Gratuit

PHOENIX INVEST SRL

Descriere companie:

PHOENIX INVEST SRL Bucuresti este importator si distribuitor de benzi simplu si dublu adezive, dar si materiale adezive precum buline siliconice, arici si plasturi adezivi etc.

Va invitam sa navigati pe site-ul nostru pentru a vedea produsele si serviciile pe care le oferim. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru a gasi impreuna solutiile optime la problemele ridicate de aplicatiile dumneavoastra si de a va convinge ca suntem sau am putea fi un partener de incredere.

Cunostiintele acumulate in decurs de 15 ani pe piata romaneasca si intreaga noastra experienta va stau la dispozitie pentru a va indeplini angajamentele luate fata de clientii dumneavoastra.

In functie de cerintele de productie, suntem in masura sa va consiliem in alegerea optima a tipului de banda sau material dublu adeziv necesar.

Produsele

 • Benzi dublu adezive (DOUBLE SIDED TAPES)
 • Benzi simplu adezive (SINGLE SIDED TAPES)
 • Discuri sigiliu ambalaje (ACETATE DISC)
 • Arici adezivi pretaiati (VELCRO)
 • Burete dublu adeziv pretaiat (FOAM PADS)
 • Burete simplu adeziv pretaiat (CD FOAM STUDS)
 • Buline siliconice dublu adezive (GLUE DOTS)
 • Aplicatii industriale

Produsele comercializate de noi acopera o gama larga de asamblari prin lipire, cu aplicatii industriale si comerciale, ele putind fi aplicate aproape oriunde, reprezentand solutii inteligente de imbinare in industria:

 • Hartiei, cartonului si tipografica
 • Publicitara
 • Ambalajelor din plastic (plicuri, pungi si saci)
 • Auto ( bandouri , sigle , bureti )
 • Cauciucului si spumelor poliuretanice
 • Foto
 • Textile si pielarie

Pentru aplicatiile specifice acestor industrii, utilizarea benzilor si materialelor adezive sunt garantia unei imbinari performante si a unui bun raport calitate – pret.

Benzile sunt disponibile intr-o gama larga de grosimi si latimi, in functie de cerintele clientilor nostrii, care au aplicatii din ce in ce mai complexe, incepand de la benzi destinate aplicatiilor de uz general, la benzi cu aderenta initiala mare, destinate lipirilor suprafetelor dificile. Astfel, va putem pune la dispozitie o gama larga de benzi adezive ce sunt acoperite cu adeziv hot melt, acrilic pe baza de apa ( ecologic ), solvent cauciuc, sovent acrilic, solvent siliconic, precum si benzi biodegradabile ( repulpable ).

Benzile au grosimi incepand de la 0.03mm si pana la 3mm, iar latimile de livrare pornesc de la 3mm pana la 1500mm. Putem livra imediat orice latime doriti, prin procesare proprie, cu un Utilaj performant de mare capacitate si finete a taierii rolelor.

Este extrem de important ca pentru o anume imbinare sa se aleaga banda sau materialul adeziv corespunzator aplicatiei respective, tinandu-se seama de calitatea suprafetelor si de utilizarea ulterioara a noului produs. Fiecare produs oferit are fisa tehnica disponibila si poate fi vizualizata pe acest site.

Am intrat in acest bussines cu convingerea ca nu este suficient numai sa vinzi anumite produse ci este imperios necesar sa acorzi si suport tehnic partenerilor de afaceri, pentru alegerea corecta a tipului de banda sau material adeziv ce urmeaza a fi utilizat la o anumita aplicatie.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/19061/2005
CUI: 18124192
Adresă: INTR. BINELUI 1A E BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide