Gratuit

ROM TEAM BIROTICA SRL

Descriere companie:

SC Rom Team Birotica SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata care s-a înfiintat în noiembrie 1993 si a început activitatea propriu-zisă în martie 1994.

Activitatea de baza este cea de SERVICE aparatura de birou - în principal copiatoare, imprimante, faxuri, duplicatoare - precum și comerțul en-gross și en-detail cu materiale consumabile și piese de schimb specifice acestora.

Materialele consumabile si piesele de schimb pentru copiatoare sunt asigurate din import direct începând cu anul 1995.

Pe parcursul celor peste 20 ani de activitate a firmei, politica de prețuri a fost constantă, eficientă și permanent în sprijinul clienților. Aceasta a avut ca efect creșterea constantă a numărului de clienți ceea ce a determinat o crestere importantă a cifrei de afaceri.

Toate acestea au avut drept rezultat impunerea pe piața româneasca de profil a SC Rom Team Birotica SRL ca leader de necontestat în domeniul comercializarii de materiale consumabile și piese de schimb pentru copiatoare, imprimante, faxuri, duplicatoare. Principala preocupare a noastra de pâna acum a fost aceea de a veni în sprijinul clienților prin asigurarea unui stoc de marfa suficient și diversificat astfel încât să existe cât mai puține repere care, solicitate fiind, să nu existe în stoc.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/26575/1993
CUI: 5025081
Adresă: STR. SOLDAT GHEORGHE BUCIUMAT 14 C BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide