Gratuit

PENTAROM SRL

Descriere companie:

Pentarom SRL – infiintata in anul 1992, a devenit de-a lungul anilor o prezenta de prestigiu in randul firmelor care isi respecta partenerii de afaceri prin calitatea produselor furnizate, cat si prin promptitudinea si seriozitatea de care compania noastra da dovada.
Am demarat cu comercializarea pieselor de schimb pentru autovehicule.
Pas cu pas, ne-am extins gama de activitati, astfel incat domeniul principal de activitate a devenit incepand cu anul 2000 fabricatia si comercializarea ambalajelor de carton destinate in principal industriei de automobile, dar si altor utilizatori din industria alimentara, a bunurilor de consum sau industria farmaceutica.
Ca urmare a programului intensiv de investitii (mai mult de 22 mil. €), Pentarom se regaseste astazi intre primii 5 producatori de ambalaje carton din Romania.
Situata in Darmanesti, Judetul Arges, la 7 km de Uzinele Dacia, Societatea dispune pentru spatiile de productie si logistica asociata de o suprafata de 150 000 mp, din care 25 000 mp cladiri acoperite dotate cu instalatii si masini de lucru de ultima generatie.
Pentarom SRL functioneaza sub implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ISO 9001:2001 si ISO TS 16949, lucru care atesta calitatea serviciilor si produselor oferite.
Incepand cu anul 2008 Grupul Pentarom a dezvoltat si alte activitati industriale in diviziile sale specializate, respectiv conceptia de protectie anti coroziva si oferirea materialelor asiciate, o linie automatizata de imbuteliere apa minerala microbiologic pura, comercializata sub marca “Iezer” dar si o linie de producere a combustibililor ecologici cu inalta putere calorica (brichete din rumegus).

Ambalaje carton

Pilon principal in activitatea companiei, Fabrica de productie a ambalajelor din carton, a fost dezvoltata dupa un studiu atent al pietei de ambalaje, printr-un program intensiv de investitii.
Au fost astfel achizitionate cu fonduri proprii dar si cu o pondere insemnata de fonduri europene, mai multe utilaje de ultima generatie, pentru fabricarea diverselor categorii de cartoane, asamblarea lor dar si pentru inscriptionarea alb-negru sau color a acestora.
Pentarom isi propune – si reuseste, sa ofere partenerilor sai o gama completa de ambalaje din carton. Pentru a asigura un pachet integral de produse si servicii, compania acorda si consultanta in proiectarea diverselor solutii de conditionare, executarea si modul de utilizare cat mai eficient al acestora.
Avantajele ambalajelor din carton produse de Pentarom constau in:

 • Posibilitatea plierii la livrare pentru rentabilizare transport
 • Reciclabilitate
 • Respectarea tuturor standardelor in concordanta cu solicitarile clientilor
 • Preturi competitive

Cutii Galia si Kituri carton
Cutiile noastre GALIA sunt testate si validate in concordanta cu EAQF, standard clasa A (cutii Galia). Sunt cutii pliabile sau cu capac cu dimensiuni corespunzatoare dimensiunilor paletilor de lemn standard.
KIT-urile carton (ambalaje pe palet de lemn) si gama completa de cutii GALIA, ambele categorii destinate in principal industriei de autovehicule, sunt realizate in conformitate cu Caietul de sarcini ambalaje – RENAULT, reprezentand ponderea cea mai importanta in gama noastra de fabricatie ambalaje.
KIT-urile reprezinta ambalaje paletizate compuse din:

 • Palet din lemn
 • Cutie exterioara
 • Centura interioara (asigura rezistenta la compresiune verticala > 2000daN)
 • Capac

Ambalaje carton si componente interioare non-standard
Productia de cutii din carton nu se limiteaza doar la cele pentru piese auto. Pentarom produce o gama variata de cutii din carton pentru diverse utilizari.
Prin tehnici moderne de lucru, cu tehnologie de ultima generatie, firma realizeaza cutii de carton pentru uz alimentar, pentru industria sticlariei, dar si ambalaje pentru textile, incaltaminte sau industria farmaceutica.
Utile si functionale, din carton duplex sau ondulat, in toate tipodimensiunile, cutiile din carton produse de Pentarom acopera o paleta larga de intrebuintari. Ele pot fi personalizate in culori diferite si in orice grafica solicitata de clientii nostri.
Pentarom realizeaza o serie de alte produse din carton cu o larga utilizare:

 1. Carton ondulat, tip II – livrat in rola, de diverse dimensiuni
 2. Corniere de carton presat pentru cresterea rezistentei la compresibilitate verticala
 3. Orice tip de intercalor utilizat pentru protectia unitara a produselor conditionate in kit-uri sau cutii carton

Aranjamentele interioare se vor conforma specificatiilor cerute de fiecare client in parte.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J03/630/1992
CUI: 170340
Adresă: STR. NEGRU VODA 225 C CAMPULUNG
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide