Gratuit

MULTI DEVELOPMENT SRL

Descriere companie:

Peste 1000 de echipamente instalate
Vă oferim echipamente, consumabile și soluții specifice industriei dumneavoastră de la cei mai importanți producători la nivel mondial din domeniile de marcare și etichetare. Asigurăm întotdeauna soluții personalizate, iar dorința noastră este să vă optimizăm costurile și să găsim împreună cele mai bune rezolvări la provocările apărute. Suntem mândri de poziția în care ne aflăm și, de asemenea, suntem mândri de echipa noastră, care contribuie în fiecare zi la menținerea succesului nostru.

Marcarea contează
Astăzi probabil ați cumpărat sau ați folosit un produs inscripționat de un echipament furnizat de Multitech. Tehnologiile noastre sunt prezente în viața dumneavoastră de zi cu zi și ajută la asigurarea siguranței produselor, indiferent că vorbim de alimente, băuturi, produse farmaceutice, materiale de construcții sau componente industriale.

Avantaje Multitech

Testare gratuită
Testați înainte să cumpărați, astfel vă puteți asigura de fiabilitatea soluției oferite.

Garanție extinsă
Pachetele noastre de garanție extinsă și service sunt adaptate nevoilor dumneavoastră.

Livrare rapidă
Majoritatea produselor oferite sunt disponibile pe stoc și se pot livra rapid către destinație.

Service în 24h
Este suficient să ne sunați sau să ne trimiteți un email şi noi suntem gata să intervenim.

Soluții finanțare
Vă oferim cele mai potrivite soluții de finantare când nu dispuneți de capital de investiții.

Suport clienți
Echipa noastră este pregatită să vă răspundă la întrebări și să vă ofere asistență.

Cea mai largă ofertă de tehnologie
Ne angajăm să vă oferim soluția potrivită de inscripționare prin cea mai largă gamă de tehnologii de pe piață.
Inkjet Caractere Mici – Videojet
Imprimare non-contact pe bază de cerneală până la cinci rânduri de text, coduri lineare și coduri de bare sau simboluri grafice pe o varietate de tipuri de ambalaje, inclusiv ambalaje staționare prin sisteme de traversare.

Inkjet Caractere Mari – Videojet
Imprimare non-contact pe bază de cerneală multiple tipuri de date (alfanumerice, imagini și logo-uri, coduri 1d și 2d) cu dimensiuni mari, utilizată în principal pentru ambalaje secundare, precum cutiile din carton.

Transfer Termic – Videojet
Inscripționare cu un cap de imprimare controlat digital ce topește cu precizie cerneala de pe un ribbon pe folii flexibile pentru a produce imprimări de mare rezoluție.

Etichetare – Videojet & Novexx
Imprimare și aplicare de etichete de diferite dimensiuni direct pe produse sau pe multiple tipuri de ambalaje (cutii, paleți, ambalaje de tip shrink-wrap).

Inkjet Termic – Videojet
Imprimare non-contact pe bază de cerneală care utilizează căldura și tensiunea suprafeței pentru a transfera cerneala pe o suprafață de ambalare. Se utilizează în general pentru a imprima coduri DataMatrix și alte coduri de bare.

Lasere – Videojet & Foba
Inscripționare cu un fascicul de lumină infraroșie, ce este aplicat și condus printr-o serie de oglinzi controlate cu precizie pentru a marca locurile în care căldura fasciculului interacționează cu suprafața produsului.

Transfer Termic – Eidos Coditherm
Coditherm poate fi utilizat pentru a imprima prin transfer termic multiple tipuri de date (alfanumerice, imagini și logo-uri, coduri 1d și 2d) pe obiecte rigide.

Micropercuție – Couth
Marcare cu un vârf de carbură metalică ce oscilează (lovește materialul), iar prin reglarea frecvenței de impact se pot obține linii continue sau linii formate din puncte.

Acoperire naţională
Cu sediul central la Braşov şi cu puncte de prezenţă în București + 7 orașe din România, prioritatea noastră este să vă stăm la dispoziție în cel mai scurt timp.

Abordarea noastră holistică
Serviciile noastre încep cu prima sesiune de consiliere, continuă în timpul selecției configurației specifice a echipamentului, devin tangibile în timpul instalării și durează pe termen lung prin service sau întreținere. Toate serviciile Multitech formează un pachet complet care poate fi accesat oricând, oriunde, indiferent de industria în care activați.

Consultanță la standarde înalte
“Sfaturi bune, beneficii pe termen lung” este cheia noastră pentru succesul dumneavoastră iar consultanța continuă este una dintre competențele noastre principale. Inginerii noștri cu experiență în vânzări și servicii vă stau întotdeauna la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări. Clienții noștri caută un partener de încredere și nu doar un echipament.

Consultanță în aplicații
Nu orice tip de echipament poate fi utilizat pentru marcarea fiecărui material. Sunt necesare inscripționări specifice și teste de materiale pentru a determina ce sisteme sunt adecvate. Consultanța individuală și apropierea de clienți sunt prioritățile noastre cele mai importante. Împreună cu dumneavoastră, experții noștri găsesc soluția optimă, care este apoi personalizată pentru aplicația respectivă. În acest scop, avem capacitatea de a efectua teste cu mostrele dvs. la sediul nostru în cel mai scurt timp.

Service
Clienții noștri se află în întreaga țară și tehnicienii noștri de service pot ajunge întotdeauna la destinația dorită în cel mai scurt timp deoarece sunt deja pe teren sau foarte aproape de clienți. Ingiinerii noștri de service sunt persoane competente pentru reparații rapide și pot, de asemenea, instala și întreține sistemele în cel mai eficient mod. Diferitele noastre pachete de întreținere și service garantează o funcționare fără probleme a echipamentului dumneavoastră și asigură reducerea timpilor de întrerupere.

Consumabile și piese de schimb
Produsele din sortimentul vast de consumabile și piese de schimb vă sunt puse la dispoziție rapid, datorită depozitării în cantități optime în depozitul nostru din Săcele – Brașov. Experții noștri din departamentul de logistică sunt disponibili să vă ajute să determinați care produse vă sunt necesare iar comenzile plasate vor ajunge la destinația dorită într-un timp scurt.

Asistență clienți
Linia noastră de asistență este primul loc pentru toate întrebările legate de sistemele noastre de marcare și pentru solicitările de service. Angajații noștri sunt în măsură să vă sfătuiască și să vă asiste în orice moment la telefon sau prin e-mail. Chiar de la preluarea cererilor de oferte și până la analiza erorilor sau suportul inițial pentru înlăturarea defecțiunilor tehnice.

PRODUSE

Videojet – Marcare
Inkjet Caractere Mici – CIJ
Lasere
Inkjet Termic – TIJ
Transfer Termic – TTO
Inkjet Caractere Mari – LCM
Etichetare

Foba – Marcare Laser
Lasere
Stații Marcare
Stații Gravură
Sisteme de Viziune

Couth – Micropercuție
SuperFast
Standard
DeepMarking
ScratchMarking

Novexx – Etichetare
Aplicatoare Etichete
Print & Apply
Imprimante Desktop

Eidos – Transfer Termic
Coditherm

Bofa – Filtrare Fum
Filtrare Fum Laser
Filtrare Vapori Imprimante

Consumabile
Cerneluri Videojet
Riboane Videojet
Filtre Bofa

APLICATII

Plastic
Sticle și Recipiente din PET
Ambalaje Rigide din Plastic
Produse din Plastic
Produse Extrudate
Folii și Ambalaje Flexibile
Folii Termocontractabile

Metal
Conserve și Doze de Aluminiu
Produse din Metal

Sticlă
Sticle și Recipiente din Sticlă
Produse din Sticlă

Alte Materiale
Produse din Lemn
Ambalaje din Hârtie și Carton
Ambalaje din Carton Ondulat
Ambalaje tip Retail-Ready
Ouă și Cofraje de Ouă

INDUSTRII

Alimente și Băuturi
Panificație și Cereale
Băuturi
Bomboane și Cofetărie
Lactate
Ouă
Fructe şi Legume
Carne
Hrană Animale
Gustări Sărate
Alte Produse Alimentare

Industrii Prelucrătoare
Autovehicule
Materiale de Construcții
Produse Chimice
Electrice și Electronice
Fire, Cabluri și Țevi

Farma și Larg Consum
Cosmetice și Îngrijire
Farmaceutice
Tutun

Alte Industrii
Imprimare Comercială
Unelte și Matrițe
Securitate
Ceasuri și Bijuterii
Monetărie
Tehnologii Medicale

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/138/2002
CUI: 14445831
Adresă: BDUL. BRASOVULUI 145 C SACELE
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide