CCL Label oferă o nouă interpretare a etichetei „conectate”

CCL Label, unul dintre cei mai importanți furnizori globali pe sectorul producției de ambalaje premium și etichete, introduce pe piață o variantă inovatoare a etichetelor „conectate”. Este vorba despre o tehnologie bazată pe browser care nu mai necesită instalarea unor aplicații inutile în telefonul consumatorilor, transformând interacțiunea cu ambalajul într-o experiență mai eficientă și intuitivă.

Noua tehnologie a CCL, dezvoltată alături de compania parteneră Arylin, a fost lansată recent împreună cu un demo care exemplifică posibilitățile creative infinite de care pot profita brandurile ce doresc să se conecteze prin intermediul ambalajelor cu clienții lor. Demo-ul oferă un tur virtual, prezentat la 360°, al celebrului studio artistic finlandez Halosenniemi – un loc situat pe malul lacului Tuusula din sudul Finlandei.

Această nouă variantă care nu necesită instalarea altor aplicații este foarte ușor de folosit, consumatorul trebuie doar să scaneze codul QR al etichetei CCL Label și apoi să urmeze instrucțiunile. Ambalajul conectat oferă următoarele beneficii: pune la dispoziția consumatorilor elemente de realitate virtuală care pot fi explorate oricând, îmbunătățește loialitatea consumatorilor prin creșterea interacțiunii acestora cu brandurile lor preferate, are capacitatea de a atrage mai mulți consumatori și de a se evidenția în fața competitorilor.

Tehnologia Connected Packaging poate fi implementată rapid direct în designul deja existent al oricărui ambalaj, conținutul campaniilor astfel derulate fiind ușor de actualizat. Evenimentele sau promoțiile speciale pot fi create oricând, sporind controlul brandului asupra propriilor procese de marketing.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide