Impactul utilizării inteligenței artificiale în publicitate și marketing

Marketingul digital câștigă tot mai mult teren încoronându-se drept una dintre cele mai eficiente metode publicitare ale prezentului. Fie că folosim rețelele sociale precum Facebook și Instagram sau funcții ale motoarelor de căutare precum Google, beneficiem de tot ce au mai bun de oferit algoritmii de IA și de economia bazată pe date, care este de fapt un ecosistem digital global unde datele sunt colectate și organizate de o rețea de furnizori cu scopul de a obține valoare adăugată din informațiile acumulate. Datele sunt colectate de mai mulți actori ai pieței digitale printre care și motoarele de căutare, site-urile de socializare sau diferitele platforme online

Afaceri Poligrafice a înțeles mecanismele optime ale acestui tip de marketing și obține în prezent rezultate performante folosind cele mai eficiente instrumente de pe piața românească de publicitate în domeniul industriei poligrafice: paginile sale de Facebook și Instagram care beneficiază de un public numeros și specializat, iar postările AFP ajung doar la membri și decidenți ai industriei. Campaniile de marketing realizate pentru clienții Afaceri Poligrafice includ advertoriale publicate pe portalul AFP, postări sponsorizate pe paginile oficiale de Facebook și Instagram ale Afaceri Poligrafice și beneficierea de potențialul uriaș al utilizării funcțiilor de marketing oferite de Google. Campaniile publicitare derulate de Afaceri Poligrafice se folosesc de capacitatea uriașă a algoritmilor de inteligență artificială pentru a obține creșterea afacerilor clienților prin investiții accesibile, rezultate cuantificabile, personalizarea mesajelor de marketing și targetarea cumpărătorilor ideali în mod non-invaziv.

Atunci când închiriem spații pe panouri publicitare outdoor mergem mai mult sau mai puțin pe mâna hazardului – nu există niciun mod de a afla dacă mesajul a ajuns la publicul potrivit. AFP a testat capacitățile de direcționare ale marketingului digital și a devenit singurul jucător de pe piața industriei poligrafice românești care are deja o audiență mare și un profil ce permite țintirea consumatorilor doriți dintr-o mare de clienți potențiali. Campaniile digitale derulate de AFP pe toate canalele sale online înseamnă că nu trebuie să vă mai îngrijoreze irosirea bugetului de marketing pe soluții nefuncționale și nemăsurabile – Afaceri Poligrafice este singurul actor din domeniul comunicării vizuale, artelor grafice, packaging-ului și producției publicitare care deține un profil specializat ce se adresează de zeci de ani tipologiei clientului ideal al companiei dvs. Clienții potențiali ideali, numiți și „consumatori implicați”, folosesc rețelele de socializare iar marketingul digital al AFP vă va ajuta să ajungeți la ei cu produsele potrivite, cu un conținut unic și strategii adaptabile în mod rapid pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Se estimează că până în 2021 un procent de 73% din vânzările comerțului online vor avea ca origine campaniile de marketing accesate de pe telefoanele mobile. Afaceri Poligrafice vă ajută să deveniți unul dintre privilegiații care beneficiază la maximum de cele mai noi trenduri în domeniul publicității realizate pe baza algoritmilor de inteligență artificială.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide