Noua normalitate adusă de inteligența artificială va depăși cu mult noua normalitate adusă de pandemie

George Haber, „cel mai bogat român din America”, „părintele DVD-ului” supranumit și „guru de marketing” a fondat mai multe companii în deja vestita zonă Silicon Valley, pe care a reușit apoi să le vândă cu sume de ordinul sutelor de milioane de dolari. Prima sa companie a realizat software-ul ce a permis includerea DVD-ului în calculatoare. În prezent, „antreprenorul în serie” dorește să ajute companiile din România care activează în domeniul inteligenței artificiale, acolo unde Haber este considerat un adevărat specialist la nivel internațional

Într-un interviu acordat publicației adevărul.ro, George Haber menționează că inteligența artificială este marea sa dragoste deoarece, în opinia acestuia, „noi oamenii nu suntem deloc diferiți de computere. Fiind poate computere biologice, posedăm acelaşi mod de inteligenţă ca şi cea creată de inteligenţa artificială. Învăţăm exact la fel cum învaţă un computer, nu prin formule ci prin asemănare”. Într-un interviu pe aceeași temă acordat pentru stiri.tvr.ro, Haber descria astfel inteligența artificială: „Înveţi acest sistem să fie exact ca omul, să aibă nişte neuroni care au percepţie, învârţi nişte butoane (…) Eu am mult mai multă încredere, cinstit, într-un computer care dă diagnoză decât într-un om care poate stă supărat, e nervos şi face o greşeală. (…) Dacă apare o eroare? Se va autocorecta mult mai rapid decât se autocorectează un om”.

George Haber
George Haber

 

Întrebat cum vede viitorul în aceste vremuri complicate de pandemia mondială, când analiștii și oamenii de afaceri prevăd o criză financiară de proporții, Haber a declarat că în opinia sa situația se va stabiliza, însă pe un nou plan, o nouă realitate pe care nimeni nu o poate încă înțelege complet: „Este exact ca după un război mondial. Totul se schimbă şi te readuce la «un normal», dar la un «normal nou». Eu sunt un optimist, pot spune că o să fie foarte bine. Întrebarea e când o să se întâmple asta… Probabil că vor trece 2-3 ani până când lumea se va trezi. E un subiect foarte larg şi complex, dar dacă vă uitaţi în istorie au existat diverse perioade pornind de la epoca de piatră şi până la perioada industrială şi post industrială”, a declarat George Haber potrivit adevărul.ro.

Antreprenorul american de origine română consideră că lumea urmează să intre într-o nouă etapă care se va concentra pe inteligență artificială și schimbări radicale, atât în industrii precum farma sau medicină cât și în modul de viață, în general. Haber a concluzionat: „Noi, prin ce trecem acum, vedem Covidul. Dar în spatele Covidului se petrece o schimbare care vine ca un uragan, cu mult mai mare ca şi Covidul şi care practic va reseta totul”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide