Parteneriatul Roel-Graphtec prezintă seria CE7000 – ultima generație de cuttere

Compania internațională de origine japoneză Graphtec s-a menținut timp de peste 70 de ani în topul producătorilor mondiali pe segmentul tehnologiilor de tăiere pentru signalistică, decupare pe contur și etichete, îndeplinindu-și cu fiecare echipament vândut promisiunea fiabilității, durabilității și a performanței. Începând cu anul 2020, Roel – specializat în domeniul imprimantelor digitale și direct to garment, multifuncționalelor de birou, echipamentelor de finisare de tipul plotterelor și cutter-plotterelor, precum și al soluțiilor complexe de arhivare electronică și de creștere a eficienței lucrului cu documentele – a devenit distribuitorul autorizat al Graphtec în România.

Graphtec CE7000-160

 

În timp ce îi este recunoscută poziția de lider mondial în producția de tehnologie destinată dispozitivelor de tăiere și măsurare, Graphtec se angajează să perfecționeze în continuare caracteristicile produselor și performanțele acestora. Pe lângă gama completă de cuttere, Graphtec produce și imprimante color pentru etichete, scannere, instrumente inteligente de înregistrare și sisteme de achiziție date. De asemenea, conduce și dezvoltă operațiuni de inginerie, producție, distribuție și service în Japonia și SUA. Expertiza Graphtec este recomandată de clienții săi, printre care se numără și giganții NASA, Disney, Toyota, Bosch, NASCAR, Ford, Boeing sau Intel. În plus, produsele Graphtec sunt vândute prin parteneri de afaceri și distribuitori din întreaga lume. Roel, noul distribuitor al Graphtec în România, inaugurează acest parteneriat important prin introducerea pe piața românească a unor produse noi și inovatoare: seria de cutter plottere CE7000, realizate de Graphtec pentru a oferi eficiență mărită și costuri reduse în producție.

Noua serie de cuttere CE7000, disponibilă în variantele CE7000-40, CE7000-60, CE7000-130 și CE7000-160, dispune de o zonă de tăiere de minimum 375 mm x 50 m și maximum 1524 mm x 50 m, viteze de tăiere de minimum 600 mm/sec în orice direcție și maximum 1000 mm/sec la 45° (date variabile în funcție de modelul ales). Seria CE7000 poate prelucra materiale cu lățimi de 484 mm, 712 mm, 1372 mm sau 1626 mm și o grosime de până la 0,25 mm, inclusiv PVC sau filme din poliester, având o forță de tăiere de până la 4.41N (450gf). Echipamentul permite operarea fără calculator prin stocarea datelor pe un stick de memorie USB după crearea modelelor prin aplicațiile intuitive ale software-ului Graphtec Pro Studio (Windows), Graphtec Studio (Mac) sau Cutting Master 4 (pentru suita Adobe Illustrator și CorelDRAW).

Unitate de alimentare coli F-MARK2
Unitate de alimentare coli F-MARK2

 

Modelul CE7000-40 împreună cu F-MARK2 asigură un flux continuu de tăiere, eliminând nevoia alimentării manuale a colilor și reducând astfel costurile cu manopera.

Parteneriatul dintre Roel și Graphtec are ca scop susținerea eficienței și a excelenței prin furnizarea celor mai importante soluții de ultimă generație destinate industriei publicitare, semnalisticii și celorlalte sectoare de producție.

 

www.roelgroup.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide