Gratuit

UBIK COM SRL

Descriere companie:

S.C. UBiK srl activeaza pe piata de materiale publicitare din anul 1995, moment din care investitiile continue in echipamente pentru pre-press si tipar plan au facut posibila executarea la standarde foarte ridicate a oricarui tip de material tiparit de la pliante simple, ziare si reviste pana la lucrari complexe pentru advertising, packaging sau outdoor.

Operatiunile care pot fi executate acopera integral fluxul tehnologic pentru producerea unei tiparituri sau chiar mai a mai multor tiparituri (in paralel sau simultan, in functie de necesitati) incepand de la pre-press (scanari, probe de culoare, filme), tiparire sifinisare (stantare, caserare, brosare, lacuire, capsare, etc.).

In tot acest timp a avut loc un proces de calibrare a echipamentelor de pe fluxul tehnologic fapt care permite depistarea rapida si eliminarea riscurilor calitative.

Eforturile echipei UBiK au avut ca rezultat impunerea rapida pe piata si alcatuirea in scurta vreme a unui portofoliu prestigios de lucrari si clienti.

Pana in acest moment, la serviciile SC UBiK srl au apelat companii din diverse domenii de activitate, multe dintre ele reprezentand repere importante in domeniul lor.

TIPOGRAFIE
Pentru calitate ridicata si livrare rapida, folosim tiparul offset sau tiparul digital, fara impunerea unui anumit tiraj. La dorinta clientului, putem edita o singura carte sau o singura revista pana la tiraje medii si mari. Oferta de tipar este variata: brosuri, mape, pliante, carti, reviste, afise si orice alte materiale promotionale.

SCANARE SI GRAFICA
Venim in intampinarea clientului cu solutii de creatie si grafica computerizata, scanare si efecte 3D, prezentari audio si video. Putem dovedi ca imaginatia poate prinde contur atat pe computer cat si pe hartie.

ARHIVARE
Ai prea multe acte importante, reviste dragi sau carti de suflet? Le putem digitaliza si livra cu cd sau stick personalizat. Daca ai mai mult de 50 de carti primesti un Kindle gratuit!

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/11353/1995
CUI: 8018879
Adresă: Str. Dr. Obedenaru 4 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide