Flatbed cutter-ul JWEI CB03II de la Adline Solutions – producție flexibilă și versatilă a ambalajelor din carton

Minimalismul a fost și continuă să fie una dintre cele mai influente mișcări ale ultimelor două secole în artă, arhitectură, muzică, design de produs dar și în producția de ambalaje. El reprezintă o reacție la exces și un apel la simplitate, eleganță și utilitate, nevoia de autenticitate și eliberarea de ostentativ.

Minimalismul încearcă să construiască momente specifice și experiențe care pot fi accentuate reducând distragerile inutile. În cel mai strict sens al său, minimalismul îi obligă pe designeri să exprime doar cele mai necesare elemente ale unui produs, dar care sunt instrumentele care îi pot ajuta să atingă culmile acestei eleganțe precise?

Adline oferă, pe lângă soluțiile software Engview Standard și Engview Profesional și partea de producție flexibilă și versatilă a ambalajelor din carton. Aceste opțiuni de software sunt integrate cutter-elor flatbed din gama JWEI CB03II cu structură modulară pentru schimbarea instrumentelor de tăiere. Echipamentele din seria CB sunt dotate cu șase axe controlate cu motor și se adresează furnizorilor de servicii de tipar offset și digital de format mic sau mare, fiind destinat pentru producția de cutii din carton ondulat în tiraje medii, dar și producției de cutii cașerate.

Cuvintele cheie sunt economia în executarea machetelor, economia datorată sistemului de autoloading/încărcare automată și precizia la viteze mari de tăiere de până la 1200 mm/s, în funcție de materialul tăiat. Seria CB este echipată cu 2 capete de lucru, instrumente de desenare, cuțit fix, sistem de poziționare cu laser (2 puncte pentru poziționare manuală prin semne), sistem de tăiere pe contur cu cameră sau cuțit pentru tăiere conică cu unghiuri de 0, 15, 22.5, 30, 45 de grade, la o adâncime de tăiere de 50 mm și un diametru de 3 mm pe o suprafață de lucru de 1300 x 1000.

Echipamentele seriei CB sunt perfecte pentru carton ondulat, plastic, foam, EVA foam, cauciuc dar și materiale compozite. Împreună cu cele două variante de software, Adline Solutions reușește să compună un kit esențial care poate fi folosit pentru realizarea oricăruit tip de design de ambalaj din carton, un kit suficient de performant încât să poată face față cerințelor comerțului online dar și cerințelor speciale de design minimalist.

Minimalismul reduce cantitatea de material folosit, reduce impactul asupra mediului și costurile de livrare datorită greutății mai mici, însă toate acestea pot fi realizate doar folosind instrumente software și echipamente suficient de versatile pentru a livra ambalaje minimaliste. Adline Solutions, prin seria CB03II și prin soluțiile software încorporate, oferă în acest context cele mai bune variante pentru nevoile pieței românești.

Mai multe detalii puteți vedea pe adlinesolutions.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide