Gratuit

MARBACH ROMANIA SRL

Descriere companie:

Ca un roman apucător. Așa este istoria Grupului Marbach. DE LA O AFACERIE de 3 persoane. LA UN LIDATOR MONDIAL. Cu peste 1.500 de angajați. În peste douăzeci de locații. La nivel mondial.

Reperul întregii industrii.
O singură industrie. O provocare. Ambalajul potrivit pentru fiecare produs. Funcțiile ambalajului sunt diverse. Ca și noi înșine. Flexibil și personalizat. Aceasta descrie nu doar industria ambalajelor. Aceasta este Marbach.

SOLUȚII INDIVIDUALE.
PENTRU FIECARE CERINȚĂ.
Lumea ambalajelor - acesta este domeniul nostru. Știm ce contează. Cum să găsești soluții. Pentru a realiza fiecare idee pe care o ai. Cu carton. Cu placă ondulată. Și cu plastic.

PORTOFOLIUL:
Căni de iaurt. Toate realizate cu un instrument Marbach. Cupe simple: fiecare separat separat cu o unealtă de regulă din oțel Marbach. Montarea etichetelor în matriță: realizată desigur cu o matriță Marbach. Cănile vor sta pe raftul magazinelor alimentare. Ambalat sub formă de container într-un manșon învelit din carton. Sau individual într-o ladă ondulată. Deci nimic nu se mișcă. Pentru transport în siguranță. Totul a tăiat optim. Desigur cu Marbach.

NE FOLOSIM EXPERIENȚA.
PENTRU SUCCESUL TĂU.
Suntem în această industrie încă din 1923. Ne distingem prin cantitatea incredibilă de experiență și plăcere pe care o avem în munca noastră. Spiritul nostru de pionierat. Și oferind o varietate secundară. Angajăm sinergii. Ori de câte ori este posibil - pentru succesul tău. Suntem acasă în această industrie. Și puteți spune. Pentru că nu suntem niciodată mulțumiți până nu sunteți. Fără compromis.

SOLUȚIA POTRIVITĂ.
PENTRU CERINȚELE DVS.
Vă ascultăm - și găsiți soluția potrivită. Pentru alergări scurte. Și pentru alergări lungi. Pentru fiecare cerință. Trăim în lumea ambalajelor. Și lucrează cu pasiune. Pentru dumneavoastră.

Pentru performanțele dvs. optime.

Randamentul maxim. În fiecare gamă de prețuri.
Performanță unică. Aceasta este afirmația noastră. Focusul nostru
Pentru siguranta ta. Deci te poți relaxa. Se lăsa pe spate. Și respirați. Cu Marbach. Pentru că avem soluția potrivită pentru tine. Cea mai bună performanță - în fiecare gamă de prețuri.

CĂUTAȚI PERFORMANȚĂ.
ÎN TIMP CE PRODUCEȚI AMBALAJUL.
Din carton. Din tablă ondulată. Din plastic. Performanță la punctul de vânzare. În timp ce configurați. În timp ce umpleți. În timp ce sigilați ambalajul. În timp ce tipăriți. În timp ce tăiați. În timp ce lipici. În timp ce tăierea fabricării moare. În timp ce taie cu laser. În timp ce frezați și tăiați scule. În timp ce termoformează diverse materiale plastice. Indiferent la ce nivel al lanțului de aprovizionare vă aflați. Performanța este ceea ce contează pentru tine. Și noi? Am fost performanți. De aproape 100 de ani.

PERFORMANȚĂ CĂTRE TINEREA.
PLATĂ SAU ROTAR.
Aveți o mașină nouă de tăiat matrițe și doriți să produceți la viteză maximă? 12.000 de coli pe oră? Nicio problemă cu instrumentele Marbach. 1.000 de cutii de țigări într-un minut. Formă. Lipici. Și umple. Functioneaza. Fara exceptii. Dacă decupajele sunt tăiate cu unelte Marbach. Ai nevoie de cantități mici? Avem și instrumentele de montaj pentru asta. Ieftin. Simplu. Fără bibelouri. Dar încă cel mai bun. Înțelegem natura cartonului. Și toate fațetele sale. Chiar și când lumea se transformă. Rotativa moare la 300 m / min pe prese gravure. Facem posibil. Pentru mai multe rezultate. Pentru clienții tăi. Pentru succesul tău.

PERFORMANȚA ÎN PRELUCRAREA MURILOR.
CU MAȘINI ȘI MATERIAL DE LA MARBACH.
A produce matrițe de tăiere este o artă. Noi stim aia. Acesta este motivul pentru care vă facilităm. Cu utilaje fabricate de Marbach. Lasere. Mașini de frezat Mașini cu jet de apă. Unelte de mana. Toate sunt testate. De catre noi. În producția de zi cu zi. Pentru cele mai bune performanțe.

PERFORMANȚA ÎN TERMORFORMARE.
CUP DE CUP.
Când investești într-o mașină, poți pune bazele. Oferim instrumentul de termoformare perfect adecvat. Usor de operat. Și să înființăm. În mod excepțional ușor. Viteză excepțională. Performanță pură. Bateti prin bataie. Cupă după cană. Pentru o lungă viață a instrumentelor. 3.000 de căni pe minut. De săptămâni întregi. Pentru ani. In fiecare zi.

CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ.
PENTRU CLIENT.
În final, cu toții ne dorim același lucru: să oferim clienților noștri serviciul pe care îl așteaptă. Și apoi supra-livrați. Cu ceva interesant. Pentru ambalaje care sunt mai mult decât prezentabile. Confecționat din carton. Din tablă ondulată. Din plastic.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J02/102/1999
CUI: 11508269
Adresă: CALEA ARADULUI 10/A C NADLAC
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide