Salvarea evenimentelor industriei de print prin soluții de testare în masă cu ajutorul inteligenței artificiale

Coreea de Sud, una dintre țările cele mai afectate de noul virus – cu peste 9 000 de cazuri - a dezvoltat o metodă nouă care ar putea salva evenimentele importante ale industriei de printing prin intermediul inteligenței artificiale (IA).

Statul a oferit accesul gratuit al populației în cele 118 centre pentru controlul și prevenirea bolilor, reușind până în prezent testarea unui număr record de 230 000 de oameni. Ministrul sănătății din Coreea de Sud a declarat pentru CNN importanța detectării pacienților în stadiu incipient, de aceea au fost realizate testări în masă pentru protejarea libertății de mișcare a cetățenilor.

Responsabilă pentru această inovație este compania de biotehnologie Seegene din Seul, care datorită computerului său extrem de performant a reușit în doar trei săptămâni dezvoltarea unui test eficient pentru descoperirea coronavirusului. Procesul a fost început pe 24 ianuarie, pentru ca pe 5 februarie, prima variantă a testului să fie deja disponibilă. IA a făcut posibilă utilizarea detaliilor genetice ale virusului, fără necesitatea unui eșantion de COVID-19 și cu implicarea unui grup mic de oameni.

Coreea de Sud a trecut și peste detaliile birocratice care presupuneau aprobarea testului într-un an, reușind datorită situației de forță majoră să obțină aprobarea oficială în doar o săptămână. La jumătatea lunii februarie, când cazurile de coronavirus au crescut exponențial în Coreea de Sud și președintele Moon Jae-in a instaurat situația de urgență, compania Seegene și cei 395 angajați ai săi s-au concentrat exclusiv pe producerea truselor de testare pentru coronavirus.

Cererile internaționale au mărit producția Seegene la 10 000 de truse săptămânal, fiecare kit însemnând capacitatea de testare a 100 de persoane, un test având un cost de producție de doar 20 de dolari. Acest nou produs de testare poate însemna o posibilă salvare a expozițiilor industriei producătoare de etichete și ambalaje și ale industriei de tipar, dacă situația internațională va continua la intensitatea din prezent.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide