Gratuit

INPACK SRL

Descriere companie:

Producator cutii carton, producator ambalaje carton
INPACK - Trecut, prezent si viitor - Producator cutii si ambalaje carton
cutii-producator-cutii-inpack2Privim inapoi catre cei 5 ani de activitate in industria ambalajelor. Vom continua sa ne imbogatim portofoliul de clienti si bineinteles gama de produse oferite, pentru a pastra trendul ascendent inregistrat inca de la infiintare si pentru a satisface nevoi din ce in ce mai complexe in ceea ce priveste furnizarea de diverse formate.

INPACK este unul dintre marii producatori de cutii carton, producator ambalaje carton si pentru a le rasplati fidelitatea si increderea acordata de catre clienti, lucram permanent la imbunatatirea interfetei de preluare si gestionare a comenzilor, la modalitatea de obtinere a unui feed-back real si prompt privind ambalajele livrate si, bineinteles, ne preocupa in fiecare clipa atingerea unui nivel calitativ ireprosabil. INPACK produce si livreaza oriunde cutii si ambalaje din carton, realizate din carton ondulat, carton CO3 si carton CO5.

INPACK Bacău isi extinde productia în Europa si livreaza direct catre viitorii clienti occidentali produse din carton, cutii carton si ambalaje carton.

Producator cutii carton, producator ambalaje carton. Livram oriunde.
cutii-producator-cutii-inpack3Datorita conceptului introdus in toate fazele procesului de productie, intelegem perfect nevoile partenerilor nostri. Solicitam calitate desavârsita a materiilor prime si livrari prompte furnizorilor, garantam maxim de daruire si atentie a angajatilor pentru a putea oferi clientilor nostri produse excelente la costuri minime.

În calitate de producatori, verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Ne dorim sa putem livra produsele noastre - cutii si ambalaje carton - cât mai prompt celor ce nu au mult timp la dispozitie si la un pret cât mai bun.

CUTII CARTON, AMBALAJE CARTON, PRODUCATOR CUTII SI AMBALAJE CARTON
Inpack produce si comercializeaza cutii carton, ambalaje carton, cutii carton tip CO3, carton tip CO5. Cutiile din carton sunt produse din carton culoare alb si carton culoare nature. Producem si livram oriunde in tara cutii si ambalaje carton. Oferte speciale cutii carton Bucuresti.

 • Cutii carton pentru baxuri
 • Cutii carton cu capac
 • Cutii carton cu separatoare
 • Produse pentru ambalare

PRODUSE

Produse Inpack - Cutii carton, ambalaje carton
Inpack produce si livreaza: cutii carton, cutii carton tip CO3, cutii carton tip CO5 şi cutii carton microondul, ambalaje din carton pentru diverse marfuri. Inpack este producator de ambalaje si cutii din carton culoarea natur sau alb. Livrarea se face oriunde in tara. Producem urmatoarele modele de cutii din carton si ambalaje din carton:

 • Cutii carton pentru baxuri
 • Cutii carton cu capac
 • Cutii carton cu separatoare
 • Cutii carton pentru ladite fructe

Produse pentru ambalare

 • Folie stretch (automata/manuala)
 • Role scotch
 • Coltare carton (dur/CO)
 • Plăci carton (separatoare)
 • Paleti lemn tip Euro
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/514/2007
CUI: 21356842
Adresă: Calea Marasesti 116 Bacau
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide