Prima Prinova din lume, linie inovatoare Müller Martini, instalată la București

La doar 3 luni de la lansarea noii linii de adunat-capsat destinată finisării broșurilor și a altor aplicații asemănătoare în tiraje mici și medii – Müller Martini a instalat cu succes prima sa unitate Prinova la sediul din România al S.C. COLOR SYSTEMS SRL, deținătoare a brandului Rapidocolor.

Înființată în 1999 și având în prezent 60 de angajați, tipografia Rapidocolor a investit în noul echipament pentru a înlocui vechiul Müller Martini 1509 care nu ar fi putut face față la timp în situația triplării comenzilor.

Specializată în realizarea manualelor tehnice, Rapidocolor onorează prompt prin această nouă achiziție orice comenzi între 50 și 200 000 de exemplare schimbând joburile automat, fără implicarea manuală a operatorilor. Pe lângă manuale, tipografia produce și cataloage, broșuri și reviste.

Aceasta este cea mai importantă investiție în utilaje pentru finisare a COLOR SYSTEMS din ultimii 5 ani, care îi va asigura poziția de cel mai rapid producător de manuale tehnice din România.

Prinova este disponibilă în configurația standard cu 6 stații de adunare, cărora li se pot adăuga încă maximum 8 stații suplimentare și are o viteză de procesare de 9 000 cicluri pe oră, fiind în același timp mult mai compactă comparativ cu modelele mai vechi.

Mai multe informații AICI.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide