Gratuit

M & M PRODUCT SRL

Descriere companie:

Noi, m&m product suntem o societate dinamica si puternica infiintata cu scopul de a va satisface nevoile si exigentele in domeniul ambalajelor. Datorita increderii acordate reusim sa atingem standarde inalte, fiind clasati in topul national al firmelor private si dispunand de un management al calitatii certificat ISO. Dorim sa ne remarcam printr-o serie de ambalaje, cat mai diversificate pentru a putea acoperi o gama larga de cereri si nevoi. Ne dezvoltam continuu conform cerintelor dumneavoastra prin servicii flexibile, printr-o echipa de marketing-vanzari de top, instruita sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Deasemenea oferim servicii de transport marfa; servicii de depozitare; servicii de logistica.

SOLUTII DE AMBALAT
PALETIZARE
O cantitate de marfa este grupata in vederea manipularii si deplasarii ei, ca un singur colet, cu ajutorul paletizarii.
Gruparea se realizeaza pe un suport numit palet, care nu este altceva decat o platforma de dimensiuni mici, confectionata adesea din lemn, ce permite manipularea si stivuirea in depozite sau mijloace de transport.
Paletizarea este importanta pentru ca permite transportul mai multor marfuri in acelasi timp, utilizand intreg spatiul avut la dispozitie.
Folia stretch este cea mai folosita pentru asigurarea si protectia produselor paletizate, este rezistenta la perforare si are un cost redus.

ASIGURARE SI TRANSPORT MARFA
Trebuie remarcat ca transportul de marfuri implica multe riscuri, din momentul plecarii pana la destinatie, mai ales daca afacerea ta include frecvent transportul bunurilor de tipul blocurilor din beton sau caramida, rolelor de metal, materialelor de constructii, bustenilor, produselor instabile sau cu forme neregulate, foarte usoare sau fragile si a celor sensibile la razele solare.
Suportul suplimentar pentru asigurarea maxima a acestor bunuri cat si pentru optimizarea costurilor il ofera husele termocotractibile, husele multistrat cu protectie UV, capisoanele, benzile non adezive de asigurat marfa (PP, PET, PES) etc.
Toate aceste ambalaje pot fi aplicate cu usurinta si la fel de simplu pot fi indepartate dupa ce si-au indeplinit misiunea. In plus, fac parte din gama materialelor reciclabile.

AMBALARE GRUPATA
Reinventarea prezentarii produselor intr-o forma atragatoare, in acelasi timp cu pastrarea conditilor de igiena in timpul manipularii si desfacerii, au generat aparitia ambalarii grupate.
Alaturarea unuia sau mai multor produse intr-un singur ambalaj dovedeste multe avantaje in comparatie cu metodele clasice de ambalare in cutii de carton, in special prin transparenta foliilor folosite si mularea ferma pe produs.
Foliile termocontractibile, cele care realizeaza ambalarea grupata, sunt rezistente la manipulare, au transparenta si luciu deosebit si inglobeaza aplicatii in domenii diverse ce includ produsele de papetarie, chimice, cosmetice, alimentare, etc

AMBALARE ALIMENTARA
Ambalarea alimentara garanteaza accesul consumatorilor la produse in cantitati reduse, in stare de igiena corespunzatoare, pastrand caracteristicile specifice.
Primul invelis aflat in contact direct cu alimentele, numit generic ambalaj alimentar, pune in valoare si protejeaza temporar produsul in timpul prezentarii spre vanzare.
Legume, baghete, produse de patiserie, carne, branzeturi si alte produse proaspete, toate se evidentiaza cu ajutorul foliilor stretch alimentare.

PRODUSE
AMBALAJE ECO
AMBALAJE OPTIMM
FOLII STRETCH
FOLII TERMO
BENZI ADEZIVE
FOLII / CONFECTII PE
ECHIPAMENTE / DISPOZITIVE
BENZI NON-ADEZIVE

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/4207/1994
CUI: 6837761
Adresă: STR. CAMPULUI 1 C BRASOV
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide