Gratuit

MANROLAND ROMANIA SRL

Descriere companie:

Manroland Sheetfed GmbH este un important producător de prese de tiparire offset și tehnologii conexe pentru aplicații comerciale, de ambalare și publicare. Bazată pe cele mai fine tradiții ale excelenței inginerești germane de la fondarea sa în 1871, compania este un cuvânt de supraveghere global pentru inovație, calitate și fiabilitate supremă.

Fondată în 1871 pe cele mai fine tradiții ale excelenței inginerești germane, compania este un cuvânt de supraveghere global pentru calitate, precizie și fiabilitate supremă.

În calitate de partener ales al mai multor case de imprimare din întreaga lume, Manroland Sheetfed GmbH, împreună cu departamentul său de cercetare și dezvoltare, rețea de parteneri de vânzări și servicii și peste 40 de filiale proprii din întreaga lume, continuă să contribuie la asigurarea rentabilității și creșterii clienților din aceste perioade de schimbare rapidă, cu o serie de soluții inovatoare, de ultimă oră și cu niveluri de servicii secundare.

Manroland Sheetfed GmbH este o filială deținută integral de grupul de inginerie din Marea Britanie, Langley Holdings plc.

Gamă de produse

În centrul impulsiunii Manroland pentru inovație și dezvoltare de produse este o căutare de soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specializate și în continuă schimbare ale clienților săi. Imprimantele nu cumpără o presă ROLAND, ci investesc într-un sistem în evoluție cu pachetul nostru FutureProof , conceput pentru a adăuga valoare afacerii tale.

Cu sistemele Manroland InLine , tehnologiile QuickChange și SelectSystems, versatilitatea preselor noastre cu foi este unică. Practic, toate presele noastre pot tipări la bord și o varietate de substraturi, fără a fi nevoie de accesorii opționale. Acest lucru extinde semnificativ gama de produse pe care o poate produce o imprimantă, ceea ce își extinde foarte mult oportunitățile de pe piață.

Oferim un nivel de asistență pentru clienți și asistență post-vânzare neegalată de oricare din industrie, împreună cu o umbrelă de servicii și consumabile conforme cu procesele , pentru a ne asigura că fiecare presă Manroland vândută continuă să ofere valoare și calitate optimă pe toată durata sa de viață.

Galerie imagini:
Galerie video:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/19150/2008
CUI: 13362568
Adresă: STR. ZIDURI INTRE VII 19 C BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide