Gratuit

PLANIO LAB SRL

Descriere companie:

Creăm campanii integrate îndrăznețe, provocând modul în care vedem consumatorul.
Totul se schimbă în jurul nostru, mai rapid și mai epic ca niciodată. În acest context, dorim să închidem diferența dintre consumatorul real și cel pe care îl vedem de la birourile noastre. Misiunea noastră este să menținem pasul cu lumea consumatorilor, să colectăm perspective puternice, să înțelegem tendințele și chiar microtrețurile. Și, cu acest know-how strategic, dezvoltăm campanii vibrante de comunicare pentru marca dvs. Dăm o discuție asupra campaniilor dvs. Oferim o perspectivă învechită asupra marketingului și publicității.

Există patru promisiuni pe care le putem sculpta în piatră:

1 Dăm mereu tot ce putem mai bine. Efortul nostru nu depinde de complexitatea dvs. scurtă sau de bugetul dvs. Nu există clienți și informații mici și mari. Sunt doar în siguranță sau îndrăznețe. Îl preferăm pe acesta din urmă.

2 Nu depășim niciodată bugetul. Atâta timp cât nu ne solicitați, adăugând mai multe componente. Suntem antreprenori pe cont propriu, știm valoarea banilor și nevoia de a oferi rezultate într-un buget dat. Nu vă luăm bugetul.

3 Vă oferim o experiență de muncă excelentă. Conturile noastre știu cu toții valoarea timpului tău. Și încearcă să vă facă ziua la serviciu mai ușoară și pur și simplu mai bună. Aveți destule pe farfuria dvs. pentru a face față unor reclame nebune.

4 Te provocăm pe scurt. Luăm unghiuri diferite, privim din perspective noi. Aflăm despre consumatori, astfel încât campania dvs. ar fi reală pentru ei, să aibă un impact real în viața lor. Nu ne oprim decât dacă ne cereți.

Iată ce putem face pentru afacerea dvs.

Gandire strategica
Noi suntem antreprenori noi înșine, iar acest lucru ne oferă o înțelegere excelentă în afaceri. În mod natural, acordăm atenție proceselor, bugetelor, informațiilor, tendințelor, concurenței și indicatorilor de afaceri.

Design excelent
Design-ul este gândirea făcută vizibilă. Știm că consumatorii pot fi atinși cu un aspect vizual excelent. Și noi suntem cei care vă vom oferi asta.

Inovație
Inovația separă un lider de un adept. În mediul de afaceri de astăzi, inovația nu mai este opțională. Practică inovația în fiecare zi. Și ne folosim abilitățile pentru a beneficia de marca dvs.

Cunostinte industriale
Ne dezvoltăm constant cunoștințele pe piețe specifice, cu sprijinul consultanților noștri. Nu putem ști totul, așa că avem o rețea excelentă de specialiști pentru diferite piețe și vă puteți baza pe noi.

Abilitatea de a executa
Chiar și cel mai bun concept va eșua dacă nu este implementat corect. Abilitatea de a executa nu este plină de farmec, ci un avantaj strategic al fiecărei campanii. Și îl avem.

Înțelegerea tendințelor
Există o nevoie reală de detectare a tendințelor și a micro-tendințelor, pentru a înțelege consumatorii și pentru a putea folosi momentele culturale imediat ce apar.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6790/2008
CUI: 23722060
Adresă: BDUL. TIMISOARA 29 B BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide