ACTEGA a lansat o nouă serie de lacuri cu efect metalic

ACTEGA, divizie a grupului ALTANA – producător de chimicale – care distribuie lacuri speciale, cerneluri și adezivi adresați industriilor de print și packaging, introduce pe piață cinci lacuri noi cu efect argintiu.

Lacurile fac parte din gama WESSCO® POLAR UV și asemenea celorlalte produse ale diviziei, îndeplinesc cele mai ridicate standarde de siguranță pentru industria alimentară, a băuturilor, produselor farmaceutice și jucăriilor. Din cele cinci, unul se adresează tehnologiei offset și se aplică din jgheabul de cerneluire, iar celelalte patru tehnologiei flexo. Pe lângă efectele vizuale deosebite, aceste lacuri asigură flexibilitate substraturilor peste care sunt aplicate și permit supraimprimarea.

Lacurile fără solvenți WESSCO® POLAR UV reprezintă alternativa de înaltă calitate a înnobilării printurilor cu folio. În plus, utilizarea acestor noi lacuri elimină deșeurile din plastic și eficientizează procesul de reciclare, asigurând totodată o creștere a performanței și a eficienței procesului de înnobilare. Lacurile cu efect metalic WESSCO® POLAR UV Silver sunt potrivite pentru o gamă variată de aplicații de imprimare, inclusiv ambalaje pentru produse alimentare, datorită proprietăților de migrație redusă și conformității cu Ordonanța Elvețiană și cerințele Nestlé.

Andreas Käfferlein, Product Manager, declară: „În contextul creșterii cererii pentru produse tipărite premium, lacurile noastre UV cu efect argintiu captează atenția consumatorului datorită calității lor. Acest lucru le face extrem de atractive pentru clienții noștri care imprimă aplicații de tipar comercial, packaging, cărți și reviste. Eficiența și beneficiile aduse mediului înconjurător de gama WESSCO® POLAR susțin obiectivul companiei ACTEGA de a sprijini progresele către procese de producție mai sustenabile. Cu această nouă gamă de lacuri putem oferi opțiuni în plus care garantează calitatea înaltă cerută de clienții noștri și beneficiarii lor. Este o completare cu adevărat interesantă a portofoliului de produse ACTEGA și așteptăm cu nerăbdare să vedem numeroasele aplicații creative pe care clienții noștri le vor realiza cu noile produse.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide