Labelexpo Europe a fost reprogramat pentru 2023

Tarsus Group, organizatorul Labelexpo Global Series, a anunțat că Labelexpo Europe 2022 a fost reprogramat, evenimentul urmând să se desfășoare în perioada 11-14 septembrie 2023. Decizia de a muta datele evenimentului a fost determinată de presiunile lanțului de aprovizionare cu care industria europeană a etichetelor se confruntă în prezent, la care se adaugă situația din Ucraina.

În urma discuțiilor cu organizatorii, expozanții, reprezentanții asociațiilor și industria în general au semnalat faptul că sunt direct afectați de lipsa de componente și materiale. Aceste lipsuri declanșate de pandemie s-au intensificat în ultimele luni, timpii lungi de livrare perturbând acum lanțul de aprovizionare din Europa.

Lisa Milburn, directorul general al Labelexpo, a oferit mai multe detalii: „În primul rând aș dori să mulțumesc pentru sprijinul pe care l-am avut din partea industriei. Mulți jucători și-au exprimat dorința de a participa la Labelexpo Europe, în ciuda problemelor cu care se confruntă în prezent, prin urmare știm că decizia de a reprograma expoziția a fost la fel de grea pentru ei ca și pentru noi. Am depus eforturi pentru a depăși problemele lanțului de aprovizionare și pentru a organiza evenimentul de care industria are nevoie, mai ales în contextul provocărilor din ultimii doi ani. Din păcate, aceste probleme s-au dovedit a fi insurmontabile în această etapă, iar reprogramarea Labelexpo Europe a fost o decizie necesară.

Jules Lejeune, directorul general al FINAT, a adăugat: „FINAT înțelege și sprijină pe deplin decizia luată. Penuria de cipuri și componente, deficitul de hârtie și alte consumabile pentru producția etichetelor, dar și incertitudinile geopolitice majore cauzate de situația din Ucraina, reprezintă pur și simplu prea multe obstacole de depășit. FINAT rămâne un susținător mândru al celei mai mari expoziții comerciale din lume pentru industria imprimării de etichete și ambalaje. Îi admirăm pe organizatorii Labelexpo pentru faptul că au luat această decizie extrem de dificilă și pentru că pun interesele industriei pe primul loc.

Următorul eveniment global major pentru industria etichetelor și ambalajelor va fi Labelexpo Americas, care se va desfășura în perioada 13-15 septembrie 2022 la Centrul de Convenții Donald E. Stephens din Chicago. Alte evenimente Labelexpo din acest an includ Labelexpo Asia (28 iunie-1 iulie), Labelexpo India (10-13 noiembrie) și Labelexpo South China (7-9 decembrie).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide