Gratuit

KAMINA COMPANY SRL

Descriere companie:

Societatea comerciala Kamina Company este o tipografie nou infiintata cu finantare PHARE.
Dispune de tipar Heidelberg, precum si departament de pre-press adica DTP, imagesetter AGFA, montaj, imprimare placi, taiere, faltuire.
Toate aceste utilaje precum si materialele de calitate pe care le folosim (hartie, cerneluri) conduc la realizarea de lucrari tipografice de calitate, respectiv:

  • materiale publicitare (pliante, cataloage, brosuri, flyere, leaflets-uri, postere, etichete-si pe hartie metalizata, autocolante etc.)
  • reviste si carti – editare si tiparire
  • formulare, foi cu antet, mape de prezentare, calendare, alte publicatii

Am lucrat si lucram pentru Touring Eurolines, Jeka Tourism, BCIT, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, SOMACO, Steilman,
Deese-Elvetia, Intertouring-Germania etc.
Va prezentam cateva materiale realizate de noi pentru a va putea face o impresie despre calitatea lucrarilor noastre.

Oferim servicii tipografice (tipar offset si digital) de inalta calitate asigurand toate operatiunile necesare, incluzand conceptie si realizare grafica, pregatire de tipar, tipar si o gama diversificata de finisari: biguire, stantare, capsare, legatorie, caserare, lacuire offset sau UV, plastifiere lucioasa sau mata.
Lucram cu materiale si consumabile de calitate, din import, astfel incat putem sa va oferim intotdeauna produse tipografice care sa va satisfaca, asigurand in acelasi timp si cel mai bun raport pret-calitate!

Punem la dispozitie:

- tipar offsetServicii de tipar offset chiar si pentru tiraje mici, in combinatii coloristice incepand cu o culoare pana la lucrari policromie(CMYK), policromie + culori speciale sau numai culori speciale.

- tipar digitalServicii de tipar digital alb/negru si color. Tiparul digital iti creeaza un avantaj atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun, si, cel mai important, in ce cantitate doresti. Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari putandu-se face, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar.

Calitatea este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar.

Finisari diverse, pentru aproape orice gen de lucrare tipografica. Finisarile de calitate fac ca produsul final sa fie de calitate si pot genera efecte vizuale spectaculoase. Amintim aici "laminarea" (acoperirea termica a documentelor cu un strat de plastic protector), procedeu recomandat pentru protejarea documentelor expuse in spatii deschise, protejarea documentelor foarte des folosite sau inmanate spre consultare altor persoane, afise, reclame, diplome de merit, legitimatii si alte publicatii care trebuie sa arate impecabil. Laminam formate A3, A4 si mai mici, legitimatii, carti de vizita etc.

Gama variata de hartie, cartoane uzuale (offset, dublu cretat, autocopiativa, autocolant) sau cartoane speciale necesare realizarii lucrarilor dumneavoastra tipografice.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/5871/2001
CUI: 13965917
Adresă: STR. MEXIC 2 B BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide