Gratuit

LASER DT SRL

Descriere companie:

Obiectivul firmei LASER DT S.R.L.:
Principala noastră preocupare şi responsabilitate este aceea de a oferi cu consecvenţă produse şi servicii de înaltă calitate pentru a avea cât mai mulţi clienți mulţumiţi, asigurând în acest fel dezvoltarea comună şi continuă a organizațiilor noastre.

Motto-ul Laser DT: A înţelege şi a respecta întotdeauna punctul de vedere al clientului.

 

TEHNOLOGII:

 • Tăiere cu laser
  Toate componentele din placaj stratificat ale formelor de ștanțare şi decupatoarelor sunt tăiate cu mașină automată laser de ultimă generație (fabricată în 2014, cu putere activă de 2600 W) conform proiectelor generate cu software specific. În funcție de necesități, metoda de tăiere poate fi continuă sau pulsatorie. Dimensiunea maximă de tăiere dintr-o bucată este de 2500 × 1500 mm. Mașina este de cea mai nouă şi avansată generație din Europa.
 • Prelucrarea automată a cuțitelor
  Prelucrarea total automatizată a cuțitelor şi lamelor utilizate la producerea formelor de ștanțare şi decupatoarelor asigură precizie şi durabilitate ridicată pentru produsele LASER DT. Toate cuțitele şi lamele folosite la forme de ștanțare, cât şi majoritatea cuțitelor utilizate la alte produse speciale le putem prelucra automat (diferite grosimi, profile de ascuțire şi înălțimi până la 60 mm).
 • Prelucrări pe cutter-plotter performant
  Cutter-plotterul special poate efectua operații de tăiere, biguire, frezare pe diferite materiale, inclusiv pe carton ondulat de 5 straturi, cât şi desene de ştanță la scara 1:1 pe folie calibrată. Suprafața de lucru este de 1600 × 1300 mm. LASER DT va achiziționa încă un cutter-plotter cu noi funcții de prelucrare.
 • Alte tehnologii speciale
  LASER DT are posibilitatea de a efectua alte operații de prelucrare speciale, cum ar fi:
  — Tăierea cu laser a diferitelor metale (oţel, oţel inoxidabil, etc.)
  — Tăierea cu laser a diferitelor materiale, altele decât lemnul şi metalele
  — Sudările de precizie sub gaz protector
  — Operațiile de prelucrare speciale pe cutter-plotter
  — Distilarea solvenților flexosoli

 

PRODUSE:

FORME DE ŞTANŢARE
Carton compact
Datorită cuțitelor MARTIN-MILLER şi a petrinaxurilor de calitate, cât şi a îndoirilor foarte precise ale cuțitelor, executate automat, formele de ștanțare LASER DT asigură contururi ștanțate şi biguiri foarte precise. Ștanțele sunt foarte fiabile, iar deoarece nickurile sunt aplicate profesional, timpul de setare este mult redus.

Carton ondulat
Formele de ștanțare LASER DT sunt fabricate din cele mai bune componente, cum ar fi: cuțite speciale MARTIN-MILLER, placaj laserabil cu ambele suprafețe protejate cu peliculă de melamină, burete ejector atent corelat la necesități, etc.
Toate cuțitele sunt prelucrate automat şi cu precizie ridicată, datorită cărora formele de ștanțare LASER DT asigură contururi ștanțate şi biguiri foarte precise. Ștanțele sunt foarte fiabile, iar deoarece nickurile sunt aplicate profesional, timpul de setare este mult redus.

Pentru industria auto
LASER DT produce forme de ștanțare şi produse de decupare speciale pentru diferite utilizări în industria auto, cum ar fi pentru „rear parcel shelf”, pentru înveliș din piele pentru volan, covoare, piese de etanșare şi pentru multe alte accesorii.
Suntem într-o continuă dezvoltare tehnologică şi de asimilare a noilor tipuri de produse cu destinaţii tot mai variate.

Materiale industriale spumoase
Pentru formele de ștanțare destinate decupării materialelor spumante, sunt utilizate diferite tipuri de cuțite speciale cu înălțimi până la 60 mm. Aceste cuțite sunt prelucrate, îndoite în regim automat cu ajutorul mașinii automate de prelucrare a cuțitelor, asigurând astfel o precizie de tăiere garantată. Cuțitele sunt blocate contra ieșirii din placaj, iar la îmbinări pot fi sudate.

Alte materiale
LASER DT produce forme de ștanțare şi cuțite speciale şi pentru diferite materiale, altele decât cele pe bază de hârtie, ca de exemplu: materiale plastice, piele, materiale de etanșare, cauciuc, șmirghel, etc.
La executarea acestora pot fi utilizate atât cuțite de ștanțare speciale, prelucrate cu mașina automată de prelucrat cuțite, cât şi alte variante de execuție, ca de exemplu: cuțite speciale groase, contururi de tăiere așchiate / prelucrate prin electroeroziune din blocuri de oţel, etc. Destinația acestora este foarte variată.

 

CONTRABIGUIRE:
Pertinax
Pentru a rezulta biguiri precise şi de foarte bună calitate, LASER DT asigură lângă stanțele sale şi plăci PERTINAX (RILLMA) prelucrate pe mașini de precizie cu comandă numerică. Aceste PERTINAX-uri înlocuiesc benzile de contrabiguire CITO şi scurtează foarte mult timpul de setare.

 

COMPONENTE 3D:
Debosare, embosare
Seturile de matriță – patriță sunt executate pe mașini de precizie cu comandă numerică. Materialele din care sunt confecționate sunt corelate cu tipul de material format, cu natura graficii şi cu numărul produselor care trebuie realizate. Operațiile de embosare şi debosare pot fi efectuate în acelaşi timp cu ștanțarea (matriță montată în placajul ștanței) sau separat, într-o altă trecere (matrița montată într-un placaj separat de ştanță).

Scriere BRAILLE
Seturile de matriță – patriță BRAILLE sunt executate pe mașini de precizie cu comandă numerică. Materialele din care sunt confecționate sunt: matriță din material plastic foarte rezistent şi patriță din tablă de oţel. Operațiile de formare a scrierii BRAILLE, respectiv a formării punctelor BRAILLE, pot fi efectuate în acelaşi timp cu ștanțarea (matriță montată în placajul stanței) sau separat, într-o altă trecere (matriță montată într-un placaj separat de stanță).

 

DECUPATOARE:
Decupator
Sistemul de eliminare, seturile de decupatoare (stripping device) asigură eliminarea rapidă şi sigură a deșeurilor. Aceste părţi ale completelor de ștanțare sunt executate pe baza proiectelor realizate cu software performant şi conform celor mai noi tehnici existente în domeniu. Decupatoarele LASER DT sunt optimizate pentru diferitele tipuri de mașini de ștanțare şi materiale prelucrate. Viteza de ștanțare este mult mărită cu aceste decupatoare.

Contradecupator
La producerea contradecupatoarelor LASER DT sunt utilizate cele mai adecvate piese de eliminare a deșeurilor, cum ar fi cuțite de eliminare dinamică, cuțite speciale de decupator, știfturi speciale, burete de calitate, etc. iar această parte a completelor de ștanțare este executată pe baza proiectelor realizate cu software performant şi conform celor mai noi tehnici existente în domeniu. Viteza de ștanțare este mult mărită cu aceste contradecupatoare.

Decupator frontal
Decupatorul frontal şi contradecupatorul frontal executate prin atenta corelare cu tipul mașinii de ștanțare şi materialul prelucrat asigură o despărţire a produsului stanțat de deșeul de la greifer şi asigură o viteză mărită a ștanțării.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J14/42/2005
CUI: 17173413
Adresă: Str. Gării, nr. 49/A, Sit Industrial IFET, Târgu Secuiesc, jud. COVASNA, cod 525400
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide