Gratuit

OTOPRINT SRL

Descriere companie:

Compania a fost înființată în 2002 și de atunci suntem într-o continuă creștere, atât din punct de vedere al dotărilor, cât și al numărului de angajați. Din punct de vedere al experienței...ne întindem pe două generații. Fondatorul Otoprint se trage dintr-o familie de tipografi și a lucrat în domeniu de la 16 ani. Este o afacere de suflet și de familie, care a fost de la început orientată spre standardele cele mai înalte, cu conceptul lucrului bine făcut ca regulă de aur și cu o vedere de ansamblu asupra industriei de profil. Am dat dovadă de stabilitate chiar și în perioada crizei economice, când firmele dădeau faliment și considerăm că principiile după care ne-am ghidat de la început au fost cheia succesului. Ne mândrim cu faptul că funționăm cu capital 100% românesc și că suntem una dintre tipografiile care poate oferi o gamă completă de servicii in house. Altfel spus, la noi în tipografie putem să ducem un proiect de la stadiul de idee desenată de client pe o hârtie până la cele mai sofisticate finisaje.

În anul 2011 am lansat și un site special pentru calendare personalizate

SERVICII

TIPOGRAFIE OFFSET
Dacă tipăriți un număr mare de materiale, cantitatea fiind cuprinsă între 500 de expemplare și câteva zeci de mii, ar fi mai bine să alegeți serviciile de tipărire offset. Avantajul principal este dat de faptul că prețul pe bucată scade cu cât cantitatea este mai mare.

TIPOGRAFIE DIGITALA
Tiparul digital este potrivit pentru tiraje mici și livrare rapidă. Datorită avantajelor numeroase față de tiparul offset a devenit principala alternativă în majoritatea proiectelor. Cum tipografia digitală nu necesită filme, plăci sau uscarea colilor, diferențele privind timpul de producție, viteza de lucru și costurile sunt evidente.

Dispunem de patru utilaje Xerox (printre care și una dintre cele mai performante imprimante din lume, Xerox Versant 3100, achizitionată în 2019) care ne permit tiraje de la 1 bucată până la mii de exemplare identice. Deoarece nu se pierde timpul cu operații de pregătire și potrivire a culorilor, lucrarea poate fi realizată în câteva minute.

SERVICII DE LEGATORIE
Vă oferim servicii de legătorie (broșare cu cotor de 2mm-6cm, ștanțare, perfor, capsare, fălțuire, biguire, tăiere cu colțuri rotunjite, sistem închidere spiră metalică, timbru sec, folio) care fac ca materialele promoționale, cărțile, broșurile, calendarele etc, să arate profesional.

Preț legătorie: de obicei prețul pentru serviciile de legătorie sunt incluse în prețul final al produselor tipărite la noi. Dacă nu ați tipărit la noi și doriți să facem finisarea ne puteți contacta și va vom face o ofertă pentru servicii de legătorie.

PRODUSE

 • Carti de vizita
 • Pliante / Flyere
 • Afise / postere
 • Brosuri / Cataloage
 • Mape de prezentare
 • Foi cu antet
 • Carti
 • Bloc notes
 • Felicitari / Invitatii
 • Etichete autocolante
 • Reviste
 • Calendare

UTILAJE TIPOGRAFIA OTOPRINT

- maşină de tipar offset Roland 202 (format 50x70 cm, cu o capacitate de 10 000 de coli pe oră, grosimi între 50 și 800 gr/mp)
- maşină de tipar digital Xerox Versant 3100 (printeaza 100 de pagini A4 color pe minut, la calitate de 2400 dpi, indiferent de grosimea hârtiei)
- maşină de tipar digital Xerox D125 (printeaza 120 de pagini A4 alb-negru pe minut)
- maşină de tipar digital Xerox Color Qube 9301
- Plotter HP Latex 370 (printează autocolant pvc, autocolant hârtie, hârtie de diverse grosimi, material de banner, polipropilenă, window graphics, floor graphics, pânză canvas, fototapet și altele cu o lățime maximă de 1600 mm)
- ghilotină Polar 78 XT, an de fabricație 2010
- maşină de broşat cu ungere laterală (realizează 500 de broșuri pe oră cu o grosime a cotorului care poate varia între 2mm și 6cm)
- maşină de ştantat Heidelberg Cylinder (realizează 3000 de coli ștanțate pe oră)
- colator cu 10 casete, cu unitate de capsare și tăiere, (realizează 2500 de broșuri/oră)
- mașină de plastifiat care merge cu o viteză de 50 m/minut, format maxim 50 x70 mm
- mașină de perforat / pus spiră cu pas 3:1 și 2:1 (permite un top de hârtie cu grosimea de 3-4mm la perforat)
- big și perfor manual cu lățime de 70 de cm (permite realizarea perforului și a bigurilor pe cartoane groase cu tiraje mici)
- trimmer pentru printuri de mari dimensiuni – taie fișiere cu o lungime maximă de 2,5 m
- maşină de capsat cu sârmă (un cap de capsare)

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/989/2002
CUI: 14667633
Adresă: CALEA BUCURESTILOR 46 C OTOPENI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide