Excelenta si precizie fara egal cu masina de caserat semiautomata DA 2002 de la compania italiana IML

Caserarea este procedeul de finisare prin care o imagine imprimata pe un suport (de obicei din hartie de 90-120 g/mp) se fixeaza pe carton, micro-ondul, mucava, forex sau pe alte materiale mai dure decat hartia prin intermediul unui adeziv lichid cum ar fi aracetul. Se poate executa manual (procedeu nerecomandat in cazul inramarilor deoarece procentul de rebuturi este foarte mare iar calitatea este slaba) sau cu ajutorul diverselor echipamente specializate

Dupa impregnarea suprafetei cartonului cu adezivul special, cartonul suport pe care a fost pozitionata coala imprimata se introduce intr-o presa, unde cu ajutorul unei pompe de vacuumare care elimina aerul, va fi presat puternic si uniform de o suprafata din sticla. Ulterior, produsul astfel obtinut poate fi decupat / stantat pentru a fi obtinute diverse produse: coperti de carte, blocnotes-uri, mape speciale, clipboard-uri specializate, agende personalizate, cutii de diverse forme si dimensiuni, piese pentru jocuri de puzzle, etc.

Acest procedeu permite intinderea perfecta a colii imprimate si eliminarea bulelor de aer dintre carton si coala. Fata de alte metode de fixare a imaginilor, caserarea este un procedeu sigur si ieftin, insa nu se poate folosi in cazul printurilor inkjet sensibile la umezeala sau in cazul hartiilor cerate sau plasticate pe care adezivul nu face priza.

Infiintata in 1947, IML (Industria Meccanica Lombarda) SRL, avand sediul si de unitatea de productie in localitatea Offanengo din regiunea Lombardia, Italia, este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de mecanisme si componente pentru industria de papetarie si legatorie. IML Machinery SRL a fost infiintata initial pentru a le oferi servicii complete clientilor sai din intreaga lume prin dezvoltarea de utilaje si solutii personalizate pentru aplicarea produselor, cum ar fi masini de incleiat si caserat, echipamente de producere a materialelor de papetarie, utilaje producatoare de ambalaje, masini de legat carti etc.

Colaborarea constanta cu clientii a inspirat treptat filozofia companiei, urmarind intotdeauna gasirea celor mai avansate solutii in industria de papetarie, ambalaje si legatorie. Aceste solutii sunt raspunsurile de astazi la cerintele in continua schimbare ale noilor tehnologii din sectorul imprimarilor si la cea mai rapida dinamica a pietei. In unitatea sa de productie din localitatea Bovisio Masciago, tot din Lombardia, la 30 de minute de principalele aeroporturi din Milano, compania dezvolta, asambleaza si testeaza prototipurile, iar la showroom-ul acesteia fac demonstratii cu gama completa de echipamente si isi intampina clientii cu propriile materiale si produse pentru teste si intrebari tehnice. Aici poate fi gasita mereu o echipa tanara, dinamica si motivata, mereu in cautarea urmatoarei provocari.

Filiala din Romania a companiei italiene a fost infiintata in 2003, pentru a deservi piata romaneasca. Compania pastreaza valorile firmei-mama, cu birouri si depozite proprii pentru a asigura stocuri si a garanta o livrare rapida clientilor nostri.

Printre numeroasele echipamente produse la IML se numara si masina de caserat semiautomata DA 2002 care este comercializata si in Romania prin S.C. IML EXPORT INTERNATIONAL S.R.L. din Str. Drumul Osiei 53-55, sector 6, Bucuresti.

Bazandu-se pe binecunoscutul model DA 1001, din care mai multe unitati au fost livrate si instalate in intreaga lume, aceasta masina multifunctionala de lipit si caserat poate produce mape, coperte de carte si produse cu invelis de hartie pe carton in tiraje scurte si medii. Echipamentul este format dintr-o unitate de lipit pentru clei cald si rece (DA175) cu control automat asupra vascozitatii (DA100), o masa de vid (DA2000) cu ghidaje pentru pozitionarea precisa a pieselor de carton pe materialul lipit, precum niste role pentru pliere si presare (DA301) pentru plierea simultana a doua laturi. Taietorul de colturi este modelul S 74/13. Echipamentul poate produce pana la 300 de coperte pe minut cu un singur operator.

Detalii tehnice: viteza mecanica om/auto: 4 min.*; tensiunea: 400 V curent trifazat + N – 50 Hz; puterea electrica: 5,5 KW; aerul comprimat: 300 Nl/min pentru 6 bari; dimensiunile de baza ale masinii: L: 2400 mm, l: 1300 mm, H: 1300 mm; greutatea neta a masinii: 600 kg.

Pentru achizitionarea acestui echipament ca si pentru orice intrebari sau informatii legate de caracteristicile acestuia, va rugam contactati reprezentanta companiei IML din Romania, S.C. IML EXPORT INTERNATIONAL S.R.L., la telefoanele +021 493 4078 si 031-405 3453 sau e-mail: info@imlromania.ro


* Capacitatea de producţie afiecărei maşini depinde de mărimea lucrării, tipul de materiale, adezivul folosit şi îndemânarea operatorului.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide