Gratuit

METRIA AMBALAJE SIGURE SRL

Descriere companie:

CE DORIȚI?
SĂ REDUCEȚI COSTURILE
DORIȚI CONSULTANȚĂ
SĂ PREVENIȚI DAUNELE
CĂUTAȚI MATERIALE DE AMBALARE
DORIȚI SĂ AMBALAȚI
AMBALAJ ACTIV ȘI/SAU INTELIGENT

Istoria companiei Metria SRL este o poveste de succes, împreună cu clienții care ne-au fost parteneri în ultimii 20 de ani în prevenirea daunelor în timpul transportului și în reducerea costurilor de transport și de logistică.

ȘI DUMNEAVOASTRĂ PUTEȚI AVEA NEVOIE DE SFATUL NOSTRU!

  • dacă aveți daune de transport.
  • dacă costurile de ambalare actuale sunt mari.
  • dacă vreți să modernizați tehnologia de ambalare.
  • dacă aveți nevoie de instruire, deoarece colegii din departamentul tehnic sau economic nu au cunoștinte suficiente în domeniul ambalajelor speciale.
  • dacă Dumneavoastră, ca manger, nu vedeți clar ce se întâmplă în legătura cu ambalarea mărfii.
  • dacă aveți planificat un proiect de ambalare.
  • dacă vreți să deschideti o licitație pentru dezvoltarea și achiziția produselor de ambalare sau dacă aveți nevoie de ajutorul nostru.

Contactați-ne și alăturați-vă grupului oamenilor care elimină daune și reduc costurile.

CINE SUNTEM NOI?
Suntem ingineri și economiști, cu zeci de ani de experiență în eliminarea daunelor de transport și în reducerea costurilor prin raționalizarea procesului logistic și de ambalare.

Soluțiile, propunerile noastre sunt bazate pe factorii de risc care apar în timpul transportului, manipulării și depozitarii produselor. Suntem o firmă independentă, astfel avem la dispoziție toate metodele, materialele si echipamentele de ambalare pentru reducerea factorilor de risc și suntem în măsură ca, pentru partenerii noștri, să recomandăm și să implementăm cea mai bună variantă atât din punct de vedere tehnic cât și financiar.

Propunerile noastre sunt practice, prezentăm procesul, instruim personalul și asigurăm toate materialele și echipamentele necesare la cel mai bun raport calitate/preț.

PROFESIONALISM
Suntem ingineri cu experiență, orientați pe calitate. Toți înțelegem problemele de ambalare, cunoaștem cauza acestora și avem soluții. Suntem dispuși să căutăm și să aplicăm variante noi, având în vedere că permanent reînnoim portofoliul de produse, materiale, cu soluții și metode inovatoare.

FLEXIBILITATE
Flexibilitatea este garantată de mărimea relativ mică a firmei, structura organizatorică curată, o organigramă simplă orientată spre rezultate și cu un sistem de responsabilizare care implică fiecare angajat în mod personal.

FIABILITATE
Fiabilitatea noastră este generată de portofoliul larg de furnizori și de procesul intern de control al produselor înainte de utilizare, dar și de cunoașterea exactă a rolului nostru ca furnizor de produse și de servicii. Nu promitem și nu acceptăm sarcini pe care nu le putem îndeplini, dar suntem tot timpul alături de partenerii noștri în rezolvarea situațiilor de urgență.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/716/2004
CUI: 16189500
Adresă: STR. TRAIAN VUIA 222 C CLUJ
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide