Gratuit

ROMCARBON SA

Descriere companie:

Romcarbon este o societate cunoscută pe piața românească ți pe cea europeană ca fiind un procesator tradițional de mase plastice. Cu 65 de ani de experiență în prelucrarea polietilenei, polipropilenei, PVC-ului, polistirenului, Romcarbon are reputația celui mai important producător de ambalaje plastice din România și este unul dintre cei mai mari angajatori din județul Buzău, numărând în prezent aproximativ 900 de salariați. Societatea are puncte de lucru operaționale la București, Ștefănești și Iași.

Prezenți permanent de-a lungul ultimului deceniu în industria verde prin investițiile realizate în calitate de acționari în unele dintre cele mai mari unități de tratare și reciclare a deșeurilor din centrul și sud-estul Europei, Romcarbon finalizează la jumătatea anului 2012 investiția în cea mai modernă fabrică de reciclare a deșeurilor plastice din România, acesta luând naștere firesc, din necesitatea de a asimila o tehnologie care să integreze și să închidă cercul reciclării deșeurilor. Fiind conștienți de impactul pe care îl au asupra mediului ambalajele pe care le introducem pe piață, dar și pentru că dorim să susținem România în îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje, Romcarbon a înființat societatea EcoPack Management SA, societate autorizată în scopul preluării responsabilităților ce revin operatorilor economici care introduc ambalaje pe piață. Pentru noi, grija față de mediu este o preocupare constantă.

PRODUSE

  • Produse din POLISTIREN
  • Produse din polipropilenă
  • Plastic COMPOUNDS
  • Produse din POLIETILENĂ
  • FILTRE auto și industriale
  • Echipamente de PROTECȚIE & CĂRBUNE Activ
  • SUPORȚI trafic rutier din PVC
  • Living Fresh
  • Pungi cu fermoar
  • FILTRE AUTO ȘI INDUSTRIALE
Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J10/83/1991
CUI: 1158050
Adresă: STR. TRANSILVANIEI 132 BUZAU
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide