Gratuit

PAPER CRAFT SRL

Descriere companie:

S.C. PAPER CRAFT S.R.L. este o companie care produce şi comercializează pungi de cadouri din hârtie sau carton, cutii din carton pentru ocazii speciale şi alte materiale promoţionale şi de papetărie. O companie care încă de la înființare a reușit să-şi cucerească clienții printr-o gamă variată de produse, completată printr-o calitate deosebită la preturi excepționale. O companie cu oameni pasionați, creativi şi inovatori, care au reușit să ofere produse fantastice care îi ajută pe clienți să îşi promoveze imaginea sau să impresioneze cu un cadou în timp ce economisesc bani.

Toate produsele PAPER CRAFT sunt realizate în România, din hârtie sau carton de cea mai bună calitate. Alte motive pentru care să alegi produsele noastre:
— O gamă largă de pungi de cadou sau cutii, astfel încât oricât de specială e ocazia pentru care le folosești, vei găsi un produs care să se potrivească.
— Dimensiuni variate, de la mici la gigant, pentru ca tu să te asiguri că indiferent dacă oferi un inel sau un cadou uriaș, nu ai bătăi de cap cu ambalarea lui.
— Șnur textil de 4,5 mm cu capete de plastic transparente care aduc un plus de stil, cu orificii adaptate ca mărime, astfel încât mânerele nu sunt doar elegante, ci şi rezistente.
— Culorile vii şi lucioase ale pungilor se combină cu cele 12 culori disponibile pentru șnur, astfel încât să poți adăuga un plus de extravaganţă dacă dorești.
— Întăriturile de la fundul pungilor şi de la barete sunt elemente de rezistenţă care te asigură că acea sticlă sau cadou special pe care vrei să îl oferi nu va ajunge pe jos.

Chiar dacă nu știi să faci diferenţa dintre o hârtie groasă cretată sau carton, noi știm. Şi știm să alegem dintre sutele de tipuri de hârtie, astfel încât produsul finit să nu fie nici prea rigid, nici prea moale, nici prea gros, nici prea subţire, iar tu să primești un produs de calitate.

Mată sau lucioasă? Nu este o întrebare filozofică, însă răspunsul face o mare diferenţă. Nu în ceea ce priveşte prețul, ci în imaginea pungii, iar tu poți să alegi între stilul clasic, Premium, pe care îl oferă o plastifiere mată şi culorile vii şi intense, date de o plastifiere lucioasă.

Noi luăm totul personal. Astfel încât, atunci când vrei un produs personalizat care să îţi promoveze brandul, produsele sau imaginea pe piaţă (fie că este vorba de pungi, cutii sau alte produse de papetărie), noi facem mai mult decât să îl producem. Îţi oferim consiliere în ceea ce priveşte specificațiile tehnice sau designul; tu nu trebuie decât să ne dai bunul de tipar!

Iar dacă ai nevoie de un produs care nu există momentan în oferta noastră, nu ezita să ne contactezi. Dorim să ne diversificam gama de produse şi ce mod mai bun să facem acest lucru decât la sugestiile şi dorințele clienților?

Tot astfel a apărut şi Editura PAPER DREAMS, un imprint al S.C. PAPER CRAFT S.R.L. Aceasta a fost înființată cu scopul de a-i ajuta atât pe copii, cât şi pe adulți, să îşi (re)descopere plăcerea poveștilor. Poveștile, indiferent dacă sunt spuse prin cuvinte, prin imagini, cântece, numere, etc., reprezintă unul dintre modurile fundamentale în care comunicăm. Personajele unei poveşti ne ajută cu mic cu mare să ne înţelegem mai bine viețile, să ne cunoaştem mai bine emoțiile şi reacțiile şi să descoperim lumi şi locuri noi.

Copiii în mod special au nevoie ca poveștile să fie o constantă în viaţa lor. Ei evoluează şi acumulează anumite abilitați prin intermediul acestora, păstrându-şi în acelaşi timp creativitatea înnăscută vie. Colecțiile pentru copii au fost editate cu ajutorul unui psiholog specializat în dezvoltarea copiilor, astfel încât să fie adaptate din punctul de vedere al limbajului şi al conținutului fiecărui nivel de dezvoltare.

Cărţile publicate de Editura PAPER DREAMS îşi propun să aducă în viaţa cititorilor, indiferent de vârstă, multă culoare, zâmbete şi magie!

De ce să alegeți cărţile noastre pentru copii?
— Format prietenos pentru mânuțe mari şi mici.
— Culori vii şi o calitate a hârtiei şi tiparului crescută.
— Poveşti adaptate pentru nivelul de dezvoltare al copiilor, cu mesaje terapeutice.
— Planșe de colorat în format mare.
— Preț redus, pentru o accesibilitate ridicată.
— Număr mare de abilitați pe care copiii le pot dezvolta prin intermediul poveştii şi / sau colorării planșelor.

 

PRODUSE:

PLICURI. CUTII DIN CARTON.
Cum alegi tipul de ambalaj pentru produsul sau coletul tău?
Atunci când vrei să expediezi un colet, fie că este vorba de un produs pe care îl comercializezi sau un cadou pentru un prieten bun, starea în care acesta ajunge la destinație poate să facă diferența între o surpriză plăcută și una neplăcută.

Pentru a te asigura că pachetul tău va fi transportat fără a fi deteriorat, trebuie să fii atent la trei aspecte esențiale:
— Ambalajul exterior.
— Ambalajul interior.
— Metoda de sigilare.

Cele mai frecvente riscuri la care poate fi supus coletul tău pe parcursul expedierii sunt:
— Găurirea, ruperea sau distrugerea.
— Compresia.
— Șocurile și vibrațiile.
— Expuneri la factorii de mediu (umiditate excesivă, temperaturi extreme, etc.)

Pentru a evita sau reduce aceste riscuri, materialele folosite de compania noastră în producția de cutii pentru ambalare și expediere, precum și gama variată de plicuri sunt rezistente și de calitate superioară. Folosim astfel hârtie și carton de la furnizori certificați FSC (www.fsc.org) și alte materii prime și produse de la parteneri certificați ISO 9001.

De asemenea, pentru a ne asigura că expedierea produselor tale (fie că este vorba de colete sau documente) are loc în condiţii de maximă siguranță, îți oferim un număr mare de opțiuni și soluții inovatoare pentru sigilare și protecție.

PUNGI CADOU DE HÂRTIE UNI
Hârtia. Deşi este un material pe care îl întâlnim zilnic într-un fel sau altul, puţini cunosc modurile variate în care aceasta poate fi utilizată. Şi pentru că a devenit atât de obișnuită, este uşor să uităm că hârtia a fost, odată, o invenție, atribuită lui Cai Lun în anul 105 AD. De atunci, hârtia a parcurs un drum ascendent, iar utilizarea ei s-a extins atât geografic, cât şi ca forme şi metode de exploatare şi procesare.

Pungile noastre de cadouri sunt produse din hârtie sau carton de calitate, cu o grosime adaptată astfel încât să asigure o calitate crescută. Pungile sunt plastifiate lucios, ceea ce le oferă nu doar un aspect deosebit, ci şi o rezistenţă sporită. Sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni şi culori (alb, roșu, albastru, negru, argintiu, auriu) astfel încât să poți alege produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Iar pentru un plus de eleganţă, pungile de cadou uni sunt dotate cu mânere din șnur textil cu capete de plastic transparente. Astfel, poți alege dintre cele opt culori vii (alb, negru, albastru, roșu, verde, galben, portocaliu, auriu) având posibilitatea de a realiza combinații de culori șnur-pungă clasice sau mai îndrăznețe.

Pungile pot fi personalizate ulterior prin serigrafie, devenind un instrument prin care îţi poți promova afacerea sau brandul propriu.

Încă nu te-am convins? Explorează şi pungile noastre de cadou cu modele pentru diferite ocazii sau alege o pungă personalizată aşa cum vrei tu şi vei descoperi un produs care cu siguranță te va mulțumi!

PUNGI CADOU DE HÂRTIE CU MODEL
Vin Sărbătorile şi vrei să oferi cadouri? Este ziua cuiva drag şi îi dăruiești ceva special? Răsfoiește colecţia noastră de pungi de cadou cu modele şi cu siguranță vei găsi ceva potrivit ca mărime şi design!

Pungile de cadou sunt produse din hârtie cu o grosime de 170 g./mp şi întărite cu carton pentru o rezistenţă ridicată. Modelele în culori vii au fost special alese, astfel încât să îţi ofere o gamă variată din care să alegi, indiferent de ocazie. Plastifiate lucios şi cu șnur cu mânere de plastic transparente, pungile noastre reprezintă modalitatea perfectă de a oferi un cadou.

Mânerele sunt disponibile în opt culori (alb, negru, albastru, roșu, argintiu, auriu, galben, verde şi portocaliu) şi pot fi combinate după preferințe.

Îţi oferim patru dimensiuni de pungi diferite (medie, mare, gigant sau sticlă), astfel încât să găsești un ambalaj potrivit indiferent de mărime.

Iar dacă îţi dorești ceva mai simplu, poți opta pentru o pungă cadou uni sau pentru a-ţi individualiza punga aşa cum dorești prin personalizare.

PUNGI DIN HÂRTIE KRAFT
Pungile din hârtie kraft — o alegere verde.

Atunci când cauți cea mai potrivită pungă din hârtie, kraft-ul este o alegere inspirată. Acest material este natural şi reciclabil, iar pungile vin cu mânere tot din hârtie kraft presată, devenind astfel un produs prietenos cu mediul, fiind reciclabile.

Ai un restaurant şi livrezi mâncare? Sau poate magazinul tău are nevoie de pungi pentru cumpărături. Ori ai nevoie de astfel de pungi pentru activități creative sau terapeutice. Indiferent de ocazie, noi îţi oferim o gamă variată de dimensiuni care să acopere toate nevoile tale.

Aceste pungi rezistente au o suprafață semilucioasă care absoarbe cerneala şi îţi permite astfel să le pictezi, să desenezi sau să ştampilezi după cum îţi dorești. Sunt de asemenea foarte populare ca şi pungi de cumpărături, de magazine, de petrecere, de Crăciun, etc.

CĂRŢI DE COLORAT ŞI CU POVEŞTI PENTRU COPII
Editura PAPER DREAMS a fost înființată cu scopul de a ajuta atât copiii, cât şi adulții, să îşi (re)descopere plăcerea de a citi. Cărţile noastre de colorat sau cu poveşti pentru copii îşi propun să aducă în viaţa cititorilor, indiferent de vârstă, multă culoare, zâmbete şi magie. Cărţile pentru copii sunt editate cu ajutorul unui psiholog specializat în domeniul dezvoltării copiilor, astfel încât să fie adaptate din punctul de vedere al limbajului şi al conținutului fiecărui nivel de dezvoltare.

Ilustrații vii, poveşti interesante care te ţin cu sufletul la gură, planșe de colorat mari şi generoase, ce altceva şi-ar mai putea dori copilul tău? Cărţile noastre sunt editate cu suflet şi din grijă pentru cei mici, iar librăria noastră online îţi oferă cadrul ideal pentru a alege un cadou unui suflet mic.

CUTII DE CARTON
Deşi uneori ai nevoie de o cutie simplă, de cele mai multe ori soluția e mult mai complexă.

PAPER CRAFT produce cutii care acoperă o gamă largă de nevoi de ambalare, începând de la produse cosmetice până la alimente sau medicamente.

Cutiile de carton reprezintă cea mai dinamică şi diversă categorie de ambalaje. Rămân la modă întotdeauna. Folosirea ușoară şi opțiunile de personalizare a acestora le face să fie perfecte pentru utilizări diverse.

Alege acum cutiile pentru produse (clasice), cutiile pentru expedieri şi cutiile pentru bijuterii produse de PAPER CRAFT!

CĂRŢI DE VIZITĂ PERSONALIZATE
Pentru o primă impresie de neuitat!

Ai o afacere mică şi ai nevoie de o grafică deosebită pentru cărţile tale de vizită? Ai deja cărţi de vizită care nu îţi plac sau poate nu ai deloc? Vrei să îţi promovezi serviciile sau poate îţi dorești să te reinventezi?

Cărţile de vizită reprezintă o modalitate de atragere a atenției prin care poți schimba informații legate de cine eşti, ce poți face şi cum poți fi contactat. Cărţile de vizită sunt o necesitate pentru orice om de afaceri, iar când au şi un design creativ, ele devin adevărate instrumente dinamice de marketing şi o extensie a brandului tău.

Chiar dacă nu știi, clienții potențiali te judecă pe tine şi compania pe care o reprezinți pe baza cărţilor tale de vizită. O calitate superioară a unei astfel de cărţi de vizită îţi creează o impresie distinctă, pozitivă şi pe termen lung.

Cărţile de vizită tipărite de noi sunt făcute la comandă, astfel încât toate opțiunile îţi vor aparține. Vei putea astfel alege tipul şi grosimea hârtiei, culorile şi tipul de finisare. Iar dacă încă nu ai un logo sau un brand specific, nu îţi face griji! Consultanții noștri îţi pot oferi atât servicii de design, cât şi detalii tehnice care să îţi facă alegerea mai ușoară şi să obții cărţile de vizită prin care să faci o PRIMĂ IMPRESIE de neuitat!

Tip hârtie:
— Carton dublu cretat mat 350 g./mp.
— Carton dublu cretat lucios 350 g./mp.
— Carton special velin.
— Carton special texturat.
— Carton special metalizat.
— Carton special colorat în masă.
— Hârtie sau carton reciclat.
— Carton COLOTECH + 300-350 g./mp.

Plastifiere:
— Mată sau lucioasă standard.
— Mată sau lucioasă extra.
— Mată satinată.
— Bacterstop.
— Ecofilm mat sau lucios.
— Mată sau lucioasă pentru tipar digital, fundaluri închise sau cerneluri dense.
— Specială.
— Anti-scratch mată sau lucioasă.
— Soft-touch.
— Metalizată.
— Luminescentă.

Finisări:
— Colţuri rotunjite.
— Ştanțare forme sau decupaje speciale.
— Aplicare folio.
— Emboss sau timbru sec (deboss).
— Îndoire prin biguire.

Tipar:
— Digital.
— Pantone.
— Cerneală metalizată.
— Dimensiuni: o serie largă de dimensiuni 90 x 50 mm, 85 x 55 mm, 90 x 55 mm, 50 x 90 mm, 55 x 85 mm, 55 x 90 mm, format landscape ori portret sau orice altă dimensiune la cerere.

MAPE DE PREZENTARE PERSONALIZATE
Vrei să le arăți tuturor cât de bine pregătit şi cât de profesionist eşti? Folosește mapele personalizate pentru documente când te întâlnești cu clienții existenți sau potențiali, când transmiți anumite documente sau când ai un eveniment.

Pe lângă rolul lor de a conţine documente, mapele de prezentare au un rol deosebit de important în promovarea organizației şi serviciilor tale.

O astfel de mapă este de regulă tipărită atât pe faţă, cât şi pe spate; iar dacă se dorește, se poate tipări şi pe buzunarul interior. Tiparul poate fi monocolor, bicolor sau multicolor şi depinde mult de bugetul fiecăruia şi de imaginea pe care dorește să o transmită. Finisările suplimentare cum ar fi emboss sau folio pot aduce valoare acestui produs.

Deoarece rezistenţa este importantă, o mapă de prezentare este făcută din carton mai gros. Margini întărite, orificii pentru cărţile de vizită sau un cotor care se poate extinde sunt doar câteva din extraopțiunile disponibile.

Câteva sfaturi legate de design:
— Fă o impresie memorabilă — pune logo-ul şi sloganul pe prima pagină.
— Optează pentru un design simplu, care să nu distragă atenţia de la conținutul mapei.
— Include datele de contact, astfel încât clienții să te poată găsi cu ușurință.

Opțiuni populare pentru mapele de prezentare:
— Folio şi embosare.
— Decupare prin ștanțare.
— Decupare şi aplicare ferestre acetofan.
— Cerneală metalică.
— Culori PANTONE.
— Hârtie sau carton standard sau Premium.
— Plastifiere sau lac selectiv.
— Dimensiuni şi forme personalizate.
— Configurații speciale pentru buzunare.
— Decupaje buzunar pentru inserție cărţi de vizită sau CD-uri.

Dimensiuni:
— Standard — A4+ (dimensiuni desfășurate 430 x 310 mm).
— Dimensiuni personalizate.

Opțiuni tipar:
— 4 culori pe exterior / 4 culori pe interior.
— 4 culori pe exterior / fără tipar pe interior.
— 4 culori pe exterior / o singură culoare pe interior.
— Fără tipar în exterior / 4 culori pe interior.
— O singură culoare pe exterior / 4 culori pe interior.

Mapele de prezentare reprezintă instrumente de marketing care pot fi utilizate în numeroase situații, atât în interiorul organizației, cât şi extern. Acestea includ:
— Lansare de produs.
— Pachete de bun-venit pentru clienții noi.
— Materiale de prezentare pentru conferințe.
— Materiale de prezentare proprietăți imobiliare.
— Contracte.
— Oferte.
— Materiale pentru târguri şi expoziții.
— Propuneri de investiții.
— Materiale de training.

BROŞURI ŞI CATALOAGE
Ai o viziune pentru ceea ce oferi? Noi te putem ajuta să capturezi acea viziune într-o broșură atrăgătoare şi plină de stil!

Broșurile reprezintă elementele de bază ale „literaturii” promoţionale, în ciuda faptului că trăim într-o epocă a marketingului digital, iar importanţa publicității online nu poate fi contestată. Cu toate acestea, o broșură tipărită, cu o calitate excepțională, va continua să îşi atingă obiectivul şi anume să promoveze produsele sau serviciile unei companii sau organizații.

Clienții potențiali consideră cataloagele ca simboluri reprezentative pentru calitatea produselor sau serviciilor descrise, astfel încât ei îşi vor forma deja o primă opinie în legătură cu acestea doar din modul în care sunt prezentate. Devine astfel extrem de important ca materialele promoţionale să includă elemente de design care să proiecteze o imagine de înaltă calitate şi profesionalism. Spre deosebire de un simplu flyer, broșurile conțin mai multe pagini, iar noi te putem ajuta să alegi layout-ul şi dimensiunea potrivită, precum şi modul de îndoire sau legare. De asemenea, broșurile pot fi tipărite pe hârtie mai groasă, mată sau lucioasă, nu doar pentru a transmite ideea unei calităţi superioare, ci şi pentru a asigura o rezistenţă sporită care să permită păstrarea lor un timp mai îndelungat. În plus faţă de imaginile vii şi culorile intense, broșurile pot să conțină alte elemente de finisare (cum ar fi lacul selectiv sau folio) care să sporească nivelul de calitate şi încredere pe care le transmite.

Caracteristici:
— Tipar policromie pe una sau ambele feţe.
— Opțiuni de îndoire / împăturire prin biguire.

Dimensiuni:
— Dimensiuni standard: A5, A4, Letter.
— Dimensiuni personalizate disponibile la cerere.

Material:
— Interior: hârtie offset | hârtie dublu cretată mată sau lucioasă, 80-150 g./mp.
— Exterior (coperta): carton cretat 250 g./mp.
— Alte variante disponibile la cerere.

Tip copertă:
— Flexibilă (din carton cretat)
— Rigidă — mucava cașerată cu hârtie plastifiată.

Finisări suplimentare:
— Plastifiere standard sau specială (soft touch, metalică, luminescentă, bacterstop, etc.)
Laminarea crește rezistența și durabilitatea produselor tipărite, permițând astfel reutilizarea lor frecventă.

Totodată, prin plastifiere se asigură protecția față de pete, cute, mizerie și alte riscuri. Mașina de laminat aplică două straturi subțiri de folie transparentă de plastic pe o parte sau pe ambele părți ale colii de hârtie sau carton. Această folie conferă un plus de rezistență, rigiditate și protecție, oferind în același timp produsului o eleganță sporită.

Broșurile sunt menite să fie ținute în mână, privite şi studiate. Poți alege să stimulezi şi simțul tactil prin plastifiere de tipul soft touch, de exemplu. Poți să optezi pentru un tip de folie care să permită scriere ulterioară sau una care să strălucească.

Emboss sau timbru sec
Pe broşuri se poate aplica emboss sau timbru sec (deboss) pentru a face ca logo-urile, textele sau imaginile să aibă şi un efect tactil. Această tehnică poate fi utilizată pentru a aduce un plus de interactivitate, oferindu-le clienților o experiență senzorială. Un studiu realizat de către cercetătorii de la Universitatea Iowa a demonstrat că memoria tactilă este egală cu cea vizuală şi că oamenilor le este mult mai uşor să reţină anumite imagini pe care le văd dacă le şi ating.

Ștanțare forme şi muchii speciale sau ferestre cu acetofan:
Prin ștanțare se pot adăuga decupaje sau muchii unice unei broşuri sau unui catalog. Poți alege forme diferite sau decupaje care să permită unei porțiuni de text sau imagini să fie vizibilă.

Folio sau lac selectiv UV.

Îndoituri speciale
Broșurile împăturite reprezintă una dintre cele mai simple modalități prin care poți controla felul în care un client îţi citește mesajul. Fiecare suprafață împăturită devine astfel o parte a unei poveşti sau o scenă dintr-un film, permițând informațiilor să se dezvăluie treptat, în ordinea dorită. Îndoitura clasică în trei părţi este cea mai des întâlnită, însă poţi opta pentru formatul acordeon sau chiar anumite tipuri de îndoituri mai creative, cum ar fi cea de tipul „poartă” sau cea asimetrică.

FLYER — VOLANTE — PLIANTE
Flyer-ul reprezintă unul dintre instrumentele cele mai economice prin care poate fi anunțat un eveniment sau promovat un produs.

Scopul pentru care este creat un flyer influențează şi layout-ul şi materialele folosite, deşi de regulă acesta este reprezentat de o coală tipărită, neîndoită. Cei mai eficienți fluturași conțin un mesaj cheie şi o chemare la acţiune, însă anumite elemente grafice pot fi folosite pentru a întări efectul lor.

Comparativ cu o broșură, un fluturaș are o durată de viaţă redusă, de aceea nu este nevoie să fie tipărit pe o hârtie groasă. Cu toate acestea, uneori un astfel de flyer este păstrat ca referință pentru anumite informații şi poate fi tipărit pe o hârtie mai rezistentă.

Un fluturaș are de regulă dimensiunile unei coli A5, pentru a reduce costurile, însă el poate fi tipărit la orice dimensiuni. De asemenea, tiparul este de obicei pe o singură faţă, însă poate fi realizat şi pe ambele feţe.

Imprimarea (doar faţă sau faţă-verso), dimensiunea, grosimea hârtiei — toate acestea reprezintă opțiuni în alegerea cărora te putem ajuta. Cu ajutorul consultanților noștri, vei putea obține fluturași cu un impact vizual mare şi care să atragă clienți noi, cu costuri reduse.

În plus faţă de fluturașii sau pliantele clasice, puteți opta pentru o gamă largă de tipuri sau finisări personalizate, cum ar fi dimensiuni atipice, cartoane sau hârtie speciale, folio, decupaje şi forme deosebite obținute prin ștanțare, perforare, etc.

Fluturașii sau pliantele pot fi tipărite în policromie, doar pe o faţă sau pe ambele feţe, pe hârtie offset, dublu cretată, mată sau lucioasă sau carton special. Oferim numeroase posibilități de împăturire, cum ar fi în două, în trei, acordeon sau alte stiluri. Plastifierea este disponibilă pentru a adăuga protecție şi strălucire, a atrage atenţia şi a genera o durată mai lungă de viaţă şi implicit o expunere mai mare.

AGENDE ŞI NOTESURI PERSONALIZATE
Agendele şi notesurile personalizate sunt exact ceea ce ai nevoie că să îţi promovezi afacerea!
Ele reprezintă o modalitate eficientă de a-ţi creşte prezenţa pe piaţă, indiferent dacă lucrezi într-o companie mică, o corporație mare, o organizație non-profit sau un centru educațional.

Aceste panouri în miniatură se pot dovedi extrem de utile atunci când participi la conferințe sau alte evenimente, precum şi pentru a face parte din produsele promoţionale oferite cadou.

De ce agende sau blocnotes-uri personalizate?
— Expunere pe termen lung — plasarea logo-ului şi a detaliilor de contact pe aceste articole utilizabile de mai multe ori reprezinta un „spot” publicitar de lungă durată, cu o investiție minimă.
— Impresie bună — încurajarea unei impresii bune este esențială pentru imaginea oricărei entități sau afaceri. O agendă sau blocnotes cu un design plăcut poate să facă diferenţa între un client care te alege pe tine sau un altul care optează pentru altceva.
— Utilitate — în plus faţă de promovarea pe care un astfel de articol ţi-l aduce, el este şi foarte practic. Aproape oricine va aprecia şi va folosi un astfel de cadou.
— Costuri accesibile — agendele şi blocnotes-urile personalizate au o valoare de marketing ridicată, însă sunt accesibile ca preț.

Care sunt dimensiunile standard pentru agende şi notesuri?
— A4, A5, 170x240 mm, orientare portret sau landscape.

Pot solicita o agendă sau un notes cu alte dimensiuni?
— Bineînţeles, putem produce aproape orice dimensiune sau format de agendă sau blocnotes.

Câte file sunt de regulă într-o agendă sau notes?
— 25, 50 sau 100 sunt cele mai populare variante, însă poţi opta pentru un număr personalizat de file în cazul în care doreşti. Însă este nevoie să ții cont că tipuri diferite de hârtie au grosimi diferite, astfel încât să alegi un număr de file care să se încadreze în grosimea finală dorită.

Ce fel de hârtie se folosește la agende sau notes-uri?
— Îţi oferim o gamă variată de hârtie care poate fi selectată în momentul în care plasezi o comandă, însă putem folosi orice fel de hârtie specială, reciclată sau Premium:
— Hârtie offset 80 g./mp albă.
— Hârtie offset 80 g./mp ivoire.
— Hârtie dublu cretată mată.
— Hârtie dublu cretată lucioasă.

Ce tipuri de coperți sunt disponibile?
— Coperțile standard pentru notes-uri sunt din carton tipărit. Pentru agende se folosesc de obicei coperțile din mucava cașerată cu hârtie plastifiată.

Cum sunt legate filele?
— Poți opta pentru file capsate, legate cu spiră metalica dublă sau broșate.

Ce finisări suplimentare pot alege?
— Pagini perforate pentru o rupere ușoară.
— Coperta plastifiată cu folii speciale, cum ar fi cele metalizate, soft touch, etc.
— Colturi rotunjite.
— Decupare separatoare de capitole sau repertoare.
— Folio, lac selectiv, emboss, deboss pentru coperte.

CALENDARE PERSONALIZATE
Calendarele personalizate reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută o modalitate simplă, dar eficientă, de a-şi asigura recunoașterea şi vizibilitatea brandului!

Nici nu-ţi dai seama cum trece timpul şi vine din nou momentul în care începi să te gândești la anul care urmează. Prin personalizarea calendarelor, poți să le dai acestora o notă personală şi să încorporezi identitatea corporate în aceste produse. Aceste calendare vor aduce un element deosebit în biroul tău şi pot fi oferite cadou şi partenerilor sau clienților.

Calendarele personalizate devin astfel nişte articole care vor fi folosite de beneficiari tot anul, asigurându-ţi astfel o expunere a brandului de lungă durată. Calendarele sunt produse din hârtie de calitate superioară şi sunt tipărite în policromie. Imaginile folosite sunt atractive, iar modele disponibile sunt potrivite pentru toate gusturile.

Alege acum unul dintre modelele noastre de birou sau de perete şi personalizează-l cu logo-ul companiei tale sau creează-ţi propriul calendar folosind template-urile existente.

Noi îţi oferim o gamă variată de opțiuni, de la cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte hârtia până la consultanţa oferita pe tot parcursul colaborării. În plus, finisările suplimentare de mai jos reprezintă doar câteva din ceea ce îţi putem oferi pentru a crea un calendar care să iasă în evidenţă:
— File legate cu spiră dublă.
— Decupaje deosebite prin ștanțare.
— Embosare sau aplicare timbru sec.
— Lac selectiv sau folio.
— Plastifiere standard sau cu folii speciale.
— Personalizare prin date variabile.
— Cerneluri speciale, metalizate.
— Vezi aici toate serviciile şi finisările suplimentare oferite de noi.
Lasă-ţi creativitatea să zboare şi alege un calendar care ţi se potrivește!

COLI CU ANTET
Aşa cum spune o zicală populara, nu există o a doua șansă să faci o primă impresie.

De aceea este important ca efortul, atenția şi creativitatea pe care le-ai pus când ţi-ai creat brand-ul să se reflecte în toate aspectele, inclusiv în plicurile sau hârtia cu antet pe care le folosești.

Comunicările organizației tale — vânzări, oferte, scrisori, comunicate de presă, anunțuri, prezentări, facturi, etc. — vor avea un impact mult mai mare dacă folosești produse de papetărie care transmit la rândul lor un mesaj. Acel gen de mesaj care îi face pe clienții existenți sau potențiali, partenerii etc. să creadă că tu eşti cel mai bun din piaţă.

Îţi oferim astfel posibilitatea să optezi pentru produsele standard, din hârtie offset şi cu tipar policromie sau să adăugi elemente şi finisări care să impresioneze, cum ar fi utilizarea unei hârtii sau carton special, embosare, cerneală metalică, dimensiuni atipice, etc.
Limita este dată doar de creativitatea ta!

PLICURI CORESPONDENŢĂ PERSONALIZATE
Fie că fac parte din kitul de identitate corporate sau ai nevoie doar de plicuri personalizate, noi te putem ajuta. Poți să alegi dintre plicurile existente pe piaţă şi să le adaugi culoare, mesaj şi alte informații. Sau poți să te gândești la un fundal, imagini, forme şi culori care să reflecte personalitatea companiei tale. Iar dacă îţi dorești să beneficiezi de plicuri imprimate care să îţi permită utilizarea lor fără a fi nevoit să scrii pe ele cu pixul, le poți realiza cu fereastră de acetofan.

Suport:
— Hârtie offset albă sau colorată în masă de grosime variabilă (începând de la 80 g./mp).
— Hârtie specială texturată.
— Hârtie metalizată.
— Hârtie kraft.
— Hârtie reciclată.

Dimensiuni:
— Dimensiuni personalizate.
— Plic DL (110 x 220 mm) — Coală A4 pliată în 3.
— Plic C6 (114 x 162 mm) — Coală A6 sau A5 pliată în 2.
— Plic C5 (162 x 229 mm) — Coală A5 sau A4 pliată în 2.
— Plic C4 (229 x 324 mm) — Coală A4 sau A3 pliată în 2.

Finisări:
— Ştanțare forme şi clapete speciale.
— Decupare şi aplicare ferestre acetofan.
— Aplicare banda dublu-adezivă pentru clapetă.
— Embosare sau timbru sec.
— Aplicare folio sau lac selectiv.

FELICITĂRI, CARDURI ŞI INVITAŢII CORPORATE
Ai nevoie de materiale de marketing deosebite care să îţi transmită mesajul şi să te diferențieze de concurenți într-o piaţă extrem de concurențială? Sărbătorești un moment important în cadrul organizației, cum ar fi o lansare de produs, o aniversare, o extindere a activității, etc.? Poți alege atunci să trimiți o felicitare sau o invitație deosebită, personalizată conform stilului şi design-ului tău propriu.

Cum poți să te asiguri că felicitarea sau invitația pe care o trimiți îşi va atinge scopul şi va impresiona?
Poți crea felicitări sau invitații generale, care să nu conțină mesaje specifice unui anumit eveniment sau unei anumite ocazii, pe care să le poți utiliza pe tot parcursul anului, ceea ce îţi permite să comanzi o cantitate mai mare şi să economisești astfel printr-un preț unitar mai mic.

Datele variabile ne permit să personalizăm un număr mare de invitații sau felicitări fără că pixul să atingă hârtia. Este suficient să ne transmiți fișierul Excel într-un anumit format şi noi facem restul.

Felicitările, cărţile poștale sau invitațiile nu sunt în mod tradiţional instrumente de vânzare. În loc să incluzi detalii despre produse, concentrează-te pe cei cărora le sunt destinate aceste produse şi foloseşte-le pentru a le mulțumi pentru ceea ce îţi oferă.

Felicitările sunt extrem de utile atunci când vrei să marchezi un anumit moment în viaţa clienților sau partenerilor tăi. Invitațiile sunt instrumente potrivite pentru momentele în care îţi dorești să evidențiezi un moment special din viaţa ta sau a organizației din care faci parte. Expedierea lor strategică va avea un mai mare impact.

Felicitările, cărţile poștale şi invitațiile reprezintă instrumente eficiente de creştere a vizibilității brandului. De aceea este important să te asiguri că designul lor include şi logo-ul şi sloganul organizației.

Aceste produse pot fi folosite mai mult decât pentru sărbători şi aniversări:
— Invitații la evenimente corporate.
— Invitații de nuntă sau alte evenimente speciale.
— Carduri de mulțumire pentru clienți.
— Carduri prin care încurajezi recenziile sau achizițiile repetate.
— Carduri de recunoaştere a performantelor angajaților.
— Carduri cadou.
— Etichete de masă pentru evenimente.
— Carduri pentru oferte speciale.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J32/1392/2016
CUI: 36717023
Adresă: Sat Răşinari, nr. 492, jud. SIBIU, cod 557200
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide