Zünd s-a întors de la FESPA cu un nou trofeu EDP

Dispozitivul denumit Over Cutter Camera ( OCC) dezvoltat de Zünd a obținut premiul la categoria "Cel mai bun instrument care susține etapa de finisare", în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor acordate anual de Asociația EDP ( European Digital Press Association).

De la stânga la dreapta: Lars Bendixen ( Manager, Departamentul Grafică, Zünd), Oliver Zünd ( CEO) și Stefan Lang ( Manager, Departamentul Vânzări & Marketing)

 

Organizată în timpul expoziției FESPA (15-18 mai 2018), seara Premiilor EDP recunoaște cele mai bune evoluții tehnologice din ultimul an.

OCC este o tehnologie inovatoare care ajută la creșterea semnificativă a productivității în etapa de tăiere. Situat în centrul modulului de tăiere montat pe masa de finisare digitală Zünd, sistemul optic captează în mod automat fiecare marcaj înregistrat în zona de lucru într-o singură imagine, care este mai apoi analizată cu ajutorul software-ului Zünd Cut Center ( ZCC), reducând astfel timpul de producție și minimalizând intervenția utilizatorului. Sistemul este rapid, eficient și compatibil cu o gamă variată de materiale cu diverse grosimi.

Software-urile OCC și ZCC au fost doar câteva dintre inovațiile prezentate de Zünd la Messe Berlin. La standul producătorului elvețian au fost expuse și cutter-ul digital Zünd G3 3XL-3200 echipat cu modulul laser LM 100W de tăiere și sudare conceput pentru finisarea materialelor textile și Zünd D3 cu un sistem de manipulare a plăcilor rigide de dimensiuni mari ( BHS).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide