Gratuit

MCI INGINERIE SRL

Descriere companie:

Din 2003 MCI INGINERIE îşi pune în fiecare zi experiența şi expertiza în slujba industriei, proiectând, realizând şi livrând soluții complete de ambalare, diverse produse din lemn, confecții metalice, închideri industriale, după cele mai riguroase standarde.

Viziunea şi apetența pentru calitatea fără compromisuri au făcut ca de la bun început să beneficiem de încrederea unui colos industrial: DACIA GROUP RENAULT, companie care a rămas clientul nostru fidel până în ziua de astăzi.

Calitate certificată
Calitatea a fost, este şi va fi fundamentul companiei noastre. Este piatra de temelie pe care o punem la orice proiect şi fără de care nu admitem să construim nimic.
Produsele MCI INGINERIE respectă toate standardele naționale şi internaționale în materie şi permit efectuarea în siguranță şi fără probleme a oricărui tip de export. Nu întâmplător, de mai bine de un deceniu, DACIA-GROUP RENAULT folosește ambalajele MCI INGINERIE pentru exportul produselor sale în 34 de ţări de pe patru continente.

Responsabilitate socială
Dezvoltarea nu este posibilă fără oameni şi fără susținerea comunității. Ca actor economic important pe piaţa locală, este de datoria noastră să contribuim prin acțiuni specifice de responsabilitate socială la o viaţă mai bună pentru comunitate. Iar asta şi facem de câțiva ani de zile.
Sprijinim constant persoanele defavorizate prin acțiuni de donare şi urmărim să utilizăm în mod eficient resursele, oferind astfel un model de bune practici în materie.

Mediu
Ca parte a politicilor noastre de minimizare a impactului asupra mediului, am dezvoltat o gamă de produse care reutilizează şi valorifică reziduurile lemnoase şi metalice în scop comercial şi social.
Este maniera noastră de a îmbina în mod fericit politicile economice cu cele sociale şi de mediu şi de a ne aduce astfel contribuția la o lume mai bună şi mai curată.

 

SERVICII:

CONSULTANŢĂ
Experienţă şi expertiză
Diversitatea provocărilor de-a lungul celor peste 10 ani de existenţă ne-au adus experiența şi expertiza de astăzi.

PROIECTARE ŞI EXECUŢIE
Nevoile tale devin produse
Ambalaje speciale, atipice, combinate ori grele, oricât de diferite sunt necesitățile tale şi specificul industriei din care faci parte, MCI INGINERIE îți poate oferi soluții tehnice dintre cele mai diverse şi perfect adaptate acestora.
Tehnologia de care dispunem ne permite să răspundem oricăror provocări şi să nu punem limită formei pe care o dăm produselor finite.

TRANSPORT
Livrăm cu promptitudine
Ne asiguram întotdeauna că livrarea se face în condiții optime şi în termenul agreat, iar în cazul comenzilor mari, cu ajutorul mijloacelor de transport proprii.

 

PRODUSE:

AMBALAJE DIN LEMN ŞI INDUSTRIALE:

1. Ambalaje din lemn speciale — tip CKD:
Dimensiuni:
— Paleta de bază poate avea lungimi cuprinse între 1450 şi 2500 mm şi lățimi între 1140 şi 1450 mm. Înălțimea paletei de bază este de 126 mm.
— Înălțimile pereților laterali pot fi cuprinse cuprinse între 650 şi 1530 mm.
— Ambalajele se pot executa la dimensiuni determinate de produsul de ambalat şi gabaritele acceptate de mijlocului de transport.

Greutate suportată (sarcina portantă):
— 300÷1000 kg

Compunere:
— Execuție din lemn de rășinoase tratat termic fitosanitar conform normei IPPC 15.
— Paleta de bază este de uz industrial, similară europaleţilor de tip EUR.
— Pereții laterali sunt amovibili (detașabili).
— Fixarea pereților laterali cu paleta de bază şi la partea superioară se face prin colțare alveolare din masă plastică.

Destinaţie:
— Ambalajul a fost conceput în special pentru elemente şi subansamble CKD de caroserie auto, dar poate fi utilizat cu succes la diverse aplicații în funcţie de natura şi configurația produselor.
— Ambalajul este recomandat pentru transportul rutier sau feroviar în containere.

2. Cutii lemn cu rame pliabile:
Dimensiuni:
— Ramele se fabrică la dimensiunile de 800 x 600 x 200 şi 1200 x 800 x 200 mm (L x l x h)

Greutate suportată (sarcina portantă):
— Ramele stabilizează lateral produsele așezate pe o paletă de bază de tip EUR sau industrială (similară EUR) şi de aceea greutatea suportată este determinată de capacitatea portantă a paleţii.

Compunere:
— O ramă se compune din 4 elemente laterale cu grosimea de 20 mm unite cu balamale speciale din metal zincate.
— Balamalele sunt fixate cu nituri pop sau oţel.
— Execuția este din lemn de rășinoase sau placaj.
— Lateralele sunt din unul sau două elemente.
— Se pot livra separat sau împreună cu paletul de bază de tip industrial.
— Lemnul este tratat fitosanitar conform normei IPPC 15.

Destinaţie:
— Sunt adecvate pentru transportul şi depozitarea mărfurilor pe paleţi. Utilizarea lor duce la mai buna folosire a suprafeței de încărcare a plaleţilor. Se utilizează în industrie şi în spații de depozitare comerciale. Produsele sunt stocate în vrac, cutii sau pungi.

3. Cutii lemn tip «no nails boxes»:
Dimensiuni:
— Se recomandă dimensiunile interioare de până la 800 x 600 x 600 mm.

Greutate suportată (sarcina portantă):
— Pentru cutia recomandată, greutatea suportată este de 70 kg. În cazul suprapunerii peste o paletă de bază cu dimensiunile de 800 x 600 x 145 mm, greutatea suportată este de 200 kg.

Compunere:
— Cutie executată cu pereți din placaj, cu grosimi de 4, 5, 6 sau 8 mm, fără cuie sau șuruburi.
Fixarea pereților se face prin profile speciale din tabla galvanizată cu dinți stanțați gen pioneză.

Destinaţie:
— Ambalare produse diverse pentru transport terestru sau aerian.

4. Cutii sau lăzi din lemn, placaj sau combinate lemn+placaj:
Dimensiuni:
— La cerere, în funcţie de configurația produsului ce se dorește transportat şi gabaritele acceptate de mijlocul de transport.

Greutate suportată (sarcina portantă):
— Maximum 2 tone.

Compunere:
— Paleta de bază este de tipul industrial, similar paleţilor tip EUR.
— Materialul de bază este cheresteaua de rășinoase.
— Pereții laterali şi capacul sunt confecționați din lemn şi au, în general, grosimea de 20-22 mm. Se pot confecționa într-o combinaţie de lemn şi placaj, sau OSB cu grosimi diferite.
— Lemnul este tratat termic fitosanitar conform normei IPPC 15.
— Cutiile sau lăzile se pot livra împreună cu o husă de protecție din folie de polietilenă împregnată cu un inhibitor de coroziune de tipul VCI sau folie termosudabilă triplu-strat din polietilenă cu inserție din aluminiu.
— Husele conferă atât protecția produsului la praf, cât şi la coroziunea metalelor. Înainte de închiderea huselor se vor introduce săculețe cu deshidratant (silicagel) pentru absorbirea umidității ambiante. Husa cu folie VCI este aplicația cea mai uzitată pentru ambalajele destinate transportului european.

Destinație:
Ambalarea produselor industriale diverse în vederea depozitării şi transportului rutier, feroviar sau aerian.

5. Ambalaje pentru transport maritim:
Lăzi din lemn cu ranforsări metalice — destinate transportului maritim al echipamentelor cu gabarit greu. Echipele noastre execută şi prestația de condiționare a pieselor, calarea şi ancorarea acestora în ladă, protecția cu folie de aluminiu triplu-strat sau folie VCI, direct la adresa de expediere.

6. Ambalaje personalizate, calaje din lemn sau placaj.

7. Paleţi speciali atipici:
Dimensiuni:
— Paleţii au structura similară cu paleţii standardizați de tip EUR, respectiv cu lungimi x lățimi x înălțimi determinate de cerințele clientului, în limitele gabaritelor admise de mijlocul de transport.

Greutate suportată (sarcina portantă):
— Paleţii se pot executa pentru o capacitate portantă rezultată din cea a produsului ce se dorește a fi transportat.

Compunere:
— Paleţii se execută din lemn de rășinoase tratat fitosanitar

Destinaţie:
— Paleţii sunt destinați pentru depozitarea sau transportul produselor industriale cu dimensiuni şi greutăți care depășesc caracteristicile paleţilor standardizați de tip EUR.

8. Rafturi, grătare, capre din lemn.

9. Decorațiuni din lemn:
Brazi de Crăciun realizați din materiale recuperate, uşor de asamblat, oferă o multitudine de posibilități de decorare.

CONFECŢII METALICE:
— Ansamble sudate
— Protecții metalice
— Platforme metalice

PLATFORME ŞI PARDOSELI DIN LEMN:
Dimensiuni:
— Se pot executa la orice mărime a suprafețelor.

Greutate suportată (sarcina portantă):
— Sarcina portantă este funcţie de gradul aglomerației umane şi structura de rezistenţă afectată.

Compunere:
— Lemn masiv de esență tare (de obicei fag) sau combinaţie de lemn cu PVC, tratate special pentru a asigura rezistenţă la umiditate, șocuri şi trafic pietonal.
— Majoritatea materialelor disponibile au una dinte feţe (partea superioară) prevăzută cu striații fine, în timp ce cealaltă este perfect plană.
— Structura de rezistenţă suport a pardoselilor este metalică sub formă de platelaje, scări, podețe, etc.

Destinaţie:
Platformele şi pardoselile pentru exterior şi interior oferă o îmbinare a calităților estetice ale lemnului cu rezistenţă şi durată mare de viaţă. Sunt realizate pentru ringurile de dans, terasele sau aleile din gradină, piscine, etc. De asemenea, materialele pot fi folosite la placarea treptelor, a punților, a pontoanelor etc.

PRODUSE DIN LEMN:
— Rafturi, grătare, capre din lemn, lădiţe din lemn pentru depozitare.
— Decorațiuni din lemn: brazi de Crăciun, diverse obiecte din lemn.

CĂSUȚE DIN LEMN PENTRU COMERȚ STRADAL:
Dimensiuni:
— Dimensiunile pot fi variate, începând de la 2,0 x 2,0 m, până la 2,5 x 5,0 m.

Greutate suportată (sarcina portantă):
— Este determinată de cerințele clientului privind modul de organizare şi dotare interioară.

Compunere:
— Putem oferi, de exemplu, un sistem constructiv cu elemente din lemn frezate pe lungime (nut şi feder) şi încastrate la capete (chertate), sau cu pereți din OSB.
— Produsul poate fi nature nevopsit, sau lăcuit cu protecție hidrofugă, contra insectelor, sau alt gen de protecție.

Destinaţie:
— Căsuțele din lemn pot avea destinația de chioșcuri pentru târguri, căsuțe de lemn pentru comerț stradal, piețe, târguri, expoziții, pentru grădină etc.
— Se oferă după modelul şi la dimensiunile dorite de clienți.

STRUCTURI DIN LEMN:
Dimensiuni:
— Dimensiunea structurilor rezultă din cerinţa clientului cu privire la fabricarea unei căsuţe de lemn cu o arie de construcţie de până la 40 mp.

Greutate suportată (sarcina portantă):
— Capacitatea de a suporta a structurilor din lemn rezultă din calculele de rezistenţă determinate de natura terenului, de arhitectură şi de factorii climatici.

Compunere:
— Structurile sunt confecţionate din: stâlpi, grinzi, rame, panouri pentru pereţii laterali, spaţii goale pentru uşi şi ferestre, pardoseli şi tavane, pereţi compartimentaţi.
— Acoperişul include panourile şi cheresteaua de acoperiş. Este confecţionat din răşinoase tratate fitosanitar şi scânduri OSB.

Destinaţie:
— Structura unei căsuţe din lemn.

MOBILIER DE GRADINĂ:
— Gărdulețe
— Foișoare
— Jardiniere fără fişe tehnice

MOBILIER INDUSTRIAL:
— Rafturi pe structură metalică cu polițe din lemn sau metal
— Console
— Bancuri de lucru
— Dulapuri metalice
— Cărucioare transport marfă
— Suporți metalici pentru diverse obiecte

ÎNCHIDERI INDUSTRIALE:
— Împrejmuiri cu gard de plasa metalică
— Porți industriale autoportante
— Porți batante
— Uși antifoc
— Uși secţionale
— Uşi rapide

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/2719/2003
CUI: 15234719
Adresă: B-dul Dacia nr. 129 A, Mioveni jud. ARGEŞ, cod 115400
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide