Inovație și sustenabilitate la FachPack 2022

FachPack 2022 – una dintre expozițiile importante dedicate industriei produselor, serviciilor și tehnologiei de ambalare – va avea loc în perioada 27-29 septembrie la Messe Nürnberg, Germania, prilej prin care companiile din domeniul packaging-ului le vor prezenta vizitatorilor cele mai noi și sustenabile soluții de ambalare de pe piață.

O astfel de companie este Schur Flexibles Group, important furnizor european de soluții pentru ambalaje flexibile specializate și lider de piață pe segmentul ambalajelor reciclabile. Producătorul austriac își va prezenta inovațiile și îi va încuraja pe clienții săi să înlocuiască soluțiile existente cu alternative sustenabile pentru economisirea resurselor. Printre opțiunile oferite convertorilor se numără și CrystalPE – un film MDO-PE pentru monomateriale laminate. Datorită rigidității și rezistenței sale la căldură, CrystalPE poate fi utilizat pentru aplicații imposibile până în prezent materialului de tip PE. Filmul poate fi imprimat la calitate înaltă, prezintă proprietăți de etanșare remarcabile și este ideal pentru numeroase laminate, de exemplu în combinație cu diverse materiale de înaltă performanță.

Pentru segmentul producătorilor de ambalaje, Schur Flexibles va prezenta în cadrul FachPack 2022 soluții concepute pentru o reciclare optimă, care sunt în același timp ușor de utilizat și oferă performanțe standard. Pentru produsele tratate termic, spre exemplu prin pasteurizare, portofoliul Schur Flexibles include filme speciale care sunt disponibile ca versiuni mono PP. Ambalajele din polipropilenă termoformată concepute de Schur Flexibles, reutilizabile și reciclabile, înlocuiesc soluțiile convenționale precum ambalajele din APET/PE. În domeniul ambalajelor pe bază de hârtie, Schur Flexibles a dezvoltat o soluție certificată, reciclabilă și termosigilabilă pentru aplicații cu pungi tubulare, care este ideală inclusiv pentru înghețată. Filmele MonoFlow(re) E-Type sunt realizate folosind propriul film MDO-PE CrystalPE al Schur Flexibles, fiind soluții reciclabile monomaterial (PE) cu puternice proprietăți de barieră, ideale pentru produse dificile precum cafeaua. Punga termocontractibilă VACUshrink(re) MEX 55, care a câștigat premiul German Packaging Award 2022 la categoria „Sustenabilitate“, este produsă pe bază de PE și este certificată ca fiind reciclabilă.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide