Sistemele de tăiere Zünd – versatilitate valorificată

Fie că sunt display-uri POP din carton, bannere textile sau semne acrilice – tehnologiile de tăiere Zünd le fac față acestora și multor altor materiale, împreună cu o varietate de metode de procesare. La FESPA 2019 în München, Zünd prezintă întreaga gamă de scenarii de producție disponibile celor din industria publicitară.

FESPA 2019 promite nu mai puțin decât o „explozie de posibilități” pentru participanții din industria de publicitate și imprimare digitală și de format mare. Furnizorii de servicii de print și profesioniștii din industria grafică sunt mereu în căutare de inovații tehnice pentru a deschide noi oportunități, piețe și aplicații. La standul Zünd vizitatorii pot să vadă de aproape întreaga gamă de soluții de finisare.

Cutterele Zünd stabilesc noi standarde în tăierea digitală de decenii. Sunt alegerea ideală pentru oricine dorește să obțină produse de calitate în mod rentabil. De la acrilice la carton și textile, sistemele multi-funcționale Zünd pot procesa o gamă întreagă de materiale. La fel de variate sunt și modalitățile de procesare, de la tăiere, biguire și perforare la frezare și tăiere cu laser.

Furnizorii de servicii din industria de publicitate sunt sub presiune să obțină produse individualizate în cantități mici și foarte mici, eficient, economic și cu termene de livrare din ce în ce mai scurte. Zünd oferă soluțiile de tăiere care acoperă aceste cerințe cu maximum de productivitate și rentabilitate.

Cu sistemul de frezare RM-L, Zünd demonstrează o soluție puternică de frezare în fiecare sens al cuvântului. Puterea de 3.6 kW și performanța fără egal deschid extrem de multe posibilități pentru procesarea materialelor dificile. Cu schimbătorul automat de freze ARC, operatorul poate automatiza complet acest proces.

Materialele imprimate digital reprezintă mediul de advertising la modă și nu e nicio surpriză că soluții inovatoare și universal valabile precum Zünd G3 sunt la mare căutare pentru această aplicație. La FESPA un sistem de tăiere G3 va fi demonstrat debitând, printre altele, role textile cu lățime de până la 3,2 m. Pentru a demonstra productivitate maximă în condiții reale va fi prezentat și un sistem Zünd D3 cu două poduri de tăiere. Fiecare pod poate primi până la trei scule simultan și în funcție de fișierul de tăiat se poate obține o viteză dublă față de un sistem cu un singur pod. Opțiuni adiționale de flux de lucru sunt oferite de Zünd Cut Center ZCC cu un nou sistem de recunoaștere de înaltă performanță. În câteva secunde sistemul OCC capturează automat poziția materialelor de tăiat și recunoaște orice distorsiuni apar, iar tăierea începe imediat. Sistemul OCC e disponibil de acum și pe cutterele S3 și D3. La FESPA îl puteți vedea în funcțiune pe un sistem S3.

Vizitați standul Zünd F30, sala B5, pentru a descoperi cum materialele pot fi procesate în diverse moduri, productiv și flexibil.

Produsele Zünd sunt comercializate în România de Mons Medius Investment

www.mons-medius.com

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide