Automatizează-ți procesele de debitare cu routerul CNC FC-2030-8 ATC de la Adline Solutions

Routerele CNC (Computer Numerical Control) formează o clasă specială de utilaje folosite în procesele de debitare a unor materiale – lemn, materiale compozite, aluminiu, oțel, mase plastice, sticlă sau spumă – pe baza unor forme predefinite sau a unor tipare specifice prin procese precum găurirea, strunjirea, frezarea sau formarea. Modelele sau decupajele complexe create rapid cu routerele CNC sunt realizate prin intermediul „controlului numeric”, adică prin programarea computerizată de instrucțiuni pe baza cărora este controlat routerul atașat de o masă.

Majoritatea routerelor CNC funcționează cu ajutorul unei soluții software și sunt proiectate pentru a îmbunătăți eficiența operațională acolo unde este nevoie de tăiere și decupare rapidă de mare precizie. Capacitatea de a realiza decupaje exacte oferă avantajul reducerii risipei de materiale, care va reduce costurile de producție și va mări marjele de profit. În plus operarea unui router CNC este computerizată, procesul necesită mai puțină muncă fizică astfel că forța de muncă va fi mai ieftină – chiar și un muncitor mai puțin calificat poate fi instruit să lucreze cu un astfel de utilaj.

Routerele CNC nu depind de controlul uman și pot fi lăsate nesupravegheate în cazul în care echipamentul trebuie să taie sau să decupeze în mod repetat un anumit tipar. Cei care investesc într-un astfel de utilaj recunosc flexibilitatea și adaptabilitatea acestei game de echipamente. Routerele CNC sunt combinația perfectă de eficiență, versatilitate, precizie și ușurință în utilizare – fiind perfecte chiar și pentru fabricarea plăcilor de circuite imprimate (PCB) – fapt care transformă rapid utilajele în cele mai rentabile achiziții pe care le puteți face pentru afacerea dumneavoastră.

Adline Solutions, unul dintre cei mai importanți distribuitori români de echipamente destinate producției publicitare, recomandă routerul CNC Heavy Duty FC-2030-8 ATC – un echipament de înaltă precizie destinat prelucrării de panouri, plăci, fronturi, uși, panouri traforate, gravuri, sculpturi și prelucrări 3D multistrat, pentru aplicații de semnalistică, decorațiuni interioare, mobilier expozițional etc. Routerul CNC Heavy Duty FC-2030-8 ATC este destinat operării în regim de opt ore pe zi în aplicații de debitare pentru materiale precum lemnul dur, PAL, MDF, rășini, materiale compozite (Corian, Motelli etc.), bond, plexiglas, aluminiu sau alte materiale dure asemănătoare. Utilajul de gabarit ridicat comercializat de Adline Solutions vine în pachetul standard împreună cu o masă vacuum integrată (1,3 – 1,45 g/cm) cu putere mare de absorbție (8 zone independente și două pompe de 5,5 kW). Routerul este prevăzut cu o electromandrină puternică de 9 kW (viteză de 24 000 rotații/min) și o magazie de scule liniară cu 8 posturi, împreună cu ghidaje, transmisii și reductoare realizate de producătorii japonezi globali HiWin și Shimpo.

Acest router a fost dezvoltat pentru a automatiza procesele de debitare și a permite mașiniștilor să schimbe simplu și rapid seturile de scule pentru lucrări cât mai diverse. Astfel orice lucrare va putea fi executată mai rapid cu ajutorul routerului CNC Heavy Duty FC-2030-8 ATC, echipat cu motoare servo (850 w) și reductoare Shimpo, cu factor de multiplicare x 8 și reducție pe bază de pinioane, controller cu afișaj și senzor de măsurare a lungimii instrumentelor. Modelul FC-2030-8 are dimensiunile exterioare de 3 900 mm x 2 680 mm x 1 800 mm, cu masa de lucru care măsoară 3 000 mm x 2 050 mm și o zonă de lucru de 3 080 mm x 2 000 mm x 180 mm, aria de deplasare fiind de 3 100 mm x 2 050 mm x 200 mm. Routerul are o viteză maximă de deplasare de 50 m/min și o viteză de lucru de 20 m/min, cu o acuratețe în poziționare de Z 0,03 mm, X și Y 0,03 mm, precizie de lucru de Z 0,03 mm, X și Y 0,1 mm și acuratețe diagonală de 0,5 mm.

În funcție de aplicațiile și nevoile fiecărui client, Adline Solutions asigură adaptări și dotări opționale speciale precum: upgrade pompe vacuum de 7,5 kW sau 11 kW, upgrade pompe vacuum Becker de 3,3 kW sau de 5,5 kW, sistem rotativ – axa W – pentru prelucrare baluștri, freză de 3 kW montată la 90 grade pentru prelucrare în unghi (Z 400 mm), freză și două axe cu tilt controlat CNC până la 90 grade (Z 400 mm), upgrade motoare servo Yaskawa Mechatrolink, upgrade motor freza HSD 9,6 kW de 24 000 rotații pe minut, sistem exhaustare cu doi saci de 3 kW sau de 5,5 kW, sistem exhaustare de 7,5 kW cu patru saci, masă de încărcare automată, masă de descărcare automată sau lungimi preferențiale de maxim 6 metri.

Dincolo de creșterea productivității, un router CNC va ajuta afacerile bazate pe producția publicitară să își diversifice oferta de servicii și să pătrundă cu ușurință pe piețe noi, mărindu-și totodată portofoliul de clienți. Adline Solutions vă poate ajuta să alegeți varianta și dotările opționale care vă vor servi cel mai bine afacerea.

Mai multe detalii puteți vedea pe adlinesolutions.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide