Gratuit

SIMBOL SRL

Descriere companie:

Din 1991, anul înființării societății noastre și până în prezent tehnologia serigrafică a suferit modificări radicale datorate în principal dezvoltării tehnologice.

De la țesăturile din nylon, emulsiile fotosensibile care necesitau timpi de expunere de ordinul zecilor de minute și cerneluri alchidice care se uscau în 6-8 ore, astăzi se lucrează cu țesături din fire de oțel sau polyester a căror suprafață este tratată cu plasmă, cu emulsii fotosensibile ce pot fi “gravate” cu echipamente laser direct de pe computer și cu cerneluri cu uscare în UV care se apropie de calitatea tiparului clasic.

Încercăm să ținem pasul cu vremurile și vă oferim o gamă foarte largă de consumabile și echipamente serigrafice care se adresează atât micilor ateliere de serigrafie cât și serigrafiei industriale.
Din respect față de clienții noștrii actualizăm permanent gama de consumabile serigrafice pe care le comercializăm și mai ales ne străduim să vă oferim doar produse de bună calitate la prețuri rezonabile.

Nu în ultimul rând ne mândrim cu atelierul nostru de confecționarea a ecranelor, foarte bine utilat, unde putem confecționa ecrane (întindere țesătură, expunere, developare etc) cu tensiuni de peste 40 N/cm, dimensiuni ale ramelor de până la 1500×2500 mm și emulsii speciale sau filme capilare cu înălțimea de până la 700 μm.

PRODUSE

  • Cerneluri textile
  • Cerneluri serigrafice
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/3902/1991
CUI: 1808234
Adresă: STR. ALEXANDRU GOLESCU 22 TIMISOARA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide