Gratuit

RSI PROFI GRUP SRL

Descriere companie:

Compania RSI PRofi Grup a fost infiintata in 2013 cu scopul de a pune la dispozitie materialele necesare dezvoltarii pietei de finisare a documentelor, mai precis de finisare a documentelor dupa tiparire.

Studiile de fezabilitate ce au precedat lansarea in Romania a companiei RSI PRofi Grup au scos in evidenta faptul ca acest segment de piata este foarte slab reprezentat. In plus, piata de finisare a documentelor era una in plina dezvoltare ce avea nevoie de suport si materiale de calitate.

Astfel, RSI PRofi Grup a decis sa reprezinte pe piata romaneasca cateva companii de profil din Germania, recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea produselor comercializate.
Pentru a satisface nevoile pietei de finisare a documentelor, prima companie contactata a fost RENZ. Compania germana produce masini de indosariat si masini de laminat. Pentru produsele RENZ se ofera si toata gama de consumabile.

Determinati de nevoile pietei de profil, am luat in considerare, in afara de RENZ, si alte companii, care sa completeze necesarul de echipamente al pietei de profil din Romania. Astfel, pentru sisteme de taiat, ghilotine si shreddere a fost stabilita o relatie comerciala cu compania germana IDEAL.

Pentru a asigura necesarul de masini de brosat si adezivi, RSI PRofi Grup a contactat compania PLANATOL. De asemenea, RAPID Suedia, liderul mondial in sisteme de capsare a fost contactat.
Pentru a putea oferi solutii de impaturire a documentului, de gaurire a documentului, de capsare, colationare in vederea realizarii cartilor, RSI PRofi Grup a apelat la produsele Nagel Germania.

In acest moment RSI PRofi Grup ofera pe piata orice fel de echipament de finisat, de la uz personal pana la echipamente industriale.
Implementarea programului de dezvoltare nu a fost una facila. La inceput ROMANIAN RENZ LTD. si-a propus sa cucereasca piata din Bucuresti, care avea o cerere foarte mare si solutii reduse.

Dupa aproximativ un an de la intrarea pe piata, RSI PRofi Grup si-a propus sa oferteze si restul pietei din Romania. Sistemul de implementare a functionat, RSI PRofi Grup dorind sa aibe cate un partener care sa o reprezinte in fiecare oras cu importanta strategica.
In momentul actual, RSI PRofi Grup are in fiecare oras mare din Romania cate un dealer si detine aproximativ 70% din piata in acest domeniu.

RSI PRofi Grup ofera de la aparatura individuala pana la sisteme la cheie, complete pentru finisarea si prezentarea documentelor.
Clientii RSI PRofi Grup sunt dintre cei mai diversi: birouri mici, medii, mari, corporatii multinationale, banci, ministere, organizatii guvernamentale, Senat, Guvern, Presedintie, etc.

PRODUSE

  • Capsatoare electrice
  • Consumabile
  • Distrugatoare documente
  • Ecusoane, Clipsuri, Lantisoare
  • Ghilotine
  • Masini de biguit
  • Masini de indosariat
  • Masini de laminat
  • Masini de pliat
Galerie imagini:

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide