Barleta – 25 de ani

Pentru compania Barleta Srl din Bacău, anul 2019 reprezintă un an aniversar, respectiv împlinirea a 25 de ani de activitate

Compania înființată în 1994 de cei 7 acționari, Constantin Boboc, Dorian Rafiroiu, Florin Dimofte, Leontin Podoiu, Horațiu Damșa, Cornel Enache și Gigel Farcaș (de la stânga la dreapta) a atins în anul 2018 o cifră de afaceri de 15,5 milioane de euro. Povestea este cu atât mai interesantă luând în calcul faptul că în anul înființării, business-ul realizat de Barleta a fost de 400 de mii de euro.

Brand-ul a avut o creștere constantă, ajungând astăzi să fie principalul producător de ambalaje de hârtie din estul Europei, cu o producție realizată în anul 2018 de peste 500 de milioane de unități. În comparație cu 2017, cifra de afaceri a crescut cu 17%.

În acest an s-au stabilit noi relații și parteneriate, s-a construit viziunea viitorului companiei, iar BARLETA a continuat să se dezvolte, oferind valoare adăugată clienților. Prin unirea forțelor echipelor, BARLETA a obținut rezultate deosebite din sinergia, loialitatea și expertiza lor. În 2019 sunt mândri să sărbătorească 25 de ani de parteneriat de încredere pe termen lung cu colegii, clienții și furnizorii, rămânând angajați să distribuie calitate și excelență folosind tehnologiile de ultimă generație pe piețele unde sunt prezenți.

Pungi de cadouri
Pungi de cadouri

 

În data de 10 octombrie 2019, Barleta a sărbătorit împlinirea celor 25 de ani de activitate printr-o Gală Aniversară desfășurată la București, unde au fost prezenți principalii parteneri ai firmei, atât furnizori cât și clienți din țară și din străinătate. Evenimentul a fost moderat de către reputatul jurnalist economic, domnul Radu Soviani, care a fost alături de echipa Barleta și la împlinirea a 20 de ani de activitate.

În Barleta viitorul sună bine. Acționariatul, alături de întreaga echipă, își propune până în 2024 o dezvoltare accelerată a companiei prin continuarea de achiziții de utilaje de ultimă generație, construirea unui nou spațiu de depozitare a produselor finite, mărirea capacității de producție și diversificarea portofiului de produse realizate.

Acest proces este în plină desfășurare, primul pas fiind făcut deja. Firma și-a făcut un mic cadou cu ocazia aniversării celor 25 de ani de activitate, punând în funcțiune încă un utilaj de ultimă generație pentru producția sacoșelor cu mâner.

Investițiile nu se vor opri aici, compania pregătind deja câteva noi achiziții pentru următoarea perioadă.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide