Gratuit

PETRUZALEK COM SRL

Descriere companie:

Petruzalek este o companie care funcţionează în domeniul tehnologiilor de ambalare. Oferim o gamă largă de maşini şi materiale de ambalat, service periodic şi întreţinere în toate ţările.

Una dintre priorităţile grupului este satisfacerea clienţilor, de aceea oferim o soluţie complexă în domeniul ambalării, distribuţiei şi service-ului continuu. Linia noastră de produse include maşini de ambalare automată şi manuală, precum şi o gamă vastă de materiale de ambalat, de la folii, pungi şi pahare la produse de igienă.

Tradiţia companiei a început în a început în 1961, când Petruzalek a fost înfiinţata. Ani mai târziu compania Teich, care este o parte a celei mai mari firme private din Austria, concernul Constantia, a intrat în companie cu capitalul propriu. În 2003, compania de producţie italiană Sirap-Gema a cumpărat toate acţiunile şi a devenit noul proprietar. Sirap-Gema şi-a început activităţile în anii ‘50 în domeniul izolării termice şi ambalării de produse alimentare şi industriale.

Compania Sirap-Gema este un important producător de produse de plastic în Europa. Datorită acestui lucru, şi concernul Petruzalek poate fi marcat şi plasat printre principalii producători europeni de produse de plastic, care poate oferi clienţilor o gamă vastă de materiale de ambalat.

PRODUSE

  • Maşini de ambalat
  • Maşini de prelucrare
  • Materiale de ambalat
Galerie imagini:
Galerie video:Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1173/2017
CUI: 8388502
Adresă: BDUL. THEODOR PALLADY 47 S BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide