Gratuit

INTERVEST GRUP SRL

Descriere companie:

Producem o gamă variată de cutii din carton
Proiectăm, imprimăm și fabricăm cartonul ondulat în aproape toate tipurile de ambalaje pe care vi le doriți. Fie că este vorba despre producția de cutii de carton la nivel industrial sau pentru vânzarea cu amănuntul, vă stăm la dispoziție pentru a găsi cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.

Proiectăm și fabricăm ambalaje din carton de orice tip și dimensiuni
La Intervest Grup producem o gamă variată de cutii din carton ondulat pentru a vă oferi soluții de ambalare industrială inteligente, inovatoare și funcționale, de la fabricație până la transport și livrare.

Povestea Intervest Grup

Povestea Intervest Grup începe în anul 1996, când ne-am hotărât să înființăm la Arad o fabrică, în care să se producă cutii din carton, fiind tot mai folosite pe piață în varii domenii de activitate.

De-a lungul anilor, compania Intervest Grup s-a dezvoltat tot mai mult, însă nu s-a angrenat în campanii de promovare, a decis să se facă cunoscută prin viu grai, pentru că așa se transmit mai departe veștile despre produse și servicii bune, făcute cu pasiune. S-a consacrat pe piața arădeană drept una dintre cele mai mari și mai fiabile companii de fabricare a cartonului ondulat și a ambalajelor din carton.

La începutul secolului al XX-lea, cutiile din carton ondulat au început să înlocuiască lăzile și cutii din lemn folosite anterior pentru comerț.

Având în vedere obiectul principal de activitate, compania noastră produce şi livrează toată gama de cutii clasice sau ștanțate din carton ondulat sub formă de suluri – tip II şi plăci - tip III și tip V, imprimate sau fără imprimare; imprimate tipizate și etichete serie mică.

În privința calității și a managementului calității, Intervest Grup are o politică bine pusă la punct, certificarea ISO (International Organization for Standardization) și respectarea standardelor impuse de aceasta sunt considerate foarte importante. Utilajele și mașinile tehnologice pe care le deținem sunt moderne și asigură o execuție a ambalajelor la cea mai buna calitate, urmând standardele europene.

Angajamentul nostru pentru calitate și excelență în serviciile oferite este reflectat prin certificarea ISO 9001: 2008.

Scurta istorie

Pe lângă produsele pe care le oferim, ne place să creăm și povești, întrucât responsabilitatea ambalării lor ne-am asumat-o cu ani în urmă. Și cum altfel să începem propria poveste, dacă nu cu istoria a ceea ce ne caracterizează – fabricarea cartonului?!

Cutiile de carton au fost produse prima dată, spre comercializare, în anul 1817, în Anglia, însă cartonul microondul, pe care îl folosim la fabricarea cutiilor, a fost brevetat abia în 1856, dar folosit drept căptușeală pentru pălăriile înalte, cele pe care le cunoaștem drept jobenuri. Brevetul pentru folosirea cartonului pe care îl producem și utilizăm și astăzi – îndeosebi ca material de transport - a fost acordat în anul 1874 în SUA, an în care a fost construită și prima mașină tehnologică ce producea în cantități mari acest tip de carton.

La începutul secolului al XX-lea, cutiile din carton ondulat au început să înlocuiască lăzile și cutii din lemn folosite anterior pentru comerț.

Ambalajele din carton au suferit modificări în ultimii ani întrucât grija pentru mediu a devenit tot mai mare, iar acum, cartonul fabricat la nivel mondial se realizează – într-un procent tot mai mare - din fibre reciclate.

În țara noastră, cartonul ondulat a fost produs pentru prima oară în anul 1957, la Ghimbav, în județul Brașov, în fabrica de mucava „15 Noiembrie”, înființată în 1921. În a doua jumătate a secolului XX, sectorul fabricării cartonului ondulat a cunoscut o dezvoltare apreciabilă, cererea pe piața românească a acestui produs fiind în continuă creștere.

Servicii

Producem o gamă variată de cutii din carton
Proiectăm, imprimăm și fabricăm cartonul ondulat în aproape toate tipurile de ambalaje pe care vi le doriți. Fie că este vorba despre producția de cutii de carton la nivel industrial sau pentru vânzarea cu amănuntul, vă stăm la dispoziție pentru a găsi cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.

Cutii Clasice
La Intervest Grup producem o gamă variată de cutii din carton ondulat pentru a vă oferi soluții de ambalare industrială inteligente, inovatoare și funcționale, de la fabricație până la transport și livrare.

Tipurile de carton pe care compania noastră le produce sunt următoarele:

 • Carton microondul (tip II) – format din două straturi de hârtie (280-360 g)
 • Carton tip III – format dintr-un strat ondulat și două straturi netede (350 g)
 • Carton tip V – format din două straturi ondulate și trei straturi netede; oferă o protecție mai mare produselor (690 g)

Cutii pizza
Proiectăm și personalizăm cutii de pizza din carton conform normelor sanitare în vigoare, albe sau natur, de diferite mărimi – unele cu adâncime suplimentară pentru o capacitate mai mare. Cutiile sunt livrate la pachet și se pot depozita cu ușurință, putând fi asamblate într-un timp foarte scurt.

Cutiile de pizza produse de noi sunt din carton microondulat in urmatoarele culori:

Alb – natur
Natur – natur
Alb – alb

Servicii

Pentru că ne dorim ca împreună să realizăm proiecte excepționale, la Intervest Grup ne luăm angajamentul ca
serviciile oferite să satisfacă nevoile afacerii dumneavoastră.

Personalizare

Cu ajutorul utilajelor noastre performante, avem capacitatea de a furniza produse cu un impact calitativ ridicat al graficii tipărite pe cutiile de carton.
Ne folosim de imprimarea flexografică - utilizată pe scară largă în industria ambalajelor din carton – pentru a îmbunătăți aspectul cutiilor din carton ondulat. Poate fi utilizată pentru mesaje simple sau pentru idei mai complexe, inventive, care să ajute la promovarea produsului dumneavoastră și scoaterea la lumină a acestuia din mulțimea existentă pe piață.

Ștanțare
Cutiile de carton sunt supuse tehnicilor de ștanțare atât pentru o mai ușoară asamblare, cât și pentru diversificare.
La Intervest Grup putem realiza cutii de carton cu ajutorul ștanțelor standard de care dispunem sau, dacă vă doriți un model deosebit, îl putem realiza cu ștanțe la comandă, personalizate în funcție de nevoile și cerințele produselor dumneavoastră.
Prin folosirea instrumentelor de ștanțare, produsele pot fi mult mai atrăgătoare, iar clienții mai interesați de caracteristicile și utilitatea acestora.

Producție în masă
Serviciile pe care le oferim permit clienților noștri să comande ambalaje din carton în canități mari, en gros, beneficiind astfel de costuri de producție mai mici. Putem, de asemenea, să livrăm din stoc în termen scurt pentru a vă asigura că nu rămâneți niciodată fără ambalajele necesare desfășurării afacerii dumneavoastră.

Clienții noștri
Intervest Grup vine în sprijinul clienților cu produse finite din carton și ambalaj ondulat, satisfăcând nevoile de piață ale unei rețele largi de consumatori din România.

Producem cutii și ambalaje pentru clienți din următoarele domenii:

 • fructe și legume proaspete
 • produse lactate
 • pizerii
 • cofetării
 • mâncare procesată
 • băutură
 • imprimante
 • electronice
 • îmbrăcăminte și încălțăminte
 • metal prelucrat
 • materiale plastice
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J02/66/1996
CUI: 8115375
Adresă: Drum Drumul Curticiului Km 4 Arad
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide