Gratuit

INTRAMA SRL

Descriere companie:

INTRAMA furnizează clienților sisteme de soluții tehnice în sectorul procesării alimentelor, al ambalării produselor alimentare și al comerțului cu amănuntul al produselor alimentare.

Grupul INTRAMA este o organizație înființată în 1993 în Germania, cu peste 25 de ani de experiență profesională cu filialele în Bulgaria, România, Macedonia, Serbia, Kosovo și Albania. Pe aceste piețe, INTRAMA contribuie la dezvoltarea unui proces de producție de produse alimentare de înaltă calitate, fiabile și rentabile.

În Bulgaria, INTRAMA a dezvoltat cu succes o producție proprie de filme și pungi de înaltă calitate pentru ambalaje flexibile, mașini de ambalat cu termoformare, dispozitive automate de încărcare pentru produse feliate și etichete autoadezive pentru industria alimentară și comerțul cu amănuntul al produselor alimentare. Datorită propriei sale producții, INTRAMA este unul dintre puținii producători integrați verticali, capabili să ofere soluții complete de sistem clienților săi dintr-o singură sursă.

Produse

Soluții automatizate de ambalare

Solutii robotizate pentru industria alimentara

Productivitate crescută, viteză constantă și precizie fără a fi nevoie de odihnă.
Acesta nu este un vis, ci o realitate. Faceți acest vis realitate cu soluțiile robotizate ale INTRAMA pentru automatizarea proceselor de ambalare a produselor.

Roboții sunt mașini flexibile și versatile cu o varietate de aplicații. Integrarea cu succes într-o singură linie de producție sincronizată necesită o analiză prealabilă a procesului industrial și o selecție adecvată a echipamentelor potrivite.

Proces de ambalare automatizat, special conceput pentru industria alimentară și adaptat la specificul unui anumit mediu de producție.
Datorită experienței noastre de peste 25 de ani în lumea ambalajelor, soluțiile de ambalare automatizate ale INTRAMA sunt concepute pentru a fi adaptate la maxim unui anumit mediu de producție și produse. În acest mod se realizează producția la un cost mai mic, o calitate consistentă și termenele de punere în aplicare previzibile. Combinarea productivității ridicate a modului de operare continuă cu costurile de producție reduse și evitarea riscurilor de muncă manuală, duce la creșterea eficienței și siguranței producției.

Toate mașinile și roboții fabricați și integrați de INTRAMA în linia de producție sunt fabricate din materiale în conformitate cu cerințele de contact cu produsele alimentare. Ei rezistă la condiții de producție agresive - umiditate, vapori clorhidrici, alcalini și acizi. Lipsa prelucrării manuale a produselor de către personalul de operare și construcția roboților adaptată pentru spălare cu protecție IP67 garantează un nivel ridicat de igienă.

Diferitele soluții de ambalare automatizate ale INTRAMA sunt implementate cu echipamente industriale de ultimă generație și o interfață intuitivă de management. Astfel, optimizarea proceselor de fabricație repetabile care necesită precizie, viteză și fiabilitate devine mai rapidă și ușoară.

Diagnosticare competentă și întreținere la timp de la distanță
Diagnosticareа și asistența de la distanță ale soluțiilor de ambalare automatizate INTRAMA asigură monitorizarea echipamentelor utilizate, modificări în setările modulelor tehnologice individuale și eliminarea potențialelor probleme de la distanță. Aceasta asigură intervenția promptă, competentă și la timp a specialiștilor de la INTRAMA și corectează procesul de ambalare atunci când este necesar.

Ambalare

Soluții automatizate de ambalare

INTRAMA produce cel mai subtire film in 11 straturi cu bariera inalta de gaz si anti-fog din lume: Top In L HB HT 35 AF pentru ambalarea in caserole preformate (masinii tray-sealer) si cu masini flow-pack

Folosind una dintre cele mai avansate tehnologii din lume, producem filme co-extrudate multistrat cu grosimea cuprinsă între 20μm și 230μm și diferite nivele de barieră.
- Aceste filme pot fi utilizate cu mașini de ambalat la caserolă (tray sealer), mașini cu termoformare și mașini tip flow pack sau pentru laminare, imprimare și producție de pungi de vid.
- Produsele noastre sunt concepute pentru diferite aplicații: ambalare de carne, pește, produse lactate și produse de panificație, fructe uscate, fructe cu coajă lemnoasă și multe altele.
- Se caracterizează prin diferite nivele de barieră și funcționalități largi precum sigilare blocată (lock seal), deschidere ușoară (easy peel), anti-ceață (anti-fog) sau reînchidere (reclosable).

Top In

Filme superioare (de sus) pentru mașini de ambalat la caserolă și mașini de ambalat cu termoformare.

Form In

Filme pentru termoformare

Flow In

Filme pentru mașini de ambalat flowpack

Lam In

Filme pentru laminare

Plex In

Filme speciale structurate

Pungi de vidat

Wide range of models and thicknesses

INTRAMA Accent

Mașini de termoformat fabricate de INTRAMA.
INTRAMA Accent este o mașină cu termoformare pentru vidat și pentru atmosferă modificată. Ambalare în folie rigidă și flexibilă.
INTRAMA produce mașini cu termoformare pentru vid și atmosferă modificată în deplină conformitate cu toate directivele și standardele europene stabilite.

O metodă inovatoare pentru termoformare controlată

INTRAMA TF Control
Avantaje:
Protecție sporita a produsului datorită modul de extindere mai uniform al filmului pe pereții și colțurile ambalajului;
Reducerea pierderilor in procesul de producției;
Oprirea descărcării de film și produse alimentare;
Modificarea adâncimii de formare a pachetului prin intermediul telecomenzii mașinii cu valorile dorite stocate - rapid, ușor și convenabil;
Capacitate de ambalare cu filme de până la 20% mai subțiri. Acest lucru este posibil chiar și cu adancime mai mare;
Reducerea amprentei de mediu din activitatea de ambalare;
Impactul economic benefic al tuturor acestora este un indicator sigur și permanent.

Etichete

INTRAMA este specializată în producția de etichete autoadezive în rolă.

INTRAMA are o tipografie modernă cu tehnologie care permite producerea de etichete în rolă cu până la 8 culori.
Tehnologie de imprimare: UV - Flexo

Software Formula

Oferim o soluție, nu doar un produs!

Еchipament

  • Мasini de ambalat flowpack orizontal
  • Мasini de vidat cu camera
  • Imprimante de coduri de bare

 

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/11299/2014
CUI: 24330260
Adresă: Sos. Berceni 8 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide