitatea de a va exprima prin intermediul designului. Folositi creativitatea prin intermediul pozelor si al ilustrarilor grafice, pentru a permite mapelor sa va promoveze in fata clientilor.

Cataloage, brosuri si reviste
Tiparirea de cataloage, brosuri si reviste se face dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica.

Etichete
Tiparirea etichetelor se face dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica.

Tipizate
Tiparire si livrare tipizate.

Calendare
Tiparirea calendarelor se face dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica.

Editura EX PONTO

Infiintata in anul 1995, si-a consolidat pozitia de lider autoritar, regional si zonal, in ceea ce priveste editarea de carte beletristica si stiintifica. Avand un profil enciclopedic, beneficiind de o tipografie moderna si de aportul unui colectiv dinamic de specialisti in materie, editura a publicat pana in prezent peste 1500 titluri de carte, apreciate la nivel national si international.

In cei 18 ani de existenta, editura EX PONTO si-a inscris in palmaresul bibliografic o suita de proiecte carora li s-au acordat numeroase premii la Saloanele si Targurile de Carte din tara si din strainatate, premii ale Uniunii Scriitorilor din Romania si ale filialelor acesteia, inclusiv premii ale Academiei Romane.

Toate aceste carti, si inca altele, constituie fondul de referinta al editurii. Ele au jucat un rol decisiv in acordarea unor premii si diplome la Saloanele si Targurile Nationale si Internationale de Carte: Magna Enciclopedica la Salonul "Amplus", Bucuresti, 2004; Premiul Ioan Petru Culianu, la Targul International "Librex", Iasi, editiile 2004 si 2005, Premiul Saraga, editia 2011; Premiul de Excelenta la Salonul "Amplus", Bucuresti, editiile 2005 si 2008; Premiul de excelenta la Salonul International de Carte "Ovidius", Constanta, editiile 2001-2006; Premiul special de excelenta la Targul de carte "Gaudeamus", Mamaia, 2012. Totodata, editurii i-au mai fost conferite premii de catre Academia Romana si Uniunea Scriitorilor din Romania.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J13/702/1991
CUI: 1868180
Adresă: Str. Prof. Murgoci 1 Constanta
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide