Gratuit

TIPOMUR PRINT SRL

Descriere companie:

COMPANIA NOASTRA VA OFERA SERVICII COMPLETE IN DOMENIUL TIPOGRAFIC SI DE EDITURA.

Inca de la infiintare Tipomur S.A. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra, reusind sa devina o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Datorita vastei experiente coroborate cu utilaje performante, va asiguram calitatea serviciilor precum si a produselor finite la preturi mai mult decat avantajoase, avand implementat un management al calitatii certificat ISO 9001:2001.

Firma noastra produce o gama larga de tiparituri, pliante, etichete, cataloage, reviste. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

Principala noastra preocupare este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

TIPOGRAFIE DIGITALA
Este ideala pentru tiraje mici, listari color/alb negu, imprimate personalizate. Viteza de executie salveaza de multe ori clientul. Poate tipari de la hartie offset de 80g/m2 pana la carton de 300g/m2.

EDITURA
Editura “Tipomur” este una dintre cele mai vechi din judetul nostru, si s-a infiintat pentru a oferi solutii pentru publicarea de carti, diverse, brosuri, cursuri, preuniversitare, sau universitare, monografii, etc.

MAGAZIN DE PREZENTARE
In magazinul nostru veti gasi o gama bogata de produse de birotica si papetarie. Va oferim intreaga gama de produse tipizate la preturi de producator.

DIVERSE TIPARITURI
Format maxim de tiparire este de 63x41cm, pe suport de hartie de la 50g/m2 pana la 400g/m2.

CARTI
De-a lungul timpului tipografia noastra s-a impus pe piata de profil cu un numar de peste 500 de titluri de carti, in diferite formate tipografice si pe solurile de suporturi de hartie, la cererea clientului. Restauram carti.

PROMOTII SI ANUARE
In cea mai variata gama, la pret de producator.

LUCRARI DE LEGATORIE
Tiparim lucrari de diploma sau doctorat, imbracate in diverse modele de imitatie de piele, poleite cu folie de aur (unice in judetul Mures), ce se remarca prin tinuta, aspect si durata de viata.

INVITATII DE NUNTA
Va oferim o peste 300 de modele si preturi pentru toate buzunarele.

STAMPILE
Stampile din gama Colop.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J26/1115/2012
CUI: 30934198
Adresă: STR. POLIGRAFIEI 3 TARGU MURES
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide