Gratuit

PLASTINVEST PROD SRL

Descriere companie:

Plastinvest s-a infiintat in anul 1994, in orasul Nasaud si este o firma cu capital privat integral romanesc. Obiectul de activitate il constituie productia de folii si ambalaje din folii de LDPE si HDPE, iar primii clienti sunt firme mari din domeniul industrial (ambalaje pentru industria textila, prelucrarea lemnului, sare sau alte produse alimentare, etc.).

Firma se dezvolta in mod constant, cu investitii axate pe cresterea productivitatii, dezvoltarea portofoliului de produse si cresterea nivelului calitativ al acestora. Furnizorii utilajelor vizate au fost selectati atent, pentru a corespunde proceselor de dezvoltare dorite de managementul Plastinvest.

Cateva repere:
1997 - primul utilaj de imprimare flexografica (ambalaje personalizate)
1999 - sudeza de mare productivitate si flexibilitate (sacose tip maieu, sacose cu maner tip banana, saci si pungi subtiri, simple sau in topuri)
2004 - linie de extrudere pentru folii din HDPE;
2005 - sudeza laterala (sacose petec-banana - patch-handle bags si sacose cu manere flexibile - soft-loop handle bags). Linie de reciclare a deseurilor proprii.
2006 - al doilea utilaj de tipar flexografic (creste productivitatea si productia se diversifica)
2006 - certificarea sistemului de management integrat calitate-mediu, conform standardelor SR EN ISO 9001:2000 (in prezent 9001:2008) si SR EN ISO 14001:2004
2011 - sudeza pentru saci industriali pre-taiati rolati, pe tuburi de carton de 50 si resp. 76 mm.
2014 - linie de extrudere, completata cu o linie de reciclare. Linia de extrudere contine cateva dotari importante: dozare gravimetrica precisa a materiilor prime, inel de racire cu dublu-flux, sistem de control automat a grosimii, tragator oscilant cu role “fara contact”, infasurator dublu cu tehnologie de infasurare mixta. Acestea permit producerea filmelor pentru laminare si a altor ambalaje specializate
2011 - nou punct de lucru, situat in Bistrita (localitatea componenta Unirea), dotat cu utilaje de ultima ora, pentru productia de ambalaje flexibile laminate.

In prezent, sectia de ambalaje flexibile este un site de productie modern, cu doua utilaje de tipar flexografic de ultima generatie - Topaz 608 mod. 130 (2011) si Onyx 808 mod. 90 (2014) produse de firma Uteco (Italia), cu laminator Nordmeccanica (Italia 2012) si bobinator Kampf (Germania 2012).
Utilajele de tipar sunt prevazute cu sisteme de securitate si control ultra-moderne, care permit atat economia de resurse (spalare automata, reglare automata a vascozitatii, control registru automat), cat si depistarea mai facila a defectelor de productie - sistemul de detectie a variatiilor de culoare sau a diferentelor geometrice intre mostra de tipar de referinta si tiparul in lucru (Onyx 808 mod. 90).

Ambalajele produse aici corespund cerintelor de intrebuintare in contact cu alimentele:
· Regulamentul (CE) nr. 1935/2004 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 octombrie 2004, privind materialele si obiectele destinate sa vina in contact cu produsele alimentare, Articolele 15 si 16;
· Regulamentul (UE) nr. 10/2011 al Comisiei din 14 ianuarie 2011, privind materialele si obiectele din plastic destinate sa vina in contact cu produsele alimentare, art. 15, cap. IV;
· Regulamentul (CE) nr. 2023/2006 privind practicile de buna fabricatie pentru materiale si articole destinate contactului cu alimentele.
Produsele noastre sunt testate periodic in laboratoare independente, acreditate RENAR, specializate pentru domeniul alimentar.

Plastinvest este in prezent o firma serioasa, dinamica si flexibila, cu 60 de salariati motivati, calificati si instruiti. Activitatea de export s-a extins si pe alte piete europene, noi clienti din Norvegia, Olanda, Belgia, Austria si Franta adaugandu-se clientilor deja traditionali din Germania. In piata din Romania ne mandrim cu clienti renumiti din domeniul alimentar, farmaceutic, materiale de constructii si automotive, dar si firme din domeniul publicitar.

Produsele noastre
Ambalaje polietilena
Ambalaje Flexibile
Banda avertizare

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J06/1381/1994
CUI: RO6961556
Adresă: STR. MIHAI EMINESCU 4/A C BISTRITA NASAUD
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide