Gratuit

TIPO PRESS SRL

Descriere companie:

Tipografiea TIPOPRES este o întreprindere modernă care funcționează pe piață din anul 2003 și este o companie stabilă și competitivă. Complexul de producție este echipat cu cele mai recente echipamente de înaltă tehnologie, de la cei mai importanți producători mondiali, a căror flotă este reînnoită și actualizată în mod regulat, în conformitate cu dezvoltarea tehnologiilor moderne și schimbările în tendințele pieței de tipărire. Mijloacele de automatizare a proceselor de imprimare și control, aplicarea sistemelor de control eficiente și modernizarea bazei de producție ne permit să îmbunătățim cu succes caracteristicile de calitate ale produsului fabricat, ceea ce face posibilă îndeplinirea ordinelor de orice complexitate.

Imprimare personalizată

Lac UV

Distinge în special direcția de tipărire în câmpul de imprimare.

Atunci când acoperiți o imagine, un text sau doar când aplicați un lac vrac UV, puteți distinge imediat volumul de lac aplicat.

Aproximativ un milimetru de lac transparent, va fi capabil să se concentreze în mod profitabil titularul produselor dvs. pe elemente individuale, simboluri, text sau logo-ul companiei. Acest lucru conferă un caracter deosebit tiparului și, cu siguranță, are un efect benefic asupra imaginii sale. Datorită caracteristicilor sale volumetrice, vopselele UV de volum se mai numesc lacuri 3D.

Tehnologia «Silk Foil»

Tehnologia unică a “Foii de Silk” este situată la intersecția dintre tipografia clasică, tehnica de imprimare specializată (sau serigrafie) și posibilitățile oferite de materialele care polimerizează sub influența radiației UV.

În mod separat, aș dori să spun câteva cuvinte despre terminologia imprimării.

Adesea, aceeași acțiune sau metodă de finisare a produselor tipărite este numită prin cuvinte diferite, ceea ce introduce o interpretare falsă în numele proceselor. De exemplu, o ștampilă orb poate fi numită un cuvânt nou înfipt “debossing”, o ștanțare caldă se numește “embossing” și așa mai departe.

Dar acesta este un subiect pentru un articol complet independent, iar aici nu vom vorbi în detaliu despre această problemă. Pur și simplu indicăm faptul că ștanțarea la cald este o întindere tridimensională acoperită cu o suprafață imprimată cu o folie metalizată (sau altă). Subliniem că un efect similar este obținut prin utilizarea tehnologiei “Foaie de mătase”.

Tehnologia Foaie de Silk este o metodă de rafinare a produselor tipărite în care se formează o imagine tridimensională pe materialul imprimat, acoperită cu folie de imprimare metalizată.

În aparență, această imagine oferă efectul ștanțării la cald.

Noutatea acestei tehnologii este că efectul de ridicare a imaginii, obținut prin deformarea mecanică a hârtiei sau a cartonului, care apare în ștampilarea clasică a reliefului cu clicheți din alamă, înlocuiește utilizarea unui gel de vâscozitate specială, foarte vâscos, aplicat prin serigrafie. Folia specială aplicată ulterior are proprietatea de adeziune absolută la gelul polimerizat.

Folia este aplicată numai pe suprafața elastică a gelului prin intermediul unei prese termice (un decol moale este implicat în procesul de aplicare a foliei) și nu are absolut nicio aderență la nici un alt material.

Design Etichete

Ca și ambalajul, eticheta personalizată poate sugera la fel de bine imaginea produsului, oferindu-i personalitate și deosebindu-l de alte produse. Pentru că eticheta să se armonizeze perfect cu produsul și ambalajul acestuia, se va ține cont de toate amănuntele, de la imagini și culori, pană la forma acesteia și mesajul care trebuie transmis. Pentru etichete cu forme speciale, se pot concepe diferite modele de ștanță (decupare) și design.

Designul etichetelor realizat de către specialiști cu experiență, vă permite sa vă deosebiți de concurență, vă scoate în evidență avantajele principale ale brandului. Pentru realizarea unui design al produsului aveti nevoie de un designer profesionist care cunoaște impactul culorilor și al formelor asupra capacitații de percepție a consumatorului. Designul etichetelor produs corespunzător oferă garanția faptului că adevăratele calitați ale produsului vor fi puse în lumină. Astfel se realizează diferențierea față de produsele concurenței acolo unde este necesar și se subliniază poziționarea în segmentul de piață vizat, economic sau premium.

Este bine cunoscut faptul că în multe cazuri ambalajul vinde produsul. Designul etichetelor produs reușit, atrage atenția clienților, atît celor nefamiliarizați cu produsul cît și a cumpărătorilor fideli. Acest lucru se obține prin identificarea rapidă pe raft a conținutului marfei și a firmei producătoare.

Optînd pentru un design produs profesionist, veți oferi noului dvs. produs un start excelent, asigurînd astfel succesul înca de la lansare. Designul etichetelor este elementul ce ajută la promovarea și cunoașterea mai rapidă a produsului căutat. Pînă la contactul direct cu produsul comercializat, cumpărătorul acordă o mare atenție ambalajului și modului de prezentare.

REALIZAM DESIGN ETICHETE PENTRU ORICE TIP DE PRODUS!

Imprimare UV cu lac
Doriți ca imprimanta dvs. să se evidențieze printre varietățile ofertelor de hârtie? Îți plac detaliile luminoase și paginile frumoase de atingere? Pentru a obține imprimarea perfectă ajută la vopsea UV. Imprimarea lacului UV conferă produsului un luciu frumos, scump. Utilizarea unui lac UV vă va distinge produsele de ceilalți, subliniind designul și calitatea imprimării!

Să începem cu faptul că lacurile UV nu sunt doar lucioase, ci și matoase. Unele dintre ele adaugă volum sau relief, altele adaugă texturi interesante.

Ștanțare
Ștanțarea foliilor este un finisaj post-tipărit pentru produse. Fiecare produs este gravat manual, făcând produsul unic și valoros. Embossing-ul îmbunătățește aspectul oricărui produs tipărit, indiferent dacă acesta este ambalaj, carte de vizită, invitație VIP, etc. Principiul embosării este acela că folia este apăsată pe suprafața produsului cu ajutorul unui cliche și lasă o amprentă strălucitoare. Această metodă de tipărire poștală este excelentă pentru branding diferite produse de imprimare. Există o gamă largă atât în ​​formă tipărită, cât și în culoarea sa (argint sau aur).

Echipamentele noastre și materialele de înaltă calitate ne permit să emblem o folie holografică sau colorată (pigmentată) la prețuri atractive. Ambalajul luminos este o garanție că produsele vor atrage atenția cumpărătorilor. Folia lucioasă are un anumit impact emoțional asupra oamenilor – există dorința de a ține produsul în mâinile lor, pentru a examina imaginea mai îndeaproape.

Ștampilarea caldă
Ștanțarea la cald este una dintre cele mai populare moduri de a face tipăriri neobișnuite.

Stampilarea reliefului ofera o imprimare convexa reliefata care poate fi realizata cu sau fara folie. Un cliche pentru acest tip de tipar se face folosind tehnologii speciale, iar costul producției sale se calculează individual în fiecare caz.

Ștampila de relief este utilizată în etapa finală de prelucrare a produselor tipărite. Avantajul acestei metode este acela că este capabil să decoreze și să dea produselor tipărite un efect volumetric neobișnuit.

Stampilarea stratificata
– este o ștanțare, care este utilizată în cazul în care trebuie să dați suprafața materialului imprimat o ușurare dorită. În ultimii ani, clismele din alamă, cupru, zinc, magneziu și polimer au devenit populare pentru ștanțarea ștanțărilor în imprimare.

Dacă trebuie să obțineți o imprimare de cea mai înaltă calitate, care va ține cont de elaborarea tuturor detaliilor minime, atunci în acest scop este mai bine să utilizați acest tip de imprimare. Se poate spune că ștampila pe mai multe niveluri este solicitată în fabricarea unei game destul de largi de produse tipărite.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J07/649/1994
CUI: 6566840
Adresă: STR. VASILE ALECSANDRI 2
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide