Gratuit

PRINT AND DESIGN OFFICE SRL

Descriere companie:

Firma Print and Design Office SRL este o firmă infinţată in 2012 cu scopul valorificării cunostinţelor oferite de experienţa dobândită pe parcursul anilor petrecuţi la diferite firme din domeniul producţiei publicitare, precum și a avantajelor oferite de tehnologia şi echipamentele de ultimă generaţie.

În cadrul firmei se execută lucrari de tipar ofset cu maşini de tipar tip Hamada-B52 respectiv Heidelberg Printmaster GTO 52, cu formate de 500x370 mm. Dintre lucrări se poate aminti: etichete pentru industria de confecţii, formulare personalizate, tipizate, formulare contabile, broşuri, afise, carți, pliante, afișe, flyere, fluturase, invitatii, carti de vizita, precum si finisarea acestori lucrări: înfoliere, biguire, laminare de mare format, perforare, ştanţare, tăiere pe contur, lipire etc.

A doua ramură principală din cadru producţiei este reprezentată de seviciile oferite cu ajutorul unei imprimante digitale de format mare, Roland SoljetProII, de ultimă generaţie, cu cerneală ecologică. Cu ajutorul acestei echipament se poate executa printuri de mari dimensiuni pe o varietate mare de materiale, precum: folie PVC, material pt. prelate, copertine, banere şi meshuri publicitare stradale.

În anul 2014 a început o nouă ramură de tipărire şi anume serigrafierea. Am achiziţionat primul atelier serigrafic: masă serigrafică manuală respectiv un carusel cu 6 brațe pentru serigrafiat textile. Dintre lucrările executate putem aminti: tricouri și echipamente sportive serigrafiate, personalizare agende, etichete serigrafiate cu cerneluri şi culori albe, aurii, argintii, invitaţii serigrafiate, cărţi de vizită serigrafiate, etichete folie autocolantă serigrafiate-tăiate pe contur etc. Pe parcursul anului 2016 s-a realizat achiziţia unui echipament laser de mare format mare, 90x60cm, pentru confecționare de ştampile si timbru sec, şi producţie de obiecte promoţionale gravate.

Alte tipuri de lucrari:
• în cadrul serviciilor de legătorie oferim legare, restaurare/recondiţionare de carţi, lucrări de diplome, mape cu copertă din imitaţie piele, pluş, personalizate prin serigrafiere.
• personalizare și inscripţionare textile, şepci, tricouri, echipamente sport cu ajutorul preselor termice.
• tampografiere obiecte promoţionale, pixuri, brichete etc.

În privinţa comercializării mărfurilor de papetărie şi birotică s-a deschis în 2014 al doilea punct de lucru, un magazin de papetărie. Angajaţii firmei au crescut de la 3 la 12 oameni. Odată cu deschiderea noului punct de lucru, s-au achiziţionat maşini de copiat performante, marca Oce alb-negru pentru tiraj mare, Konika Minolta Bizhub C5501 color, respectiv o imprimantă profesională marca Konika Minolta Bizhub C1060L, maşini performante necesare satisfacerii cerinţelor pieţii. Astfel firma şi-a crescut producţia mărindu-şi aria de producţie şi lucrând pentru mai multe firme mari din Targu Secuiesc si împrejurimi.

ÎN PREZENT FIRMA ARE O ACTIVITATE LARGĂ, DIVERSIFICATĂ:
• Tiparul ofset asigură o gamă largă de tipizate, de etichete pentru industria de confecţii. Se confecţionează lucrări de policromie, broşuri, fluturaşe, cărţi poştale, cataloage, calendare etc.
• Activitatea de grafică vizuală, reclame, permite inscripţionarea de automobile, faţade, casete luminoase, decoraţiuni interioare, realizarea de litere volumetrice, banere de orice dimensiuni.
• Cu ajutorul imprimantei digitale de format mare pe bază de cerneală ecologică se execută producerea reclamelor staradale, panourilor publicitare de mari dimensiuni, banerelor, prelatelor şi copertinelor. Se execută inscripţionarea maşinilor, autovehicolelor utilitare şi a camioanelor cu prelate.
• Confecţionarea de ştampile corespunde tuturor cerinţelor actuale prin gravare laser de mare precizie. Se confecţionează ştampile automate cu mai multe culori, timbru sec, diferite tipuri de datere etc.
• Se produc clişee tipografice şi tampografice prin metoda de gravare chimică a metalelor.
• Activitatea de umplere tonere, cartuşe, permite umplerea cartuşelor pentru copiatoare, printere laser şi cu set de cerneală de toate tipurile.
• Legătoria asigură legarea de cărţi, teze, lucrări de diplomă, mape fie cu coperţi din imitaţie piele sau pluş. Se oferă recondiţionare şi restaurare de cărţi.
• Serigrafierea permite producerea de obiecte personalizate cu materiale convenţionale şi termotransfer. Şi acest atelier produce etichete pentru industria de confecţii, cărţi de vizită, invitaţii de nuntă, obiecte promoţionale din răşini sintetice, înscripţionări de agende, pixuri, brichete, şepci imprimate serigrafic.
• Gravarea prin laser şi tampografierea permite confecţionarea unei game vaste de obiecte promoţionale, litere volumetriice din plexiglass sau polistiren expandat, cadouri personalizate etc.
• Cu ajutorul preselor termice se execută personalizarea echipamentelor sportive, tricouri, şepci, echipamente de protecţie şi de lucru, salopete etc.
• Pe partea de postperss se oferă finisarea lucrărilor de tipar prin buguire, perforare, laminare, înfoliere, ştanţare, tăiere pe contur, înseriere, legare etc.

IMPRIMARE 3D
Producem obiecte 3D din material plastic (PLA, ABS, plastic flexibil si multe alte tipuri cu aplicabilitate in industria usoara) Pentru a veni in intampinarea partenerilor nostrii si viitorilor colaboratori, trimiteți documentele 3D, in format .stl sau .obj, pentru a putea obtine o cotatie de pret in cel mai scurt timp posibil.

SOLUȚII ȘI LUCRĂRI PERSONALIZATE/UNICE
Aveți de realizat lucrări care cer materiale speciale și prelucrare sau finisare manuală?
Aveți de realizat lucrări cu cantități mici sau unice? Nu ezitași să ne contactați pentru oferte și soluții!

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J14/258/2012
CUI: 30672747
Adresă: STR. DOZSA GYORGY 9 C TARGU SECUIESC
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide