Noua linie de adunat-capsat Muller Martini Primera Pro a fost instalată cu succes în Elveția

Compania elvețiană Schär Druckverarbeitung AG și-a instalat recent noua linie de adunat-capsat Primera PRO de la Muller Martini - dotată cu tehnologie de control al mișcării - pe care o folosește nu doar pentru tirajele mari, așa cum era planificat inițial, ci și pentru volume de lucru mai mici, datorită timpilor rapizi de setare.

Primera Pro are o viteză maximă de 14 000 de cicluri pe oră și a fost dezvoltată pentru a reduce timpii de setare și pentru creșterea profitabilității producției unei game variate de aplicații, atât în tiraje mici cât și mari. Pentru această linie Müller Martini a dezvoltat un sistem de operare complet nou și un ecran tactil mare ce rulează inclusiv ghiduri de utilizare standardizate. Astfel, operatorii vor putea învăța mult mai ușor cum să lucreze cu echipamentul, ceea ce reprezintă un avantaj în plus la schimbarea personalului. Primera Pro folosește un trimmer cu trei cuțite complet automatizat, cu design nou și grosimi variabile. Linia dispune și de tehnologia Motion Control care automatizează în totalitate procese precum reglarea formatului și a grosimii. Intervenția manuală pentru configurare devine astfel o acțiune de domeniul trecutului – automatizarea garantează eliminarea erorilor și reducerea substanțială a timpilor de inactivitate.

Yannick Bucher și sora sa, Marina Gander – care se află la conducerea companiei Schär Druckverarbeitung – au înțeles rapid versatilitatea echipamentului, care acum este folosit nu doar la producția broșurilor clasice în tiraje care depășesc un milion de exemplare, ci și în „mini-operațiuni” de 1 000 de exemplare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide