Cașerare automatizată cu Sintesy S3 1616

Multe dintre firmele italiene sunt afaceri de familie unde tradiția și pasiunea se transmit din generație în generație. Aceasta este și povestea firmei Oppliger și a directorului executiv Fernand R. Oppliger, care la vârsta de 10 ani, în seara de Crăciun, a primit în dar de la tatăl său un mic strung pentru prelucrarea metalului.

Fernand R. Oppliger (centru dreapta) împreună cu echipa

 

În anii care au urmat și-a cultivat pasiunea pentru mecanica de precizie în cadrul companiei deținute de familia sa în Elveția, unde se produceau piese pentru ceasuri. Au urmat studiile de specialitate, iar astăzi Fernand Oppliger coordonează activitatea companiei ajutat îndeaproape de cei doi fii ai săi, Glenn și Jérôme, ambii având competențe specifice în domeniul mecanicii și al electronicii. Și astfel tradiția merge mai departe.

Pasiunea și know-how-ul în domeniile mecanic, electric, electronic și producție de software au permis companiei Oppliger să devină un nume important în industria ambalajelor, cu echipamente automatizate de cașerat cu alimentare în coală extrem de precise și productive.

Ing. Fernand R. Oppliger: „Firma noastră este locată în Brescia, Italia și are în prezent 21 de angajați. Deși piața internă rămâne extrem de importantă pentru noi, ne concentrăm și pe export. Am instalat deja utilaje de cașerat în Spania, Belgia, Franța, Polonia, Ucraina, dar și în SUA, mai exact în Los Angeles.”

Piața italiană rămâne un important punct de referință pentru Oppliger, cu numeroase instalări ale echipamentului de cașerat Sintesy S3 1616, fără îndoială cel mai apreciat dintre utilajele din categoria sa.

La standul Oppliger de la Print4All de anul acesta, compania a prezentat modelul S3 1616 – un utilaj de înaltă performanță care se distinge de alte mașini de cașerat de pe piață prin caracteristicile sale tehnice inovatoare.

 

Viteza ridicată de procesare de până la 9 000 de coli/oră, precizia prin care se realizează operația de cașerare chiar și în cazul substraturilor cu dimensiuni mari, timpul scurt de configurare de doar un minut și economia de până la 35% la consumul de adeziv au făcut ca linia Oppliger Sintesy să devină una dintre cele mai apreciate din industria ambalajelor.

„O caracteristică importantă a echipamentului de cașerat Sintesy este designul compact cu o lungime de doar 16,9 m, care nu compromite randamentul mașinii și nici calitatea produselor rezultate”, a adăugat Oppliger.

Sintesy S3 este un sistem modular de cașerare, disponibil în formatele de 1650 × 1650 mm (standard) și 2050 × 2050 mm (mare). Modulele care alimentează mașina cu hârtie imprimată offset și coli de carton sunt automate și vacuumatice. Hârtia poate avea până la 120 g/m2, iar cartonul până la 10 mm grosime.

„O altă particularitate a gamei Sintesy este posibilitatea detectării automate a grosimii materialului și a controlului siguranței procesului de producție printr-un dispozitiv video amplasat în zona de lucru a operatorului”, a declarat ing. Fernand R. Oppliger la finalul interviului acordat.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide