Gratuit

POLIROM PACKAGING SRL

Descriere companie:

POLIROM este un grup de firme cu capital privat romanesc fondat in aprilie 1992. Primele activitati au fost dezvoltate in sfera tiparului offset si a publicisticii, producand diferite tipuri de materiale tiparite pe hartie si carton, de la ambalaje pentru industria farmaceutica, alimentara, cosmetica pana la carti si brosuri.

De-a lungul timpului tipurile de activitati s-au definit tot mai precis, rezultand in cadrul grupului trei entitati: POLIROM PACKAGING, Editura POLIROM si RADIO HIT.

In prezent POLIROM PACKAGING este producator de ambalaje secundare din hartie si carton destinate in cea mai mare parte industriei farmaceutice.

Cei 25 de ani de experienta, capacitatea de productie, beneficiarii – companii autohtone si multinationale, strategiile de dezvoltare sunt criterii care sustin afirmatia ca POLIROM PACKAGING este un producator important in domeniul sau de activitate.

PRODUSE

Produsele de baza:
Cutii pliate din carton cu lipire in 1, 2 si 3 puncte
Prospecte drepte si prepliate
Folie de aluminiu inscriptionata – incepand cu martie 2019
Etichete autocolante pentru industria farmaceutica – incepand cu martie 2019
Materia prima utilizata:
Cartoane de tip GC, GD, GT cu gramaje cuprinse intre 230 si 450 g/mp
Hartie offset 40, 45, 60 g/mp
Hartii si cartoane speciale

FLUX

Prepress:
Procesam anual peste 6500 de artworkuri, specialistii nostri pregatesc pentru tipar, pe lantul de echipamente CTP 200 mp placi zilnic.
Tipar:
Fluxurile noastre de productie au in partea efectiva de tipar utilaje Manroland si KBA cu 2 ,4, 5, si 6 grupuri de culoare, in format 1/1 sau 1/2. Acestea asigura o imprimare de calitate si maxima flexibilitate in ceea ce priveste planificarea eficienta a fiecarei comenzi.
Stantare:
Dispunem de trei utilaje de stantat Heidelberg la format 1/1. Pentru acestea avem in baza noastra de stante peste 1500 echipamente de stantare, echipate cu dispozitive de imprimare text braille si emboss. Continuam astfel in mod optim fluxul de productie, preluand eficient colile rezultate din masinile de tipar.
Lipire:
Cutiile stantate sunt procesate final pe 4 masini de lipit Bobst si Vesta, ce pot realiza lipire in 1, 2 si 3 puncte, sistemele uzuale pentru ambalajele din industria farmaceutica.
Pliere prospecte:
Pentru partea de prospecte dispunem de 4 masini de faltuit ce permit preplierea prospectelor intr-o multitudine de variante, acoperind intreaga gama de solicitari ale beneficiarilor.
Urmarirea proceselor, calitatea produselor:
Certificarea de catre Loyds obtinuta in anul 2000 cu standardul ISO 9001 reprezinta garantia importanta a calitatii produselor noastre. La aceasta certificare se adauga o serie de parteneriate cu beneficiarii nostri din industria farmaceutica in care dezvoltam continuu calitatea proceselor de productie interna, cu rezultate remarcabile asupra produselor finite.
Artwork service
Specialistii nostri in prepress/DTP, cu experienta vasta in domeniu, proceseaza, pregatind pentru tipar, fisiere artwork din principalele aplicatii grafice utilizate in domeniu (formate PDF, AI, CDR).
Rezultatul procesarii este avizat de beneficiar prin procedura acordarii „bunului de tipar”, apoi pe intreg fluxul de productie exista certitudinea unei reproduceri corecte a tuturor elementelor grafice, dimensionale si coloristice ale produsului finit.
Alegerea suportului de tipar
Punem la dispozitia beneficiarilor datele tehnice pentru principalele tipuri de cartoane folosite, impreuna cu un instrument software ce permite stabilirea de echivalente intre diferite tipuri de suport. Astfel decidem impreuna care este solutia optima pentru a obtine un ambalaj care sa corespunda cerintelor beneficiarului: stabilitate, rigiditate, raport bun intre cost si calitate.

PPSS

POLIROM PACKAGING SPECIAL SERVICE
servicii speciale care constau intr-un sistem de utilitati dezvoltat din preocuparea permanenta

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/2125/2003
CUI: 15916740
Adresă: STR. BUCIUM 34 C IASI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide