Papyrus – partener tesa în România pentru un portofoliu complet de benzi adezive profesionale

Benzile adezive sunt folosite în aplicații tot mai variate, iar diversificarea soluțiilor destinate printre altele fixării, îmbinării sau lipirii va continua dată fiind importanța progreselor în tehnologia adezivului, ușurinței de utilizare și costului redus în comparație cu alte sisteme tradiționale. Funcție de aplicație, benzile adezive oferă rezistență structurală asemănătoare cu cea a șuruburilor, niturilor și a altor elemente de fixare mecanice. Ele pot lega/lipi materiale diferite ca structură, fără probleme de compatibilitate, pot acționa ca bariere de etanșare și protecție împotriva umidității și a altor factori de mediu, garantând flexibilitate maximă.

Papyrus înțelege importanța acestor soluții în domenii variate și oferă clienților săi o gamă diversificată de benzi adezive, benzi de marcare și benzi universale de sigilare. Papyrus este partener și distribuitor autorizat tesa, unul dintre cei mai importanți producători de soluții autoadezive pe plan mondial. Compania tesa, activă în peste 100 de țări, are aproximativ 5 000 de angajați în întreaga lume și propune clienților săi aproape 100 de inovații anual.

tesa oferă soluții variate pentru industria de automotive: sisteme de sigilare pentru prevenirea coroziunii sau benzi reactive pentru etanșarea îmbinărilor marginilor panourilor care sunt expuse la stres fizic ridicat, acolo unde PVC-ul convențional își atinge limitele. Soluțiile tesa permit și etanșarea cosmetică a punctelor de sudură în zonele vizibile.

Sau se adresează sectorului de construcții oferind un plus de flexibilitate în design, rapiditatea proceselor și durabilitate. Portofoliul include și sisteme de sigilare exterioară și impermeabilizare pentru clădiri comerciale și rezidențiale, medicale și militare, de tipul foliilor funcționale pentru colantare, dar și soluții pentru îmbinarea panourilor ușilor realizate din materiale diverse combinate (lemn, metal, sticlă, fibră de sticlă) cu aderență imediată și rezistență la factorii de mediu. Diferite game speciale pot fi folosite în industria de construcții la protecția fațadelor, ferestrelor dar și la fixarea elementelor de interior de tipul podelelor (mochetă, PVC sau alte materiale), tavanelor sau oglinzilor.

Și produsele din metal sunt predominante în realitatea lumii moderne, de aceea portofoliul tesa include benzi adezive complexe, cu o mare rezistență la stres, destinate optimizării proceselor de-a lungul întregului lanț de producție.

O altă ramură bine reprezentată de produsele tesa este cea destinată artizanilor, mecanicilor și specialiștilor meșteșugari din diferite domenii, cărora le oferă soluții de mascare și protecție pentru operațiile de renovare exterioară și interioară, benzi dublu adezive de fixare permanentă sau detașabilă, precum și soluții de împachetare, soluții pentru realizarea marcajelor de siguranță sau benzi pentru izolarea electrică. Clienții Papyrus pot beneficia acum de o gamă variată de benzi adezive pentru împachetare, disponibile în variante diverse pentru ambalaje ușoare sau grele, pentru transportare sigură pe distanțe lungi sau scurte, în orice condiții de mediu și pentru orice material.

Portofoliul oferit include și produse speciale de tipul benzii textile pentru uz industrial realizată dintr-un suport împletit din țesătură PET/bumbac, acoperit cu adeziv din cauciuc natural. Caracteristicile principale ale acesteia sunt aderența bună chiar și pe suprafețe aspre, rezistența la apă, flexibilitate și compatibilitatea cu aplicații de izolare, fixare, marcare și ambalare.

Printre cele mai populare produse ale Papyrus se numără și benzile adezive personalizate, care pot fi atât materiale pentru sigilare, cât și importante instrumente de marketing.

Pentru aplicațiile industriale, Papyrus oferă și soluții de personalizare a benzilor adezive cu forme și dimensiuni adaptate perfect cerințelor clienților numite preforme adezive. Specialiști cu multă experiență oferă suportul necesar, luând în calcul criterii precum aplicația specifică, dimensiunile, volumul, bugetul, ambalarea sau metoda de aplicare. Astfel, benzile adezive pot fi prelucrate la comandă în cele mai atipice forme și dimensiuni.

Papyrus, unul dintre principalii furnizori pe piața europeană a hârtiei și un partener de încredere pentru peste 65 000 de clienți din aproximativ 15 țări, vă invită să descoperiți întregul portofoliu de benzi adezive tesa, care include benzi PVC, benzi pentru materiale textile, benzi de legare/asigurare/balotare, benzi dublu adezive, benzi pentru mascare, benzi personalizate sau dispensere pentru benzi adezive.

 

 

Consultați oferta extinsă de benzi adezive tesa AICI.

 

Pentru mai multe informații și comenzi contactați echipa Papyrus:

Telefon: +40 372 462 400

E-mail: info.ro@papyrus.com

www.papyrus.com/roRO

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide