Gratuit

KLAUSSENBURG RECYCLING GmbH SRL

Descriere companie:

KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH este o companie ce oferă servicii ecologice şi management integrat al deşeurilor.

Compania a fost înființată în 2012 și a intrat pe piața serviciilor integrate de colectare deșeuri cu dorința de a propune clienților săi o abordare nouă, proaspătă, serioasă, ce oferă servicii calitative de colectare și valorificare deșeuri reciclabile.

Cu un puternic know-how în această industrie, pregătire profesională specifică și unele dintre cele mai moderne echipamente de colectare și procesare deșeuri, am devenit recunoscuţi pe piaţa locală ca un operator de referinţă ce oferă servicii de calitate, pe care te poți baza.

  • Progresul companiei
    În luna aprilie 2017 am început să punem bazele unor servicii anexe, devenind în scurt timp un operator complet, ce oferă servicii integrate de colectare și valorificare deșeuri reciclabile, colectare și eliminare deșeuri din plastic nereciclabil, colectare și eliminare sau valorificare, în funcție de caz, a deșeurilor menajere, din construcții, biodegradabile și nu în ultimul rând servicii de colectare și distrugere documente confidențiale.
  • Misiune
    Ne-am propus să dovedim întreaga eficiență a serviciilor de colectare și valorificare și să probăm faptul că există opțiuni care optimizează resursele companiilor, minimalizează costurile cât și cantitățile de deșeuri generate, valorificându-le corespunzător pe cele reciclabile.
  • Valori
    Nu există lucruri neimportante; există lucruri care produc efecte sigure dacă sunt aplicate corect și concret. Nu există clienți mari sau clienți mici, pentru noi toți sunt importanți și îi considerăm partenerii noștri. Suntem o echipă dedicată total activității noastre, astfel, venim în întâmpinarea cliențiilor cu soluții inovatoare, ce au ca rol simplificarea, eficientizarea și optimizarea sistemelor de colectare și valorificare deșeuri.
  • Managementul companiei
    Grație unui management bine implementat și a perfecționării continue a personalului auxiliar din producție, ne-am adaptat constant cerințelor pieții și mai ales nevoilor partenerilor noștri. Având ca princial obiectiv lărgirea sferei noastre de operare în domeniul deșeurilor reciclabile, suntem în permanență cu un pas înaintea nevoilor pieței și a tendințelor acesteia, axându-ne în mod deosebit pe furnizarea de servicii integrate de gestionare a deșeurilor specifice marilor operatori economici, care reprezintă în esență și cei mai mari generatori de deșeuri reciclabile din România și nu numai. Întregul proces tehnologic este desăvârșit prin furnizarea materialelor către reciclatorii finali, atât din țară cât și din străinătate, acest aspect fiind în permanență monitorizat în vederea încheierii ciclului de reciclabilitate, care reprezintă în esență principala misiune a activității noastre.
  • Flota noastră
    KLAUSSENBURG RECYCLYNG dispune de o flotă modernă, echipată corespunzător, conform normelor legislative în vigoare pentru activitățile de colectare, transport și depozitare a deșeurilor. Pentru a asigura un flux de lucru eficient, dispunem de o flotă de camioane moderne, capabile să înlocuiască rapid echipamentele de colectare ori de câte ori aveți nevoie.În funcție de nevoile societății dumneavoastră, KLAUSSENBURG RECYCLYNG vă poate pune la dispoziție diferite echipamente de colectare pentru depozitarea deșeurilor conform normelor europene, păstrând astfel aspectul îngrijit al mediului dumneavoastră de lucru.

 

COLECTAREA ŞI VALORIFICAREA DEŞEURILOR

Protejarea mediului este o acțiune de importanță majoră pentru viitorul omenirii, iar colectarea și valorificarea deșeurilor se numără printre cei mai importanți pași către o planetă mai curată și mai sănătoasă, prin reciclare. Pentru fiecare sticlă aruncată, de exemplu, perioada de degradare este de aproximativ 400 de ani. Dat fiind că, prin topire, acesta nu își pierde proprietățile, materialul poate fi reutilizat și reintrodus, sub o formă sau alta, în circuitul economic, reducându-se, astfel, poluarea mediului înconjurător. Există astfel de procese pentru o mare parte din reziduuri. Colectarea deșeurilor reciclabile înseamnă preluarea acestora de la operatorii economici nu în vederea depozitării într-o groapă de gunoi, ci pentru prelucrarea și reintroducerea lor într-un circuit de utilizare. Valorificarea este partea finală a procesului de reciclare, etapa care constă în reutilizarea materiilor obținute după prelucrare.

Colectarea deşeurilor cuprinde:

  • Colectare şi valorificare deşeuri din hârtie
  • Colectare şi valorificare deşeuri din carton
  • Colectare şi valorificare deşeuri din plastic
  • Colectare şi valorificare deşeuri din lemn
  • Colectare şi valorificare deşeuri din sticlă
  • Colectare şi valorificare deşeuri din fier
  • Colectare şi valorificare deşeuri din aluminiu

Colectarea şi valorificarea deşeurilor din hârtie
Consumul de hârtie a crescut considerabil în ultimii ani, fapt ce duce din ce în ce mai mult la despăduriri. Mai mult de un sfert din copacii ce sunt tăiaţi în întreaga lume sunt utilizaţi pentru producţia de hârtie. Astfel, trebuie conştientizată importanța găsirii unor metode de colectare a hârtiei şi de valorificare a acesteia, mai ales atunci când este vorba despre cantităţi mari ce provin din sfera operatorilor economici. Reglementările legislative la nivel european atrag după sine responsabilizarea în ceea ce priveşte colectarea, reciclarea şi valorificarea hârtiei. Aceasta, fiind una dintre cele mai utilizate resurse la nivelul companiilor, agenţiilor şi societăţilor, generează o importanţă activitate reprezentată de colectarea deşeurilor ce au la bază hârtia.

Pentru astfel de activităţi, societatea românească KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH pune la dispoziţia agenţilor economici oferte ce au la bază:

— Colectarea deşeurilor
— Transportul deşeurilor
— Depozitarea deşeurilor
— Sortarea deşeurilor pe categorii
— Balotarea deşeurilor
— Transportul şi valorificarea deşeurilor către reciclatorii finali

Colectarea şi valorificarea deşeurilor din carton
În România, cel puţin o treime din deşeurile aruncate la gropile de gunoi sunt din hârtie şi carton. Deşi acestea se degradează destul de repede şi nu poluează foarte mult, fac rău mediului înconjurător: doar pentru obţinerea unui singur kilogram de hârtie sunt necesari aproximativ 325 de litri de apă. Mai mult decât atât, producţia în masă de hârtie şi carton duce la tăierea arborilor şi la defrişarea unor zone imense, un alt factor ce agravează stadiul de poluare. Ambalajele din carton sunt fabricate din celuloză scurtă; aşadar reciclarea lor poate salva milioane de copaci în fiecare an. Cartonul rezistă, în medie, la patru cicluri de reciclare fără să îşi piardă din proprietăţi, ceea ce înseamnă că acelaşi material poate fi reutilizat de până la cinci ori. Întrucât legislaţia din domeniu este complexă, iar riscurile pe care le implica nerespectarea sa sunt multiple, compania KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH oferă clienţilor săi şi consultanță, pentru a respecta, în primul rând, legile, dar şi pentru a beneficia de cele mai bune soluţii personalizate.

Colectarea şi valorificarea deşeurilor din plastic
Producţia de plastic a crescut considerabil în ultimii ani. Dacă în 1950 se vorbea despre 1,5 milioane de tone, la o diferenţă nu foarte mare de timp, producţia la nivel mondial a crescut cu aproximativ 320,5 milioane de tone. Uniunea Europeană, încă din urmă cu câţiva ani, a început să ia măsuri în ceea ce priveşte cantitatea de deşeuri de acest fel. Pe lângă impactul negativ pe care deşeurile din plastic îl au asupra mediului înconjurător, este important de ştiut şi faptul că numeroase reziduuri de acest tip ajung în mari şi oceane, fapt ce cauzează şi mai multe pagube în ceea ce priveşte viaţa acvatică. Cantitativ, se consideră că reziduurile ce provin din diferite surse care nu pot avea un impact atât de mare. Cu toate acestea, trebuie conştientizat faptul că schimbarea va începe cu oricine produce deşeuri din plastic, aşa că nu este bine să se ignore responsabilitatea individuală. Tipurile de plastic folosite pot fi identificate prin diverse simboluri imprimate direct pe anumite produse sau cel puţin pe ambalajul lor. Există 7 tipuri de astfel de etichete. Elementul lor comun este un triunghi format din 3 săgeţi curbate. Diferenţa apare la numărul din centrul formei geometrice, fiecare cifră (de la 1 la 7) reprezentând o categorie a materialului după cum urmează:

1 — Polietilen tereftalat (cunoscut drept PET)
2 — Polietilen de mare densitate (sau HDPE)
3 — Policlorura de vinil (sau PVC)
4 — Polietilen cu densitate mică (sau LDPE)
5 — Polipropilen (sau PP)
6 — Polistiren (sau PS)
7 — Altele

Colectarea şi valorificarea deşeurilor din lemn
Deşeurile de natură lemnoasă pot fi reciclate cu succes, la fel ca şi celelalte materii reutilizabile. Deşi acest material este considerat că find o resursă regenerabilă de energie, în realitate, tăierea arborilor pentru numeroase activităţi comerciale se desfăşoară într-un ritm atât de alert, încât plantarea altor copaci care să-i înlocuiască nu se ridică la acelaşi nivel. KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH desfăşoară activităţi de colectare şi valorificare a lemnului pe teritoriul României. Astfel, agenţii economici care utilizează lemnul ca mijloc pentru prelucrarea sau obținerea unor produse finale pot apela cu încredere la serviciile companiei. Reducerea consumului de lemn are la bază reciclarea sa. Este foarte important de ştiut faptul că panourile realizate din această materie naturală, de exemplu, ce sunt adesea produse din deşeuri lemnoase provenite din colectare, au aceleaşi proprietăţi ca cele care au fost confecţionate din materiale noi. Aşadar, prezentând aceleaşi caracteristici, pot fi utilizate cu succes, iar, astfel, risipa va fi redusă considerabil.

Colectarea şi valorificarea deşeurilor din sticlă
Sticla este unul dintre materialele cele mai folosite pentru ambalarea lichidelor precum apa, sucurile, laptele, băuturile alcoolice şi multe altele. Însă, rata de colectare şi valorificare a acesteia este destul de redusă, deşi procesul este unul relativ simplu. Având în vedere că sticla este un produs natural, prin reciclarea sa nu se pierd proprietăţile. Aşadar, reciclarea sticlelor, a borcanelor şi a altor recipiente de acest fel reprezintă o soluţie sustenabilă şi o dovadă de responsabilitate din partea operatorilor economici, dar şi a întregii populaţii. În caz contrar, materialul va polua semnificativ mediul înconjurător, fiind atât de rezistent, încât nu se descopune vreme de mii de ani în mod natural. Cu ajutorul unei firme specializate, precum KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH, sticla se poate colecta, recicla şi valorifica cu uşurinţă. Fiecare societate va putea beneficia de soluții personalizate, astfel încât colectarea și valorificarea deșeurilor din sticlă să fie un proces simplu.

Colectarea şi valorificarea deşeurilor din fier
Fierul este unul dintre materialele care pot fi reciclate în proporţie de 100%; aşadar, prin intermediul colaborării dintre operatorii economici şi compania KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH, s-ar putea economisi cantităţi imense de minereu.

Materialele din fier care pot fi reciclate se împart în două categorii:

— Deşeurile de fier vechi rezultate în urma procesului de producţie sau al demolării industriale
— Deşeurile de fier vechi provenite din bunurile de consum (autoturisme nefolosite, electrocasnice, ambalaje metalice, etc.)

Colectarea şi reciclarea deşeurilor feroase nu doar că ajută la salvarea resurselor globale, ci protejează şi mediul înconjurător, economisind cantităţi mari de energie, fapt care contribuie la calitatea vieţii. Prin acumularea şi valorificarea cantităţii mari de fier vechi obţinută în timp, industria siderurgică lucrează astăzi, în mare parte, doar cu oţel rezultat din procesul de reciclare a deşeurilor feroase. Această activitate a contribuit la reducerea poluării aerului cu aproximativ 86%, iar a apelor cu până la 76%, deoarece fierul vechi are un conţinut mult mai mic de sulf în comparaţie cu cel al minereului brut.

Colectarea şi valorificarea deşeurilor din aluminiu
Aluminiul este unul dintre materialele ce nu sunt biodegradabile şi care pot polua mediul înconjurător chiar şi 100 de ani. De aceea, reciclarea aluminiului este foarte importantă, mai ales că acest metal poate fi reutilizat de numeroase ori, fără ca procesul să aibă efecte negative asupra calităţii sale. Mai mult decât atât, reciclarea aluminiului reprezintă o acţiune cu o maximă eficienţă energetică, pentru că materialul poate fi folosit în multe alte segmente de producţie. Acţiunea nu este deloc una complicată şi are un impact semnificativ în îmbunătăţirea stadiului de poluare. Colectarea dozelor de aluminiu se face, la fel ca în cazul celorlalte materiale reciclabile, în urma depozitării selective a acestora de către societăţile care produc deşeuri. Firma de reciclare KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH va ridica deşeurile în 24, maxim 48 de ore, de la solicitarea primită din partea unui operator economic. Deşeurile din aluminiu vor fi apoi transportate către centrul logistic, unde vor fi sortate şi procesate prin balotare. Următorul pas este trimiterea acestora către fabricile de reciclare finale, pentru a fi valorificate. Această procedură este atent verificată de către echipa KLAUSSENBURG, pentru a avea garanţia că scopul final, şi anume încheierea ciclului de reciclabilitate, este atins şi executat conform celor mai înalte standarde.

 

COLECTAREA ŞI DISTRUGEREA DEŞEURILOR

Societăţile din România generează, anual, o cantitate imensă de deşeuri, multe dintre ele fiind şi foarte periculoase, întrucât conţin diferite substanţe toxice, cancerigene. Din acest motiv, ele trebuie colectate separat şi distruse. Spre deosebire de reziduurile ce pot fi reciclate şi reintroduse într-un circuit de valorificare, în cazul materialelor cu potenţial periculos, cea mai eficientă şi benefică soluţie este eliminarea lor controlată, în condiţii de maximă siguranţă.

Distrugerea deşeurilor se face doar în cazurile în care materialele nu au folos din punct de vedere al reutilizării în alte segmente de producţie sau al valorii energetice. Aşadar, nu doar deşeurile periculoase trec prin procesul de colectare şi eliminare, ci şi cele care, din anumite motive, nu pot fi reciclate. În această categorie, intră, printre altele, documentele şi arhivele cu caracter confidenţial, deşeurile din plastic nereciclabil şi deşeurile biodegradabile.

Obiectivul distrugerii deşeurilor are ca scop principal înlăturarea efectelor dăunătoare precum poluarea apelor, solului şi atmosferei, răspândirea infecţiilor şi înmulţirea insectelor şi a rozătoarelor. Pe plan secundar, privind valorificarea deşeurilor, obiectivele centrale sunt: dezvoltarea pieţei pentru materiile prime secundare, promovarea valorificării deşeurilor, reducerea globală a volumului de deşeuri şi susţinerea utilizării produselor rezultate în urma procesului de valorificare.

 

COLECTAREA DEŞEURILOR DIN CONSTRUCŢII

Deşeurile din construcţii şi demolări sunt, de regulă, inerte şi nebiodegradabile, foarte voluminoase şi solicită foarte mult gropile de gunoi. Exemple de astfel de deşeuri sunt betoanele, dalele, cărămizile, ţiglele, gips-cartonul, bucăţile de asfalt, materialele plastice, metalele, pietrele, lemnul, molozul, dar nu pot fi uitate nici deşeurile periculoase, cum ar fi: azbest, gudron, vopsea, metale grele, adezivi, lacuri, solvenţi, diferite tipuri de răşini şi aşa mai departe. În România, la fel ca în restul ţărilor din Uniunea Europeană, firmele de construcţie au obligaţia legală de a sorta, reutiliza, recicla, elimina deşeurile de pe şantiere, aşa că acestea solicită deseori serviciile unei firme specializate în acest domeniu. KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH este o companie care pune la dispoziţia diferiţilor parteneri servicii integrate de colectare şi reciclare și care oferă, în acelaşi timp, şi consultanța specifică pentru acest segment de piaţă.

 

COLECTAREA DEŞEURILOR MENAJERE

Colectarea deşeurilor menajere este o reală necesitate pentru menţinerea în bune condiţii a mediului şi a sănătăţii oamenilor. Societăţile generatoare de deşeuri menajere sunt obligate, prin lege, să elimine aceste resturi în condiţii de maximă siguranţă, atât pentru a reduce semnificativ gradul de poluare, cât şi pentru a reduce riscul unor focare de infecţie, specifice depozitării incorecte. Încă un aspect foarte important, legat de depozitarea deşeurilor menajere este faptul că ele trebuie separate de alte deşeuri ce pot fi reciclate şi valorificate. În caz contrar, contaminarea celor din urmă atrage după sine imposibilitatea de a intra în procesul de reciclare şi de a fi reutilizate în alte scopuri. Societăţile producătoare de deşeuri trebuie să deţină containere separate pentru colectarea deşeurilor menajere şi să înţeleagă că aceste reziduuri pot deveni extrem de periculoase prin natura şi efectele pe care le pot genera. Ele pot fi inflamabile, toxice, iritante, cancerigene. Ele sunt pe locul doi după deşeurile industriale, ca risc de poluare şi de îmbolnăvire pentru oameni şi animale, reprezentând o ameninţare reală. Ele provin din activitatea casnică, activitatea comercianţilor, hotelurilor, unităţilor de alimentaţie publică, din unităţi medicale, instituţii publice, ateliere, societăţi comerciale şi nu numai.

 

COLECTAREA ŞI ELIMINAREA DEŞEURILOR BIODEGRADABILE

Deşeurile biodegrabile reprezintă cel mai popular tip de deşeu care poate fi generat de către companiile care lucrează în industria alimentară. Acestea reprezintă aproximativ 50% din cantitatea totală de deşeuri care rezultă din activităţile acestor companii. Fiind biodegradabile, înseamnă că ele au un efect benefic asupra mediului înconjurător, iar procesul de descompunere se produce în mod natural, fără intervenţia umană. Cu toate acestea, o gestionare potrivită poate favoriza transformarea deşeurilor biodegradabile într-un îngrăşământ natural denumit compost. Producerea acestui tip de îngrăşământ, care are o valoare nutritivă mare, se poate face cu costuri reduse. De asemenea, în procesul de producţie a compostului, se interzice utilizarea substanţelor periculoase pentru mediu.

 

SERVICII DE VIDANJARE PROFESIONALE

KLAUSSENBURG RECYCLYNG GmbH oferă servicii de vidanjare profesionale atât pentru Municipiul București cât și pentru zonele limitrofe folosind utilaje specifice și personal calificat capabil să ofere soluții eficiente și dedicate nevoilor dumneavoastră.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/2000/2012
CUI: 30433847
Adresă: DNCB 45, în incinta Centrului Logistic MASSA), Glina, jud. ILFOV, cod 077105
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
DNCB 45, Glina, România

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide