Decupaje elegante si complexe in sectorul publicitar si de packaging cu noile dispozitive de taiere de la RUK

Recent, sub motto-ul publicitar „Taierea inteligenta este data de simplitate”, compania chineza NINGBO RUKING ELECTRICAL TECHNOLOGY CO. LTD (prescurtat RUK), lider mondial in producerea de echipamente industriale automatizate, a lansat seria MKC de dispozitive de taiere, cu alimentare automata, a materialelor imprimate.

Echipamentele din aceasta serie adopta un sistem integrat automat de incarcare si descarcare realizand intr-o singura etapa alimentarea cu materialele imprimate, incluzand taierea propriu-zisa si receptionarea produsului finit. Astfel se economisesc substantial cheltuielile de manopera si se imbunatatesc productivitatea muncii si viteza livrarii produselor. Noile masini de taiat sunt dotate cu o varietate de instrumente ce realizeaza decuparea cu precizie crescuta a materialelor. Valoarea dispozitivelor e data de faptul ca elimina necesitatea fabricarii matritelor pentru lame, ceea ce economiseste timpul si costul aferent realizarii acestora.

Enumeram cateva dintre dotarile noilor echipamente de taiat. In primul rand lama Graphtec, ce realizeaza taierea rapida a materialului, fiind preferata clientilor cu exigente mari de rafinament. Este ideala pentru decuparea materialelor precum vinilul, etichetele autoadezive, autocolantele auto, foliile reflectorizante, cartonul etc. Urmeaza tamburul de biguire dezvoltat conform industriei de profil care suporta o presiune de pana la 4 kg si realizeaza marcaje precise. Este indicat pentru decuparea materialelor cum ar fi diverse tipuri de carton ondulat, carton, PVC etc. In plus are instrumentul universal de taiat, ce realizeaza mai rapid si mai fin taieri ale materialelor de diverse grosimi, recomandat pentru decuparea materialelor precum cartonul gri, etichetele etc. Nu in ultimul rand pune la dispozitie instrumentul de oscilatie ce realizeaza taierea materialului prin vibratii de inalta frecventa a motorului cu ajutorul a diferite lame cu unghiuri variabile de taiere, fiind ideal pentru decuparea oricarui tip de carton ondulat, a cartonului simplu, a cartonului tip fagure etc.

Astfel procesul de productie este compus din elaborarea designului in aplicatia AutoCAD, imprimarea pe materialul ales, decuparea cu ajutorul masinii automate din seria MKC, dupa care se obtine produsul finit fara a mai necesita fabricarea matritelor pentru lame. Avantajul este ca taierea se realizeaza cu rapiditate si precizie, in plus evitandu-se procesul greoi specific echipamentelor clasice de taiere. Cu ajutorul dispozitivelor din aceasta serie se pot realiza configuratii de produs rezistente si mature din diverse tipuri de carton ondulat, placi din plastic, carton galben, carton rosu, carton gri, folii PVC, carton spumat, placi EVA (etilen-vinil-acetat), carton ondulat KT (cu miez de spuma), garnituri etc.

Masinile de taiat din seria MKC prezinta cateva caracteristici care le fac remarcabile in clasa acestui tip de echipamente. In primul rand, sunt dotate cu o camera CCD de inalta definitie ce pozitioneaza automat si cu o mare precizie materiale variate de taiat, ceea ce reduce posibilitatea aparitiei erorilor. In al doilea rand, designul sistemelor este integrat, acestea fiind concepute ca o structura monobloc, ceea ce conduce la o mai mare stabilitate in functionare. In plus sina de ghidaj din constructia lor este importata din Taiwan, fiind produsa de compania HIWIN, un lider global in productia de sisteme de control al miscarii, ceea ce confera echipamentelor un plus de acuratete la taiere. Mai mult, dispozitivele din seria MKC sunt dotate cu instrumente multiple, ceea ce inseamna ca oricand capetele de taiere pot fi schimbate in functie de specificul lucrarii, putand astfel fi taiate simultan materiale multiple. Nu in ultimul rand, exploatarea software-ului este simpla, fiind necesar doar un singur declic, fara setari complicate.

In continuare mentionam parametrii tehnici ai modelelor de echipamente din aceasta serie. Puterea electrica a pompei de taiere hidraulice este de 2,2 KW pentru modelele MKC-064, MKC-0806, MKC-1209, respectiv de 4 KW pentru modelele MKC-0604L, MKC-0806L si MKC-1209L. Puterea electrica instalata este aceeasi pentru toate modelele si anume de 4 KW. Suprafata de taiere utila este de 800 x 600 mm respectiv 1200 x 900 mm pentru orice model. Dimensiunile totale sunt de 2200 x 1100 x 1200 mm pentru modelele MKC-064, MKC-0806, MKC-1209, respectiv de 2600 x 1400 x 1200 mm pentru modelele MKC-0604L, MKC-0806L si MKC-1209L.

Toate modelele functioneaza cu orice software de proiectare asistata de calculator (CAD), sincronizandu-se cu computerul pentru transmiterea rapida a datelor si fiind prevazute cu dispozitive de alimentare automata cu materialele pentru debitare. Viteza de taiere este cuprinsa in intervalul 300-1200 mm/s pentru orice model. Grosimea materialului pentru taiere este ≤ 2mm (in functie de material) pentru modelele MKC-064, MKC-0806, MKC-1209 si ≤ 10 mm (in functie de material) pentru modelele MKC-0604L, MKC-0806L si MKC-1209L. Printre materialele pentru debitat pentru modelele MKC-064, MKC-0806, MKC-1209 se regasesc etichetele autoadezive, cartonul, hartia PP etc., iar in cazul modelelor MKC-0604L, MKC-0806L si MKC-1209L, etichetele autoadezive, cartonul, hartia PP, diversele tipuri de carton ondulat, carton rosu sau carton fagure.

Instrumentele standard cu care sunt prevazute modelele MKC-064, MKC-0806 si MKC-1209 sunt stiloul de taiat, tamburul de biguire, lama Graphtec si camera CCD, la care se adauga un mic instrument de oscilatie in cazul modelelor MKC-0604L, MKC-0806L si MKC-1209L. In ceea ce priveste alimentarea cu materialele pentru debitare, toate modelele sunt echipate cu un incarcator automat. Pentru orice model, metoda de fixare a materialelor este cea de aspiratie prin vid, eroarea de taiere la repetarea proceselor este ≤ 0,01 mm, rezolutia software-ului este de 0,025, iar interfata de retea este de tip Ethernet.

Toate modelele sunt prevazute cu memorie tampon de procesare, utila pentru transmiterea rapida a fisierelor mari cu pagini multiple. Pentru orice model, modul de comanda este in format compatibil cu HPGL (Limbajul Grafic Hewlett-Packard), panoul de control este de tip touchscreen, iar sistemul de actionare este constituit dintr-un servomotor de import cu sina de ghidaj dreapta. Tensiunea sub care functioneaza toate modelele este de 220 V / 380 V curent alternativ (± 10%), frecventa curentului fiind de 50 HZ. Pentru functionarea optima a tuturor modelelor este necesara o temperatura de lucru cuprinsa in intervalul 0°~35° si o umiditate in intervalul 35%~80%.

Daca doriti sa achizitionati echipamente din aceasta serie sau sa aflati orice alte informatii conexe, S.C. ROEL S.R.L., distribuitor unic in Romania a NINGBO RUKING ELECTRICAL TECHNOLOGY CO. LTD, va sta la dispozitie la telefoanele 021 335 4809; 0722 450 585 sau prin email la adresele: pflorea@roelgroup.com sau sales@roelgroup.com

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide