Gratuit

INTERNATIONAL PAPER & PRINTING UNION GMBH IPPU SRL

Descriere companie:

IPPU: EXPERT IN ETICHETE AUTOADEZIVE IN ROLA
La IPPU, cream si producem etichete autoadezive. De la idei inovatoare, grafica eleganta si design complex, pana la tirajul de milioane de etichete in rola, oferim solutii tehnice de exceptie si o realizare impecabila. Va invitam sa contactati IPPU pentru etichete autoadezive de calitate.

  • alimentare
  • băuturi
  • vinuri
  • cosmetice
  • îngrijirea casei
  • farmaceutice
  • chimice
  • speciale
  • promotionale
  • functionale

ETICHETE AUTOADEZIVE

Etichete de produs
Creativitatea surprinde prin detalii. Prin tiparirea cu pana la 12 culori a etichetelor de produs sau prin tehnici speciale de imprimare, o eticheta standard se poate transforma intr-o emblema a calitatii.

Alegeti dintr-o paleta larga de materiale exclusiviste, lacuri termocromatice sau tactile, cerneluri parfumate, culori fluorescente, combinate ingenios cu tehnici speciale de imprimare, efectele de relief sau aplicatiile de folio.

Etichete premium

Industria produselor premium este una dintre cele mai exigente, care impune etichete de o eleganta desavarsita, dar si functionale in acelasi timp.

IPPU este specializata in etichete premium. Putem imprima etichetele pe orice suport – hartie cretata, lucioasa, metalica, transparenta, poroasa sau groasa. Adezivul utilizat este adaptat la conditiile speciale de pastrare a produselor, ca vorbim despre etichete de vinuri, cosmetice sau bauturi fine.

Putem adauga efecte speciale pe eticheta dumneavoastra cum ar fi embossul 3D, folio 3D, efecte holografice, iridiscente, tactile sau cu glitter.

Specialistii nostri in etichete premium va asteapta pentru a va consilia in alegerea celor mai potrivite efecte speciale pentru eticheta produsului dumneavoastra. Noile noastre utilaje si priceperea echipei ne permit sa spunem ca suntem cei mai buni.

Etichete multistrat

Etichetele multistrat va ofera o suplimentare a spatiului de expunere a informatiilor. Acesta solutie adauga plus valoare produsului dumneavoastra.

BOOKLET
Bookletul este o eticheta tip „carte” cu pana la 16 file, dotata cu suport autoadeziv.
– 16 x mai mult spatiu de tiparire, pastrand dimensiunea si forma.
– Securizarea informatiilor pentru campaniile publicitare: inseriere, scratch-off, adeziv ce se autodistruge la dezlipire, laminare, sigiliu cu perfor.
– Spatiu suplimentar pentru introducerea de prospecte, traduceri, retete sau alte informatii suplimentare.
– Aplicate in tiraj industrial.
– Aplicate cu adeziv special, adaptat conditiilor extreme: suprafete dificile, temperatura, umiditate.

Etichete utile

Etichetele autoadezive au de multe ori rol functional, nu doar decorativ. Diversificarea industriilor si nevoile actuale ale antreprenorilor stimuleaza dezvoltarea de solutii ingenioase pentru situatii tot mai variate.

IPPU investeste in tehnologie si know-how pentru a fi mereu la curent cu inovatiile in materie de etichete. Pe langa exemplele prezentate, specialistii IPPU sunt pregatiti sa va ofere solutii personalizate la proiectele dumneavoastra speciale.

ETICHETE RESIGILABILE
Eticheta resigilabila ii permite consumatorului sa deschida si sa resigileze cu usurinta pachetul unui produs. Sistemul asigura umiditatea optima, prospetimea si siguranta produsului. Etichetele resigilabile se utilizeaza in cazul servetelelor umede, a ambalajele de mancare sau in industria farmaceutica si cosmetica.

ETICHETE DE SIGURANTA
Etichetele de siguranta, numite si etichete de sigiliu, contin diverse tipuri de microperforatii sau holograme. Aceste tipuri de etichete se realizeaza in functie de necesitatile de siguranta particulare ale fiecarui client.

ETICHETE WOBBLER
Wobblere sunt etichete folosite cu precadere in promotii sau cu rol de semnalizare. Se lipesc de partea superioara a sticlei sau a ambalajului. Paginile bookletului atasat contin promotia, codurile variabile sau retetele de mancare. Etichetele tip wobbler sunt produse in rola si pot fi aplicate automat de masina de etichetat.

ETICHETE REZISTENTE LA TEMPERATURI INALTE
Sunt tiparite pe un material ce rezista la temperaturi de pana la 300ºC. Etichetele se pot imprima si prin transfer termic.

ETICHETE CLEAR FLEX
Sunt tiparite pe un material transparent care permite flexarea (stoarcerea, presarea) recipientelor fara deteriorarea etichetei.

ETICHETE APLICATE PE SUPRAFETE DIFICILE
Sunt tiparite pe un material special cu un adeziv deosebit de puternic, ce permite aplicarea lor pe suprafete speciale (cauciuc, caramida, teracota etc).

ETICHETE REZISTENTE LA TEMPERATURI JOASE
Sunt aplicate pe produsele care necesita pastrarea la temperaturi joase. Aceste etichete sunt tiparite pe un material special ce le impiedica deteriorarea.

ETICHETE INDICATOARE DE APA

Sunt tiparite pe un material special care reactioneaza la atingerea cu apa si isi schimba culoarea. Etichetele indicatoare de apa sunt folosite preponderent la produsele electronice.

Etichete de vin

Industria vinurilor impune etichete de vin premium, de o eleganta desavarsita.

Ducem eticheta de vin la un nivel superior. O eticheta se distinge de celelalte etichete de la raft datorita unui design special si datorita modului in care a fost înfrumusetata din punctul de vedere al tiparului si al specialitatilor aplicate.

Specialistii nostri va asteapta pentru a va consilia in alegerea celor mai potrivite efecte speciale pentru eticheta vinului dumneavoastra. Noile noastre utilaje si priceperea echipei ne permit sa spunem ca suntem cei mai buni.

LABORATOR DE CREATIE

Laboratorul de creatie este serviciul intern de creatie grafica al IPPU. Ofera solutii accesibile, la indemana, de calitate exceptionala si fezabile pentru proiectul dumneavoastra de etichete sau ambalaje.

Solutii grafice implementabile, verificate cu departamentul de productie.
Design inspirat de tehnologie, datorita cunoasterii capacitatilor tehnice ale utilajelor IPPU.
Expertiza si know-how de 26 de ani in domeniul tiparirii de etichete, pentru rezultate de exceptie.
Flexibilitate: crearea unei etichete noi sau refresh al celei existente.
Design unitar al brandului, prin posibilitatea crearii intregului ambalaj: recipiente, cutii, capisoane, pungi.
Consiliere tehnica pentru fiecare proiect
Monitorizarea proiectului, de la primele schite ale etichetei, la selectarea suportului si a adezivilor, pana la tiparirea efectiva, aplicarea finisajelor si livrarea unui produs impecabil.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/347/1993
CUI: 3418750
Adresă: Calea Chisinaului 23 Iasi
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide