Comisia Europeană a creat Circular Plastic Alliance

Alianța circulară din domeniul maselor plastice s-a format prin implicarea părților interesate din segmentele cheie care fac parte din lanțul valoric al industriei plasticului, inclusiv colectorii de deșeuri, cei care le reciclează, producătorii primari, procesatorii, proprietarii de mărci comerciale și retailerii.

Alianța nou creată de Comisia Europeană are ca obiectiv reducerea impactului pe care masele plastice îl au asupra mediului înconjurător, precum și stimularea inovației în acest domeniu.

Iată ce a declarat Jyrki Katainen – vicepreședintele Comisiei Europene responsabil cu ocuparea forței de muncă, dezvoltare, investiții și competitivitate – cu ocazia lansării alianței circulare din domeniul maselor plastice:

” Companiile au înțeles că aceasta reprezintă o oportunitate pentru inovație și pentru a deveni lideri la nivel mondial în materie de tehnologii noi și materiale, aliniate cu logica economiei circulare. Platforma pe care am lansat-o va încuraja dialogul și cooperarea dintre operatorii de pe piață, atât în ceea ce privește aprovizionarea cât și cererea, în așa fel încât să putem construi împreună o piață eficientă pentru materialele plastice reciclate.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide